Paranna valokuvan värejä, kontrastia ja kirkkautta

Kuinka optimoida valokuvien värit, kontrasti ja kirkkaus automaattisesti tietokoneesta ja älypuhelimesta

Kuvien muokkaamiseen voimme käyttää ammattityökaluja, joissa meidän on työskenneltävä kärsivällisesti ja pätevästi valokuvien virheiden korjaamiseksi.

Kaikki eivät kuitenkaan pysty käyttämään näitä edistyneitä työkaluja parhaalla mahdollisella tavalla, ja useimmissa tapauksissa on tarpeen käyttää välittömiä työkaluja, jotka voit korjata valokuvavirheet automaattisestiyhdellä tai enintään kahdella hiiren napsautuksella.

Tässä oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat ohjelmat, mobiilisovellukset ja verkkosivustot optimoida kuvia vaikuttaa automaattisesti parametreihin, kuten kirkkaus, kontrasti ja värit, joten voit muokata kameralla, refleksillä tai älypuhelimella otettuja valokuvia henkilökohtaisesti.

1) Valokuvat-sovellus (Windows)

Jos meillä on tietokone, jossa on Windows 10 tai Windows 11, voimme korjata kuvien värin sovelluksen avulla Kuva, integroitu käyttöjärjestelmään. Voit käyttää sitä kaksoisnapsauttamalla mitä tahansa valokuvaa tai kuvaa File Explorer -sovelluksessa ja sovellusikkunassa Kuvapaina yläpainiketta Muokkaa kuvaa.

Paina uudessa ikkunassa, jonka näemme ilmestyvän, yläreunassa olevaa aurinkokuvaketta ja käytä oikealla olevia sivupalkkeja muuttaaksesi kirkkautta, valotusta, kontrastia ja muita hyödyllisiä parametreja valokuvan parantamiseksi; Paina muutosten lopussa Tallenna kopio ylhäältä tehdäksesi kopion korjatusta valokuvasta.

Jos etsimme jotain automaattisempaa kuvan värien, kontrastin ja kirkkauden parantamiseksi, avaa kuva Kuvat-sovelluksella, paina Muokkaa kuvaapaina tällä kertaa sivellinkuvaketta ja napsauta lopuksi kohdetta Automaattinen parannus.

2) PicsArt (Windows, Android ja iPhone)

Jos etsimme sovellusta tehosteiden lisäämiseksi omiin valokuviin, voimme ladata sovelluksen PicsArtsaatavilla ilmaiseksi alkaen Microsoft Store.

Tämän sovelluksen avulla voimme ladata jokaisen kuvan tai valokuvan ja käyttää nopeasti uusia väri- ja kontrastitehosteita viemällä meidät valikoihin Kuva ja valitse haluamasi tehoste sovelluksen galleriassa olevista.

Muutokset otetaan käyttöön välittömästi alkuperäisen tiedoston kopiossa, joten voit vertailla saatua tulosta. PicsArt on saatavana myös sovelluksena, jolla voit tehdä muutoksia puhelimestasi: lataa vain tietty sovellus Android ja varten iPhone.

3) GIMP (PC ja Mac)

Niille, jotka haluavat parantaa värejä, kontrastia ja kirkkautta tehokkaasti, he voivat käyttää täydellistä ja ilmaista kuvankäsittelysovellusta, kuten LINKUTTAA.

Valokuvien muokkaamiseksi meidän tarvitsee vain avata sovellus painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta Tiedosto -> Avaavalitse kuva oikeasta kansiosta ja heti kun valokuva on ladattu GIMP-käyttöliittymään, avaa valikko värit yläreunassa ja paina kohteita muuttaaksesi värejä, kontrastia ja kirkkautta reaaliajassa (kun teemme muutoksia, ne näkyvät valokuvassa).

Kun muutokset on tehty, paina valikon yläosassa Tiedosto ja käytämme ääntämme Viedä kuinka tallennat kopion muokatusta kuvasta.

GIMPissä voimme myös lukea omamme täydellinen opas GIMPin käyttöön.

4) Google Photos (Android ja iPhone)

Jos haluamme parantaa valokuvan värejä, kontrastia ja kirkkautta suoraan puhelimesta, ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme, on Google-kuvatjo integroitu Android mutta saatavilla myös iPhone.

Tämän sovelluksen avulla kaikki kameralla otetut valokuvat luetteloidaan ja tarjotaan muokattavaksi. heti kun löydämme korjattavan kuvan tai kuvan, paina sitä, paina painiketta alas Muokata (toinen vasemmalta) ja muista valita suodatin Automaattinen. Picasalta perimän tekniikan avulla pystymme automaattisesti korjaamaan jokaisen kuvan värejä, kontrastia ja kirkkautta, jotta ne ovat täydellisiä jaettavaksi.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme Google Photos -temppuja ja erikoisasetuksia kuville ja videoille älypuhelimilla ja tietokoneilla.

5) Snapseed (Android ja iPhone)

Toinen erittäin hyvä sovellus kuvan värien, kontrastin ja kirkkauden parantamiseen on SnapseedGooglen luoma ja saatavilla Android ja varten iPhone.

Snapseedin avulla voimme nopeasti muuttaa valokuvan värejä, kontrastia ja kirkkautta avaamalla kuvan muokattavaksi suoraan sovelluksessa painamalla valikon alareunassa Instrumentitpainamalla kuvaketta Kalibroida ja käytä yläpalkkia muutosten soveltamiseen ja alapainiketta (asetukset) valitaksesi, haluatko muuttaa kirkkautta, kontrastia, kylläisyyttä tai muita parametreja.

Kun muutokset on tehty, paina oikeassa alakulmassa vahvistaaksesi ja paina valikkoa Viedä tallentaaksesi kopion valokuvasta, Vie nimellä tallentaa kopion eri nimellä kuin alkuperäinen tai jakaa se suoraan sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat kokeilla muita samankaltaisia ​​sovelluksia kuin yllä, suosittelemme lukemaan oppaamme Kasvojen kauneussovellus kuvissa ja vikojen korjaamiseen Ja 10 sovellusta valokuvien parantamiseen (Android ja iPhone).

6) Pixlr

Monien esillä olevien sivustojen joukossa voimme kokeilla heti Pixlrsaatavilla välittömästi ilman rekisteröitymistä.

Kun muokattava valokuva on ladattu käyttöliittymään, paina vasemmalla olevaa painiketta Säädöt ja painamme ääntä Automaattinen säätöjotta voit tehdä tarvittavat korjaukset parantaaksesi värejä ja tasapainottaaksesi kirkkautta ja kontrastia.

Heti kun olemme tehneet muutokset, paina alareunasta Tallentaa ja valitsemme, tallennetaanko korjatusta kuvasta kopio PC:n muistiin vai jaetaan se heti sosiaalisessa mediassa.

7) Editor.pho.to (Web)

Hyvänä vaihtoehtona voimme käyttää sivustoa Editor.pho.tojoka on myös saatavilla ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä.

Sivusto on todella helppokäyttöinen: paina yläreunasta Valita ladataksesi korjattavan kuvan tai kuvan, ja varmista, että kohteet on valittu latauksen jälkeen Valon korjaus, Värilämpötila Ja Säädä kylläisyyttä.
Tarkistamme muutokset alkuperäisen ja vastikään muokatun kuvan välillä painamalla painikkeita Tulos Ja Lähde sitten painamme alas Tallenna ja jaa valitaksesi, tallennetaanko valokuva vai jaetaanko se sosiaalisessa mediassa.

Muita verkkovalokuvien muokkaussivustoja voi nähdä artikkelissa Online Photoshop ja vastaavat sovellukset valokuvien retusointiin ja kuvien muokkaamiseen.

Johtopäätökset

Jos emme ole suuria asiantuntijoita kuvankäsittelyohjelmissa emmekä osaa korjata ottamiamme kuvia, käytä vain yhtä yllä olevia työkaluja saadaksesi hyviä tuloksia napsauttamalla tai painamalla muutamaa painikettajoutumatta edes syventymään valokuvamontaasitekniikkaan tai lataamaan kalliita ja hyödyttömiä ohjelmia.

Jos haluamme käyttää muita sovelluksia valokuvien muokkaamiseen, pyydämme sinua lukemaan ai-oppaamme 20 parasta ohjelmaa kuvien ja valokuvien muokkaamiseen ja hallintaan.

Jos valokuvien ongelma on epäselvä tai epäselvä, suosittelemme, että luet oppaamme tee sumeista kuvista vähemmän epäselviäjotta tämäkin ongelma saadaan korjattua.

Voimme käyttää myös ohjelmia kuvien muokkauksen muihin näkökohtiin perehtymiseen suurentaa liian pieniä kuvia.

Indeksi
  1. 1) Valokuvat-sovellus (Windows)
  2. 2) PicsArt (Windows, Android ja iPhone)
  3. 3) GIMP (PC ja Mac)
  4. 4) Google Photos (Android ja iPhone)
  5. 5) Snapseed (Android ja iPhone)
  6. 6) Pixlr
  7. 7) Editor.pho.to (Web)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up