Sivustot ja sovellukset Wordlen pelaamiseen italiaksi ilmaiseksi

Wordle-peliä arvostaville on mahdollista pelata sitä verkossa tai puhelimessa ilman aikarajoituksia, italiaksi

Wordle on pulmapeli, jossa meidän täytyy arvaa salainen sana alkaen sanoista, jotka jo tunnemme: kun syötämme sanoja, peli näyttää meille tarkat kirjaimet ja oikeassa paikassa (vihreänä) ja tarkat kirjaimet, mutta väärässä paikassa (keltaisella) ja näyttää kirjaimet harmaalla ei ole läsnä salaperäisen sanan sisällä. Meillä on enintään 6 yritystä arvata salaperäinen sana (joka koostuu 5 kirjaimesta), muuten menetämme mahdollisuuden arvata se.

Tämän pelin yksinkertaisuus on sen vahvuuden salaisuus: se on mukavaa ajanvietettä, joka on saanut inspiraationsa ristisanatehtävistä ja ristisanatehtävistä, helppo ymmärtää ja erittäin hauskaa yksin tai seurassa, ehkä luomalla kilpailun siitä, kuka arvaa eniten sanoja vähiten yritysten lukumäärä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset ja parhaat sivustot Wordlen pelaamiseen italiaksi ilmaiseksi. Haluamme oppaassa ilmoittaa vain ne sovellukset, jotka he tarjoavat ilmaisia ​​ja rajoittamattomia Wordle-tietokilpailujajoten voit aina pelata jopa rennosti kuluttamatta mitään.

Sivustot, joissa voi pelata Wordleä italiaksi ilmaiseksi

Verkko on täynnä sivustoja, joilla voit pelata Wordleä italiaksi ilmaiseksi. Näille sivustoille pääsee sekä PC-selaimilla että älypuhelimien ja tablettien selaimilla, joten ne sopivat erinomaisesti pelaamiseen heti ilman, että laitteelle tarvitse ladata mitään.

1) WordleItaliano: yksinkertainen ja välitön Wordle-sivusto, jossa meille näytetään ajoittain täytettävä ruudukko näytöllä jo olevalla näppäimistöllä. Peli on rajoittamaton ja pitää kirjaa pelatuista peleistä, tarvittavista yrityksistä arvata sana ja peräkkäisten pelien lukumäärä.

2) Wordlegame.org: toinen erinomainen sivusto Wordlen pelaamiseen ilmaiseksi ja italiaksi. Myös tässä tapauksessa meillä on ruudukko keskellä ja käyttövalmis virtuaalinen näppäimistö alareunassa, jotta voimme pelata heti.

3) Wordleplay.com: kelvollinen sivusto Wordlen pelaamiseen ilmaiseksi ilman rajoituksia. Tämä sivusto tarjoaa myös Word Ratkaisijan (vaikeimmille sanoille), voit pelata rajoittamattomassa tilassa tai "päivän sana" -tilassa ja tarjoaa myös muita hauskoja pelejä (Sudoku ja Solitaire).

4) PUHUA: Wordle-peli jaettu ilmaisena ja avoimen lähdekoodin verkkosovelluksena. Kuten tähän mennessä nähdyt sivustot, se tarjoaa sanojen ruudukon ja virtuaalisen näppäimistön heti käyttövalmiina; peli on rajattomassa tilassa, joten voimme pitää hauskaa rajattomasti.

5) Ristisanatehtävä Tänään: tällä sivustolla pelaamme Wordlen vakioversiota, jossa meidän on arvattava päivän sana. Kun olemme arvannut sanan, meidän on odotettava seuraavaa päivää yrittääksemme arvata toisen, täsmälleen kuten Alkuperäinen sana englanniksi.

Sovellus Wordlen pelaamiseen italiaksi ilmaiseksi

Lataamalla Wordle-sovelluksen suoraan italiaksi ilmaiseksi matkapuhelimellamme tai tabletillamme voimme pelata myös ilman Internet-yhteyttä, jotta voimme pitää hauskaa myös ulkomaanmatkoilla tai matkoilla, joissa ei ole yhteyttä.

Android

1) Worde: Loistava sovellus Wordlen pelaamiseen Android-puhelimella tai -tabletilla. Se tukee italian kieltä, tarjoaa sekä päivittäisiä että rajoittamattomia tiloja ja mahdollistaa myös arvattavien sanojen kirjainten lisäämisen (6 tai 7 kirjainta), mikä tekee pelistä paljon vaikeampaa.

2) Sanallisesti italiaa: yksi täydellisimmistä italiankielisistä Wordlen ilmaisista sovelluksista. Tämän sovelluksen avulla voit pelata klassisessa tilassa ja rajoittamattomassa tilassa, voimme valita kielen, jolla pelataan (mukaan lukien italia) ja voit pelata verkossa muita pelaajia vastaanpelaa sekä sanan arvaamisajasta että käytettyjen yritysten lukumäärällä.

3) Sanapeli: toinen kelvollinen sovellus Wordlen pelaamiseen italiaksi Android-laitteellamme. Se tarjoaa sekä päivittäisiä että rajoittamattomia tiloja, voit pitää tilastoja arvatuista sanoista ja muokata peliä entistä vaikeammaksi.

4) Palora: yksi kelvollisimmista versioista Wordlen pelaamiseen puhelimella tai tabletilla, kiitos italian kielen, mahdollisuuden mukauttaa sanan kirjaimia (4, 5, 6 tai 7 kirjainta) ja pitää tilastoja edistymisestämme.

iPhone/iPad

1) Wordle!: hyvin tehty italialainen peli Wordlen pelaamiseen iPhonellamme tai iPadillamme ilman aikarajoituksia, ja tulokset voidaan jakaa chateissa tai sosiaalisessa mediassa.

2) Mikä Sana: erinomainen Wordle-klooni vaikeimpien sanojen arvaamiseen suoraan Apple-laitteeltasi ilman verkkoselaimen käyttöä.

3) Wordi: Yksinkertainen ja välttämätön sovellus, joka näyttää Wordle-pelin ilman rajoituksia ja jolla on mahdollisuus seurata edistymistä.

Wordlen erikoisversiot

Jos Wordlellä ei ole enää salaisuuksia meille, voimme kokeilla niitä Wordlen erikoisversiotmelkein aina englanniksi (parempi olla hyvä kielissä ennen kuin kokeilet niitä, koska ne voivat olla hyvin vaikeita).

1) ABSURDI: "absurdi" versio pelistä, jossa sana vaihtuu jokaisella väärällä yrityksellä, mutta säilyttää jo arvaamiamme kirjaimet.

2) Worldle: versio todellisille maantieteen ystäville, jossa meidän on arvattava muotoon kuvattu kansakunta, saamalla aika ajoin viitteitä sen sijainnista ja läheisyydestä käyttämäämme kansaan.

3) Nerdle: luultavasti maailman vaikein sana, koska kirjaimien sijasta käytetään symboleja ja numeroita ja meidän on arvattava matemaattisia kaavoja ja yhtälöitä.

Johtopäätökset

Wordlestä voi tulla erinomaista ajanvietettä kun meillä ei ole mitään tekemistä ja etsimme välitöntä peliä kuluttaaksemme aikaa, kun joudumme odottamaan jotain.

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset ja kaikkien saatavillaitalialaiset versiot ovat hyvin tehtyjä ja niitä on mahdollista pelata sekä verkkoselaimella (suositeltu valinta) että mobiililaitteiden sovelluksilla (pelaamaan myös ilman Internet-yhteyttä).

Löytääksesi muita hauskoja ja välittömiä pelejä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Worlde, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Etsi Words-, Crosswords- ja Scrabble-pelejä Androidille ja iPhonelle ja pelaamaan ilmainen sudoku PC:llä, sanahakuja ja sokkeloita, verkossa ja tulostettavaksi.

Indeksi
  1. Sivustot, joissa voi pelata Wordleä italiaksi ilmaiseksi
  2. Sovellus Wordlen pelaamiseen italiaksi ilmaiseksi
    1. Android
    2. iPhone/iPad
  3. Wordlen erikoisversiot
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up