Yksinkertainen sovellus näppäimistön ja hiiren lukitsemiseen

Kaikille Windows-käyttäjille "Win + L" on kätevä pikakuvake järjestelmän lukitsemiseksi sen suojaamiseksi luvattomalta toiminnalta. Niin hyödyllinen kuin se on, tämä toiminto lukitsee koko järjestelmän näytön mukaan lukien. Mutta on aikoja, jolloin haluat vain lukita näppäimistön ja hiiren, mutta et näyttöä. Tämä voi sisältää, mutta ei rajoittuen, estää lapsiasi käyttämästä järjestelmääsi elokuvaa katsoessaan, seurata tietokoneen toiminnan edistymistä jne.

Ei ole väliä mikä syy on, Windowsille on aina sovellus, ja BlueLife KeyFreeze on yksi tällainen sovellus, joka tekee tehtävästä yksinkertaisen ja helpon.

Lue myös: 20 asiaa, joita kannattaa kokeilla, kun hiiri jäätyy jatkuvasti Windowsissa

Lukitse näppäimistö ja hiiri, älä näyttöä

KeyFreezen käyttäminen näppäimistön ja hiiren lukitsemiseen on helppoa. Ensimmäinen, lataa sovellus, pura se työpöydällesi ja suorita se. Heti kun suoritat sovelluksen, KeyFreeze antaa sinulle viisi sekuntia ja näyttää lukituksen avausnäppäimet ennen näppäimistön ja hiiren lukitsemista.

Heti kun lukko on aktivoitu, et voi enää käyttää näppäimistöä tai hiirtä vuorovaikutukseen järjestelmän kanssa. Jos haluat avata järjestelmän lukituksen, paina vain näkyvää pikanäppäintä "CTRL + ALT + F". Jos haluat lukita järjestelmän uudelleen, käytä pikanäppäintä uudelleen.

Jos haluat vain lukita joko näppäimistön tai hiiren, napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin KeyFreeze-kuvaketta ja valitse sopiva vaihtoehto, esim. "Lukitse näppäimistö", jos haluat lukita vain näppäimistön ja "Lukitse hiiri", jos haluat lukita vain hiiren.

Vaikka sovellus on yksinkertainen, siinä on joitain perusasetuksia, kuten äänen toistaminen lukituksen tai lukituksen avaamisen aikana, ponnahdusikkunoiden näyttäminen, lukitus käynnistyksen yhteydessä jne. Pääset asetuspaneeliin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin KeyFreeze-kuvaketta ja valitsemalla "Vaihtoehdot".

Tästä huolimatta, jos haluat käynnistää KeyFreeze-ohjelman nopeasti aina, kun haluat lukita järjestelmän, voit luoda yksinkertaisen AutoHotKey-komentosarjan ja ajastaa sen käynnistämään sen järjestelmän käynnistyksen yhteydessä. Voit tehdä sen ensin lataa ja asenna AutoHotKey sovellus.

Lue myös: Peliohjaimen käyttäminen hiirenä Windowsissa

Kun olet asentanut, luo uusi tekstiasiakirja ja lisää seuraava komentosarja tiedostoon ja tallenna se. Kun olet tallentanut tiedoston, nimeä se uudelleen nimellä "lock.ahk" (tai mikä tahansa haluamasi). Varmista vain, että käytät .ahk-laajennusta .txt-tiedoston sijaan. Älä myöskään unohda muuttaa sovelluksen sijaintia sen mukaan, mihin olet sijoittanut KeyFreeze-sovelluksen.

;;;  Käynnistä KeyFreeze-sovellus ^!K::Suorita "C:\Program Files\KeyFreeze\KeyFreeze.exe" return

Yllä oleva komentosarja käynnistää KeyFreeze-sovelluksen aina, kun painat pikanäppäintä "CTRL + ALT + K". Voit tietysti aina muokata pikanäppäimiä tarpeidesi mukaan. Kaksoisnapsauta nyt tiedostoa ja testaa pikanäppäintä.

Kun olet määrittänyt asetukset, luo ajoitettu perustehtävä tehtävien ajoittimella käynnistääksesi sen järjestelmän käynnistyksen yhteydessä, ja olet valmis.

Siinä kaikki, ja KeyFreeze on niin yksinkertaista lukita näppäimistö ja hiiri. Toivottavasti se auttaa, ja kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi tämän ilmaisen sovelluksen käyttämisestä järjestelmän lukitsemiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up