6 Windows-sovellusta saadaksesi kaiken irti kannettavasta tietokoneesta

Kannettavat tietokoneet on suunniteltu liikkumaan, mutta tämä voi tapahtua prosessointitehon ja akun keston kustannuksella. Monet sovellukset on suunniteltu erityisesti kannettaville tietokoneille pitäen niiden rajoitukset ja vahvuudet mielessä. Nämä sovellukset voivat auttaa sinua optimoimaan kannettavan tietokoneen suorituskyvyn, pidentämään akun käyttöikää ja parantamaan tuottavuuttasi tien päällä. Tämä luettelo sisältää Windows-sovelluksia, jotka parantavat huomattavasti kannettavan tietokoneen käyttökokemusta.

Hallitse akkua: Akun optimointi

Akun kesto on yksi kannettavien tietokoneiden käyttäjien tärkeimmistä huolenaiheista, joten akun kunnon ja suorituskyvyn seuraaminen on erittäin tärkeää. Akun optimointi auttaa tekemään sen näyttämällä akun kunnon ja soveltamalla automaattisesti säätöjä akun keston pidentämiseksi.

Sen pääkäyttöliittymä näyttää akun nykyisen kunnon ja mahdollisen akun käyttöiän lisäyksen optimoinnin jälkeen. Akun kunto viittaa pääasiassa siihen, kuinka paljon latausta akkusi voi kestää. Yli 90 % lasketaan Erinomainen. Klikkaa Optimoi akun käyttöikä.

Suorita diagnostiikkaskannaus löytääksesi optimointeja laitteellesi. The Optimoida -välilehdellä luetellaan käytettävät mukautukset. Tietenkin akun tyhjennysongelmien korjaaminen on paljon monimutkaisempaa, mutta näiden säätöjen pitäisi auttaa saamaan muutaman ylimääräisen minuutin.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tarkempia tietoja akusta, suosittelen käyttämään BatteryInfoView. Se näyttää tarkan kapasiteetin ja lataus-/purkaussuhteen.

Kohokohdat

 • Seuraa akun kuntoa.
 • Ota akun optimointi käyttöön automaattisesti.
 • Hallitse useita profiileja ottaaksesi tarvittavat optimoinnit nopeasti käyttöön.
 • Tarkkaile akun käyttöä ja lataa ajan myötä.
 • Määritä hälytykset ilmoittamaan sinulle, kun akun käyttö lisääntyy.

Kannettavan tietokoneen lämpötilan seuranta: HWMonitor

Jopa raskaassa kuormituksessa – kuten pelaamisessa – kannettavan tietokoneen lämpötilan tulisi pysyä alle 176 °F:n. Jos se on tämän yläpuolella, käytä näitä korjauksia kannettavan tietokoneen jäähdyttämiseksi. Komponenttien tarkan lämpötilan seuraaminen on erittäin tärkeää, koska sisälämpötila voi olla hyvin erilainen kuin ulkopuolelta. Tämä on paikka HWMonitor voi auttaa.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Käynnistä sovellus, niin se näyttää suorittimen, grafiikkasuorittimen ja tallennusaseman lämpötilan reaaliajassa. Katso minimi- ja maksimiarvot ajan mittaan varmistaaksesi, että kannettavasi pysyy rajojen sisällä.

Se näyttää myös yksityiskohtaisia ​​tietoja komponenttien tehosta ja käytöstä, jotta voit nähdä, kuinka kannettavan tietokoneen kokoonpano vaikuttaa lämmitysongelmiin.

Kohokohdat

 • Seuraa komponenttien lämpötilaa reaaliajassa.
 • Katso nykyiset, minimi- ja maksimiarvot.
 • Seuraa komponenttien tehonkäyttöä.
 • Vie tiedot tiedostoon viitettä ja jakamista varten.

Kannettavan tietokoneen virtaohjain: ThrottleStop

Haluatpa sitten alijännitettä suorittimen lämmön vähentämiseksi tai poistaa kuristuksen käytöstä maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, ThrottleStop on sovellus, joka hallitsee kaikkia virranhallintatarpeita. Tämä sovellus voi säätää prosessorisi jännitettä tehon lisäämiseksi/vähentämiseksi ja tehonrajoitusominaisuuksien poistamiseksi käytöstä.

Tehon manuaalinen säätäminen ThrottleStopilla on hieman monimutkaista. Suosittelen tutustumaan oppaihimme prosessorin alijännitteestä ja kuristuksen poistamisesta käytöstä parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi ThrottleStopilla.

Onneksi siinä on sisäänrakennetut tehosuunnitelmat sekä kyky säätää arvoja automaattisesti tarpeidesi mukaan. Aseta Korkea suorituskyky, Tasapainoinenja Virransäästäjä tilat saadaksesi tarvitsemasi suorituskyvyn. Vaikka nimet ovat samat, nämä virrankäyttösuunnitelmat toimivat eri tavalla kuin Windowsin sisäänrakennetut virrankäyttösuunnitelmat.

Kohokohdat

 • Poista tehon kuristusominaisuudet.
 • Katso kuristuslokista, rajoittaako jokin ominaisuus tehoa.
 • Luo useita profiileja ja vaihda helposti niiden välillä.
 • Katso suorittimen nopeutta ja lämpötilaa reaaliajassa.
 • Asettaa enimmäis- ja vähimmäisvirrankäyttösuunnitelmat tehokkaammin kuin Windowsin sisäänrakennetut virrankäyttösuunnitelmat.

Wi-Fi-analysaattori: NetSpot

Kun olet liikkeellä, parhaan julkisen Wi-Fi-yhteyden löytäminen voi olla hieman hankalaa. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi varmista, että valitset turvallisen Wi-Fi-yhteyden, jolla on hyvä signaalinvoimakkuus ja vähemmän ruuhkainen kanava. NetSpot voi analysoida kaikki kannettavan tietokoneen ulottuvilla olevat Wi-Fi-verkot ja tarjota arvokkaita tietoja, jotka auttavat sinua tekemään oikean päätöksen.

Voit tarkastella tärkeitä tietoja, kuten verkon signaalin voimakkuutta/yhteneväisyyttä, kaistaa, suojaustyyppiä, kanavaa, minimi-/maksimisignaalia ja paljon muuta. Kaksoisnapsauta yhteyttä nähdäksesi täydellisen seurantahistorian ajan mittaan.

Saat paremman kuvan signaaleista napsauttamalla Signaalitaso- ja kohinakaaviot painiketta yläreunassa. Tarkastele signaalin voimakkuutta kaaviossa ja vertaa useita verkkoja.

Yllä olevat Wi-Fi-analyysiominaisuudet ovat ilmaisia. The maksullinen versio on tarkoitettu pääasiassa Wi-Fi-signaalin lämpökarttojen luomiseen, jotta näet, mitkä alueet tarjoavat parhaat signaalit.

Kohokohdat

 • Tarkastele tärkeitä tietoja ympärilläsi olevista Wi-Fi-verkoista.
 • Katso verkon historia ja kaikki tapahtuneet muutokset.
 • Säilytä historiaa havaituista verkoista ja analysoiduista tiedoista, vaikka ne eivät enää kuuluisi.
 • Vertaa verkkojen signaalin voimakkuutta.

Webcam Enhancer: debyytti

Paranna huomattavasti kannettavan tietokoneen verkkokameran ominaisuuksia Debyytti. Vaikka se on näytön tallennin, verkkokameran tehostin ja valvontatyökalu, se on lueteltu tässä verkkokameran parannusominaisuuksia varten.

Debut voi tallentaa videopuhelusi, lisätä peittokuvia, vaihtaa puhelun taustat, korjata värejä, käyttää suodattimia, lisätä vesileimoja, havaita liikettä ja paljon muuta. Valitse Verkkokamera pääliittymässä ja siirry sitten kohtaan Tehosteet -välilehti nähdäksesi kaikki parannukset.

Kun olet ottanut parannukset käyttöön, valitse Web-kameraksi Debut siinä videopuhelu- tai suoratoistosovelluksessa, jota haluat käyttää. Pidän myös todella siitä, kuinka se antaa täydellisen hallinnan videon koodaukseen ja ulostuloon oikean videolaadun saamiseksi.

Kohokohdat

 • Paranna verkkokameratallenteita visuaalisesti.
 • Tallenna ja tallenna videoita halutulla laadulla myöhempää käyttöä varten.
 • Jaa tallenteet suoraan suosituille suoratoisto- ja tallennussivustoille.
 • Sisäänrakennetut muokkaustyökalut, kuten äänenpoisto, muodonmuunnin, trimmeri jne.

Hotspotin luoja: Connectify Hotspot

Windowsissa on ominaisuus, joka muuttaa kannettavan tietokoneen Wi-Fi-hotspotiksi muiden laitteiden yhdistämistä varten, mutta se on hyvin yksinkertainen. Connectify Hotspot tarjoaa lisäominaisuuksia ja enemmän hallintaa. Sen avulla voit valita jaettavan Internet-lähteen, mukaan lukien Ethernet-yhteyden jakamisen.

Tärkein myyntiominaisuus on kuitenkin sisäänrakennettu mainosten esto. Kun Connectify on käytössä, se poistaa kaikki mainokset kokonaan käytöstä verkkotasolla, jotta kaikki laitteet voivat selata tietoja ilman mainoksia. Tämä säästää myös verkon kaistanleveyttä, joka voidaan tuhlata mainosten lataamiseen.

Kun yhteys on muodostettu, se pitää kirjaa kaikista laitteista, mukaan lukien niiden saamasta Internetin nopeudesta ja siitä, kuinka paljon ne ladattiin/lähettivät. Sovelluksessa on myös a maksullinen versio jonka avulla voit käyttää kannettavaa tietokonettasi toistimena Wi-Fi-signaalin laajentamiseksi laadun heikkenemättä.

Kohokohdat

 • Estä mainokset verkostotasolla.
 • Pidä kirjaa nykyisistä ja aiemmin yhdistetyistä laitteista.
 • Valitse lähteeksi mikä tahansa tietokoneeseen asennettu verkkosovitin.
 • Salli laitteiden muodostaa yhteys QR-koodin avulla.

Käytän säännöllisesti ThrottleStopia ja HWMonitoria, kun käytän kannettavaa tietokonettani pelaamiseen, vaikka pidän NetSpotin aina kätevästi myös verkon optimointia varten liikkeellä ollessani.

Indeksi
 1. Hallitse akkua: Akun optimointi
  1. Kohokohdat
 2. Kannettavan tietokoneen lämpötilan seuranta: HWMonitor
  1. Kohokohdat
 3. Kannettavan tietokoneen virtaohjain: ThrottleStop
  1. Kohokohdat
 4. Wi-Fi-analysaattori: NetSpot
  1. Kohokohdat
 5. Webcam Enhancer: debyytti
  1. Kohokohdat
 6. Hotspotin luoja: Connectify Hotspot
  1. Kohokohdat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up