Korjaus: "Gmail on pysäytetty" -virhe: Sovellukset eivät vastaa, Android-ongelmat

Yksi työkaluista, joka auttaa meitä kaikkia tässä jatkuva työ- ja kouluaika kotoa, Se oli ja varmasti on Gmail, Googlen tuotemerkki ilmainen sähköpostipalvelu, monien muiden joukossa. Palvelut ja tuotteet Tarjoukset, katsokaa.

Työn aikana voi kuitenkin esiintyä virheitä.. Oletko koskaan saanut "Gmail on pysähtynyt" -viestin älypuhelimeesi? Ei huolia. Sinun tulisi sitten tietää, että alla opetamme sinulle kaikki yksityiskohdat, jotka liittyvät suoraan tämän tyyppiseen ongelmaan.

Indeksi
  1. Yleisin virhe Gmailissa
  2. Miksi Gmail pysähtyy ja miten se korjataan?

Yleisin virhe Gmailissa

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon tässä asiassa, on se, että se on yksi melko yleinen haitta, Se voi olla vähän hankalaa alustasi kaikkien käyttäjien keskuudessa ja monille, joten sinun pitäisi etsiä nopeaa, helppoa ja suoraviivaista ratkaisua. Seuraa kaikkia vaiheita, jotka annamme sinulle alla.

Todellakin, Pysäytetty Gmail-viesti ei ole niin erilainen kuin mikään muu sovellusja se on, että ajoittain eri syistä voimme nähdä, että jotkut heistä kirjaimellisesti sammuvat ja lakkaavat toimimasta, vaikka laitteemme menettäisivät internetyhteyden.

Tässä yhteydessä haluamme näyttää, kuinka voit poistaa pysäytetyn Gmail-viestin mahdollisimman nopeasti ja helposti. Joten lue vaiheittainen opas siitä, miten tämä tehdään.

Miksi Gmail pysähtyy ja miten se korjataan?

Gmail on luultavasti yksi puhelimissamme eniten käytettyjä sovelluksiaTämä pätee erityisesti, jos oletamme, että se ei ole vain asennettu oletuksena, mutta se vaatii myös tilin kyseisessä järjestelmässä Androidin käyttämiseksi. Tämä on yksi helpoimmista käyttää.

Siksi mielestämme on tärkeää, että opit poistamaan Gmailin ongelman korjaamiseksi ja seuraamaan kaikkia sen yksityiskohtia. Kuten odotimme Saattaa olla useita ongelmia, jotka saavat sinut näkemään viestin, jonka Gmail on lopettanut. vaikka heidän on melkein aina tehtävä itse sovelluksen tai Android-käyttöjärjestelmän kanssa.

Joten suosittelemme, että yrität ensin tarkistaa, että Gmailista ei ole saatavilla viimeaikaisia ​​päivityksiä. Jos ei, sinulla ei ole odottavia päivityksiä Android-laitteellesi.

Jos kumpikaan yllä olevista kahdesta kysymyksestä ei selitä, miksi Gmail-viesti ei enää näy, toimi seuraavasti Sinun pitäisi Muista, että ongelma voi liittyä suoraan ongelmaan Google Play Kaupan palvelut.

Itse asiassa sinun pitäisi tehdä tällaisissa tilanteissa Poista ja asenna sovellus uudelleen. aina Google Play Kaupasta. Tämän pitäisi ehdottomasti korjata ongelmasi. Muussa tapauksessa suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan, koska nämä voivat olla puhelimen ongelmia.

Joka tapauksessa yllä on yksi mahdollinen ratkaisu Poista Gmailin pysähtynyt ongelma Mielestämme sinun pitäisi tarkistaa tämä, ja se on käytettävissä siirtymällä puhelimesta kohtaan Asetukset, sitten Sovellukset, sitten Kaikki ja lopuksi etsimällä Google-palveluja.

Kun olet löytänyt ne, Google-palveluiden välimuisti tyhjennetään ja käynnistä puhelin uudelleen. Viestiä "Gmail pysäytetty" ei pitäisi enää näkyä. Voit käyttää tätä pientä temppua myös vapauttamaan tilaa laitteellesi.

Kaiken tämän avulla voit nähdä, kuinka tämä virhe häviää muutamassa sekunnissa, ja voit jatkaa nauttimista kaikkien suosikki sovellus, Ja koska monet valitsevat sen jatkuvasti parhaaksi ilmaiseksi sähköpostiksi. Muista myös aina säätää sitä parempaan toimintaan.

Pystyitkö korjaamaan Gmailin pysäytetyn ongelman tällä vaihe vaiheelta? Mitä mieltä olet tästä oppaasta? Kirjoita meille kommenttisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up