Muuta Windowsin kansion kuvakkeita kansiomerkinnällä

Windowsin oletuskansiokuvakkeet ovat hyödyllisiä, koska ne voivat auttaa sinua tunnistamaan kansion nopeasti yhdellä silmäyksellä ja pitämään järjestelmän myös järjestyksessä (eräänlainen). Mutta jos olet joskus yrittänyt sotkea Windowsin kansion kuvakeasetuksia, tiedät todennäköisesti, että Windowsissa ei ole niin monta käyttökelpoista kuvaketta, ja jotkut ovat jopa peräisin Windows XP:n aikakaudelta. Tästä huolimatta, jos olet joku, joka todella pitää visuaalisesti organisoida työsi ja henkilökohtaiset digitaaliset kansiosi, FolderMakerin kaltaisten sovellusten käyttö antaa sinulle etua.

FolderMaker on yksinkertainen ja hyödyllinen sovellus, jolla voit muuttaa Windows-kansion kuvakkeita nopeasti mieleiseksesi.

FolderMakerin ominaisuudet

FolderMaker-sovellus saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta siinä on varsin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia:

1. FolderMaker voi värikoodata tai kuvakoodata kansiokuvakkeet pitääkseen ne järjestyksessä ja tekee myös niiden havaitsemisesta erittäin helppoa.

2. FolderMakerin Pro-versiossa on Work in Distributable -tilassa, joten kuvakkeen muutokset pysyvät ennallaan, vaikka siirrät tai kopioit kansion tietokoneesta toiseen tai vaikka asennat koko käyttöjärjestelmän uudelleen.

3. Kansioiden kuvakkeiden väri- ja kuvakoodauksen lisäksi voit myös määrittää kansiot tärkeysjärjestyksen tai työtilan mukaan, kuten käynnissä, vireillä, valmis jne.

4. FolderMakerin avulla voit myös työskennellä useiden kansioiden kanssa samanaikaisesti, ja voit myös lisätä kuvakkeita eri tiedostomuodoista, kuten ICO, ICL, EXE, DLL jne.

5. Jos et pidä FolderMakerin toimittamista kuvakkeista, voit lisätä käyttäjät-välilehteen niin monta mukautettua kuvaketta kuin tarvitset.

On olemassa useita muita ominaisuuksia, ja voit tietää enemmän kaikista näistä ominaisuuksista ja muista eroista tämän virallisen ilmaisen, koti- ja pro-version välillä. vertailusivu.

FolderMakerin asennus ja käyttö

Kuten aiemmin sanottiin, FolderMaker on kolme eri versiota, esim. ilmainen, koti- ja pro-versio, joissa ilmaisversio on rajoitettu joidenkin lisäominaisuuksien suhteen. Lataa vain sovellus viralliselta sivustolta ja asenna se kuten mikä tahansa muu Windows-sovellus. Hyvä asia on, että sen mukana ei tule kolmannen osapuolen roskaohjelmia.

Jos olet asentanut pro-version, sinun on annettava rekisteröintiavain. Voit tietysti käyttää sovellusta kolmekymmentä päivää ilman avainta. Napsauta vain "Anna rekisteröintikoodi" -painiketta jatkaaksesi.

Kirjoita nyt avain ja napsauta "OK" -painiketta rekisteröintiprosessin viimeistelemiseksi.

Kun rekisteröintiprosessi on valmis, käynnistä sovellus uudelleen. Kuten näet, sovelluksen käyttöliittymä on melko yksinkertainen, mutta voi olla hieman hämmentävä aloittelijoille.

Kansioiden kuvakkeita voi muuttaa kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on napsauttaa "Selaa"-kuvaketta aloitusnäytössä, valita kansio ja sitten kuvake "Kansion kuvakkeet" -osiossa ja klikata "Käytä"-painiketta. Toinen tapa on käyttää hiiren kakkospainikkeella kontekstivalikkoa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kohdekansiota ja vie hiiri vaihtoehdon "Merkitse kansio" päälle.

Yllä oleva toiminto antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja. Täällä voit valita joko kansiokuvakkeet prioriteetin tai työtilan perusteella. Mutta jos haluat lisätä mukautettuja kuvakkeita kansioiden nopeaan tunnistamiseen, valitse vaihtoehto "Lisää kuvakkeita". Haluan esimerkiksi lisätä mukautetun kuvakkeen Lataukset-kansioon, jotta voin tunnistaa sen helposti.

Selaa nyt "Kansiokuvakkeen" alla olevia välilehtiä löytääksesi suosikkikuvakkeesi, valitse haluamasi kuvake ja napsauta "Käytä"-painiketta tallentaaksesi muutokset. Jos haluat tehdä kuvakkeen jaettavaksi, valitse valintaruutu "Tee mukautettu kansio jaettava".

Siinä on kaikki tekemistä. Olet onnistuneesti lisännyt mukautetun kansion kuvakkeen kohdekansioon. FolderMarkerin hyvä puoli on, että kuvakkeet ovat todella siistejä, ja vaikka skaalaat kansion kuvakkeita, ne näyttävät todella hyviltä.

Johtopäätös

Jos pidät kansioiden järjestämisestä eri väreillä ja kuvakkeilla, FolderMaker tekee tehtävästä helppoa. Sovelluksen hyviä puolia ovat, että sen mukana tulee ilmainen versio, voit lisätä omia mukautettuja kuvakkeita ja voit jopa ostaa uusia kuvakkeita viralliselta verkkosivustolta. Lataa vain ilmainen versio ja kokeile sitä; et tule pettymään.

FolderMarker Pro

Indeksi
  1. FolderMakerin ominaisuudet
  2. FolderMakerin asennus ja käyttö
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up