5 ilmaista PDF-muunninta Windows-käyttäjille

Eikö olisi hienoa, jos Windowsin mukana tulee oma PDF-muunnin? Valitettavasti ei. Koska PDF on yksi suosituimmista tavoista suojata ja lähettää asiakirjoja muille, tarvitsemme tavan muuntaa mikä tahansa asiakirjamuoto PDF-muotoon. Jos etsit tällaista työkalua, tässä on viisi parasta ilmaista PDF-muunninta Windows-käyttäjille:

1. PrimoPDF

PrimoPDF on vain Windowsille tarkoitettu PDF-luontiohjelma, joka tarjoaa monia ominaisuuksia minkä tahansa dokumentaation tekemiseen PDF-tiedostoksi. Kuten monien PDF-luojien kohdalla, kun sinulla on PDF-muodossa oleva tiedosto, siirryt Tulosta-vaihtoehtoon, jolloin PrimoPDF tulee näkyviin.

Kun painat Tulosta-painiketta, sinulle annetaan viisi vaihtoehtoa, joista voit valita: Screen, eBook, Print, Prepress ja Custom. Yksi asia, josta pidän, on se, että se antaa nopean ja hyödyllisen kuvauksen viidestä PDF-luontivaihtoehdosta. Oli myös mukavaa, että ne laitettiin kronologiseen järjestykseen siitä, mikä vaihtoehto on paras pienimmästä tiedostosta suurimpaan tiedostoon.

Mukautettu-vaihtoehdon avulla voit luoda profiilin, jossa voit mukauttaa PDF-asetuksia haluamallasi tavalla. Asiakirjan ominaisuuksissa voit kirjoittaa uuden PDF-tiedoston otsikon, kuvauksen ja avainsanat. Mielestäni avainsanat ovat vaihtoehto, jos valitset Näyttö- tai eBook-vaihtoehdot.

Toinen PrimoPDF:n hieno ominaisuus on sinulle annettava PDF-suojaustaso. Voit käyttää salasanasuojausta PDF-tiedoston katseluun ja muokkaamiseen. Jos suojaat muokkausosan salasanalla, pääset jopa rakeiselle tasolle, millainen tulostus on sallittua ja mitkä muutokset.

Kaiken kaikkiaan PrimoPDF tarjoaa joustavuutta ja paljon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen PDF-luonnin.

2. PDF995

PDF995 on PDF Creator, joka on erittäin helppokäyttöinen, mutta jota tukevat mainokset, jotka voivat olla vähän paljon. Se on myös vain Windows. PDF995-tulostinohjain ja -muunnin on erotettu kahdessa EXE-tiedostossa. Kahden eri EXE-tiedoston lataaminen ja asentaminen on hieman tylsää. Olisi helpompaa, jos se olisi yhdessä zip-tiedostossa. Saat ilmoituksen, kun olet asentanut yhden tiedostoista, että sinun on asennettava toinen tiedosto, jotta PDF-luonnin toimisi. Kuten PrimoPDF, PDF995 on erittäin helppokäyttöinen, koska siirryt vain tulostusasetuksiin, ja se on siellä. Ainoa turhauttava asia on, että ilmaisessa versiossa on paljon mainoksia, mikä on mielestäni tapa, jolla he pystyvät pitämään työkalun vapaana. Jos haluat poistaa mainokset, voit maksaa päivittämisestä.

Sinulla ei myöskään ole monia vaihtoehtoja PDF-ominaisuuksien ja tietosuoja-asetusten mukauttamiseen. Se vain periaatteessa luo PDF-tiedostot ja siinä se. PDF995 saa työn valmiiksi, mutta mainokset eivät ehkä edes yritä käyttää sitä.

3. SöpöPDF

CutePDF on nopea ja helppo, mutta siinä on suuri virhe. Yksi asia, jonka CutePDF teki ja josta pidin, oli se, että siinä oli pakattu paketti, joten sinun ei tarvinnut ladata kahta yksittäistä EXE-tiedostoa. Kuitenkin, jos halusit, sinulle annettiin myös tämä vaihtoehto. Asennuksen aikana sinulle annetaan mahdollisuus asentaa Ask.com ja tehdä siitä oletushakupalvelu. Kuten muutkin, valitset CutePDF tulostinluettelosta ja painat Tulosta-painiketta. Kun olet valinnut tiedostollesi nimen ja sitten tiedoston valintaikkuna katoaa, ja mietit, tapahtuiko muunnos. Minun piti etsiä sitä saadakseni selville, loiko se PDF-tiedoston ja mihin se asetti sen paikalliselle asemalleni. On annettava kehote, jotta tiedät, onnistuiko muunnos vai ei. Se on asia, jota kehittäjien tulisi miettiä. CutePDF suorittaa asennuksen paremmin kuin PDF995, mutta sen on ilmoitettava sinulle, onnistuiko PDF-muunnos vai ei.

4. DoPDF

DoPDF on monikielinen PDF-muunnin. Kun olet valinnut tulostettavan asiakirjan, DoPDF avaa ikkunan, jossa voit valita tiedoston määränpään ja haluatko avata sen lukijassa sen muuntamisen jälkeen. Lukija on itse asiassa oletusarvoinen PDF-lukija, jota käytät tällä hetkellä. DoPDF on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Sen avulla voit tietää, että tiedosto on todella muunnettu PDF-muotoon, joten et ihmettele, onko tiedosto muuttunut vai ei. Siinä ei ole sisäänrakennettua lukijaa, joten jos koneellesi ei tällä hetkellä ole asennettu PDF-lukijaa, sinun on ladattava sellainen.

5. PDFCreator

PDFCreatorissa on paljon ominaisuuksia, jotka auttavat sinua muuttamaan tiedostoja. Se ei ole vain PDF-muunnin, kuten muutkin. PDFCreator tarjoaa mahdollisuuden muuntaa tiedostosi useisiin muotoihin.

PDF-suojausasetukset ovat hyvin samanlaisia ​​kuin PrimoPDF. Se tarjoaa erilaisia ​​suojaustasoja sallimalla suojata PDF-tiedoston salasanalla katselulta ja/tai muuttamiselta. PDFCreatorissa on kahdenlaisia ​​salauksia, joten voit salata PDF-tiedostosi suojataksesi sitä entistä paremmin ei-toivotuilta silmiltä. Kun muunnat tiedoston PDF-muotoon, voit luoda otsikon ja avainsanoja. Voit tallentaa sen heti tai lähettää sen kenelle tahansa valitsemasi sähköpostisovelluksen avulla.

Mikä on suosikki PDF-luoijasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up