Estä ihmiset ja yhteystiedot Whatsappissa

Kuinka estää ärsyttäviä kontakteja WhatsAppista, lopettaa viestien vastaanottaminen ja kuinka selvittää, onko joku estänyt meidät

WhatsApp voi olla paras sovellus, joka puhelimessamme on, mutta siitä voi tulla myös ärsyttävää tai pahempaa, jos meihin ottavat yhteyttä tuntemattomat numerot tai ihmiset, joita emme todellakaan halua kuulla.

Jos haluamme estää henkilöä ottamasta meihin yhteyttä WhatsAppissa, kuten minkä tahansa viestintäsovelluksen kanssa, voimme tehdä sen suoraan sovelluksesta, jotta meitä ei enää häiritse kiusaukset tai ihmiset, joita emme halua kuulla. Käyttämällä tätä estoa WhatsAppissa asetamme esteen meidän ja tämän yhteyshenkilön välille, jotta hänen lähettämiä viestejä ei vastaanoteta.

Katsotaanpa tässä oppaassa kuinka estää numerot ja yhteystiedot WhatsAppissa, joka näyttää sinulle Android-puhelimissa ja iPhoneissa noudatettavat vaiheet, ja artikkelin lopussa on perusteellinen tutkimus, jossa näemme, kuinka voimme havaita, olemmeko estyneet.

Ennakkotiedot

Estämällä tarkan kontaktin päälle Whatsapp se ei voi enää nähdä viimeisimmän käyttömme aikaa ja päivämäärää, se ei tiedä, olemmeko online-tilassa, eikä näe muutoksia valokuvan ja profiilin tilaan. Ilmeisesti lohko on kaksisuuntainen siksi se, joka käyttää tätä vaihtoehtoa jollekin, ei voi lähettää viestejä vuorotellen (ei olisi paljon järkeä!).

Ennen kuin jatkat, on tärkeää tietää, että henkilön estäminen on eri asia poista yhteystieto WhatsAppista, mikä voidaan tehdä vain poistamalla hänen numeronsa yleisestä puhelinluettelosta. Tällöin henkilö ei enää näy sovelluksessa, mutta voi silti lähettää meille viestejä (ne näkyvät uudessa chatissa, jossa on vain kontaktin puhelinnumero ilman nimeä).

WhatsApp-sovelluksen kautta sovelletun eston avulla voit myös estää palvelun kautta soitettavat puhelut ja videopuhelut, mikä suojaa meitä häiritseviltä tai ärsyttäjiltä, ​​jotka soittavat milloin tahansa päivästä tai yöstä.

Toinen tärkeä asia tietää on, että myös jumissa oleva ihminen voi olla lukitsematon, jos sinulla on toinen ajatus: noudata samoja alla kuvattuja vaiheita ja avaa kontakti painamalla sitä ja pitämällä sitä painettuna.

1) Estä WhatsApp-yhteystiedot Androidissa

Androidilla voimme estää kontaktin WhatsAppissa avaamalla viestintäsovelluksen, napsauttamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja avaamalla merkinnän asetukset. Mennään avautuvasta valikosta polkua Tili -> Yksityisyysja napsauta sitten merkintää Yhteystiedot estetty.
Voit estää ärsyttävät yhteystiedot napauttamalla oikeassa yläkulmassa avataksesi yhteystietoluettelon ja vahvistamme nimet tai numerot, jotka aiomme estää. Listalle lisättyään emme voi enää lähettää viestejä kyseiselle käyttäjälle, eikä hän voi enää tarkastella chattiamme, lähettää viestejä tai soittaa puheluita/videopuheluita.

Voit poistaa kontaktin eston siirtymällä samaan tähän mennessä nähtyyn valikkoon, painamalla ja pitämällä eston poistettavaa nimeä painettuna ja käyttämällä sitten kohdetta Avata: heti yhteyshenkilö voi vastata meille ja vastaanottaa viestimme.

Jos etsimme vielä nopeampaa tapaa estää yhteyshenkilö, voimme jatkaa avaamalla estettävän kontaktin keskustelun painamalla oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä napauttamalla muu ja käyttämällä ääntä Lohko.

 

Tällä tavalla voimme nopeasti estää kontaktit, jotka häiritsevät meitä ja joilta emme enää halua vastaanottaa minkäänlaista viestintää. Esto on voimassa myös, jos kontakti on jaetussa ryhmässä: emme näe hänen viestejään ja hänen tiliään, vaikka hän voisi jatkaa kirjoittamista, jos muut eivät estä häntä tai jos häntä ei potkita ryhmästä joku ylläpitäjistä tai moderaattoreista.

2) Estä WhatsApp-yhteystiedot iPhonessa

WhatsApp-yhteystietojen estäminen iPhonessa on hieman erilainen kuin Androidille. Ensin avaamme WhatsApp -sovelluksen hallussamme olevassa Apple -laitteessa, mennään oikeassa alakulmassa olevaan valikkoon asetukset ja avautuvassa ikkunassa avaamme polun Tili -> Yksityisyysja napsauta sitten merkintää Estetty.
Paina näytölle tulevassa näytössä kohdetta lisätä voidaksemme estää henkilöitä ja yhteystietoja osoitekirjan yhteystietoluettelosta tai jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä viimeisen jakson aikana.

Kuten Androidille on jo nähty, voit avata vahingossa estetyn tai "anteeksi annetun" kontaktin eston vain siirtymällä valikkoon uudelleen pitämällä nimeä painettuna ja käyttämällä ääntä Poista kontaktin esto: voimme välittömästi lähettää ja vastaanottaa viestejä ja puheluita / videopuheluita.

Jotta esto voidaan ottaa käyttöön nopeammin, voimme toimia myös suoraan estettävän kontaktin chatista: avaamme valikosta edellä mainitun Chat, napauta sitten sormella kontaktin nimeä (ylhäällä). Selaamme uutta valikkoa, kunnes löydämme kohteen Estä yhteys, jolla voidaan estää siihen liittyvää henkilöä häiritsemästä meitä.

Tästä eteenpäin yhteyshenkilö ei voi lähettää meille viestejä tai aloittaa puheluita/videopuheluita, jotta hän pystyy helposti eristämään häiritsevimmät ärsyttäjät tai stalkerit.

3) Selvitä, onko meidät estetty

Epäiletkö, että joku on estänyt sinut WhatsAppissa? Paperilla emme voi tietää onko lohko aktiivinen vai ei, mutta se on helppo ymmärtää pienistä yksityiskohdista.

Jos saamme lohkon, emme enää tiedä, onko toinen yhteyshenkilö online-tilassa, emmekä edes viimeisimmän käytön päivämäärää; voimme sitten tarkistaa nämä tiedot suoraan chatista, varsinkin jos henkilö ei enää vastaa eikä saa viestejämme (vaikka hän ehkä olisikin vain piilottanut viimeisen pääsyn kaikilta käyttämällä asianmukaista vaihtoehtoa tietosuoja-asetuksissa).

 

Emme koskaan näe muutoksia tämän henkilön asemassa ja valokuvassa, joita ei kuitenkaan todellakaan vaihdeta usein, ja lisäksi ne ovat myös asioita, jotka voidaan piilottaa joistakin puhelinluettelon numeroista.

Tärkein vihje ymmärtääksesi, että sinut on estetty, antaa viestejä sama: jos lähettämämme huomioidaan lähetetty mutta ei vastaanotettu, yhdellä rastilla, joka ei koskaan tule kaksinkertaiseksi (mikä tarkoittaa "vastaanotettu"), niin on hyvin todennäköistä, että kontakti on estänyt meidät, ja näin ollen emme koskaan edes näe kaksoissinisiä rastija (jotka osoittavat, jos viesti on WhatsAppissa on luettu).

Toinen tärkeä testi voi olla yrittää soittaa yhteyshenkilölle: jos emme kuule vastausta tai varattu-signaalia yli 24 tuntiin, todennäköisesti meidät on estetty.

Whatsapp esto

Whatsapp on yksi suosituimmista viestisovelluksista maailmassa. Sen avulla käyttäjät voivat lähettää tekstiviestejä, soittaa puheluita, jakaa kuvia ja videoita sekä osallistua ryhmäkeskusteluihin. Sovellus on saatavilla useille eri käyttöjärjestelmille, kuten Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle.

Whatsappin käyttö on helppoa. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus puhelimeesi ja rekisteröityä käyttäjäksi puhelinnumerollasi. Sovellus synkronoi yhteystietosi automaattisesti, joten voit heti alkaa viestitellä ystäviesi kanssa, jotka käyttävät myös Whatsappia. Voit myös lisätä uusia ystäviä sovelluksen kautta tai kutsua heidät liittymään Whatsappiin.

Whatsapp tarjoaa monia käteviä toimintoja. Voit esimerkiksi lähettää ääniviestejä, jotka ovat hyödyllisiä silloin, kun et voi kirjoittaa pitkiä viestejä. Voit myös jakaa sijaintisi ystävien kanssa, jotta he tietävät missä olet. Sovellus tarjoaa myös monipuoliset ryhmäkeskustelumahdollisuudet, joten voit helposti pitää yhteyttä useiden ihmisten kanssa samanaikaisesti.

Whatsapp on turvallinen. Sovellus käyttää end-to-end-salausta, joten viestisi ja puhelusi ovat suojattuja. Lisäksi voit asettaa sovellukseen salasanan tai tunnistautumisen sormenjäljellä, jotta kukaan muu ei pääse lukemaan viestejäsi. Whatsapp ei myöskään jaa tietojasi mainostajille tai kolmansille osapuolille, joten voit olla varma yksityisyydestäsi.

Miten estää whatsapp henkilö

Miten estää WhatsApp-henkilö

WhatsApp on suosittu pikaviestisovellus, joka mahdollistaa helpon ja nopean kommunikoinnin ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Joskus kuitenkin saattaa ilmetä tarve estää tietty henkilö WhatsApp-keskusteluista. Tämä voi johtua esimerkiksi ahdistelusta, haitallisesta sisällöstä tai yksinkertaisesti halusta välttää tiettyä henkilöä. Onneksi WhatsApp tarjoaa mahdollisuuden estää henkilö, jolloin et enää saa viestejä tai puheluita häneltä.

Estäminen WhatsAppissa

Estääksesi henkilön WhatsAppissa, avaa sovellus ja mene "Asetukset" -välilehdelle. Valitse sieltä "Tili" ja sitten "Tietosuoja". Etsi kohdasta "Estetyt" vaihtoehto ja napauta sitä. Tässä näet listan henkilöistä, jotka olet jo estänyt. Voit lisätä uuden estetyn henkilön napauttamalla "Lisää estetty" -vaihtoehtoa. Etsi haluamasi henkilö yhteystiedoistasi tai syötä heidän puhelinnumeronsa manuaalisesti. Napauta lopuksi "Estä" vahvistaaksesi toiminnon.

Estetyn henkilön toiminnot

Kun olet estänyt henkilön WhatsAppissa, he eivät voi enää lähettää sinulle viestejä, soittaa sinulle tai nähdä profiilikuvaasi. Sinä puolestasi et myöskään voi lähettää heille viestejä tai soittaa heille. Joskus saatat kuitenkin haluta purkaa eston, esimerkiksi jos kyseessä oli väärinkäsitys tai riidanratkaisun tarve. Voit poistaa henkilön estolistalta menemällä "Asetukset" -välilehdelle, valitsemalla "Tili" ja sitten "Tietosuoja". Etsi kohdasta "Estetyt" estetty henkilö ja napauta heidän nimeään. Lopuksi napauta "Poista esto" vahvistaaksesi toiminnon.

Estä ihmiset ja yhteystiedot WhatsAppissa

WhatsAppin estotoiminto on hyödyllinen työkalu, joka auttaa sinua suojaamaan yksityisyyttäsi ja välttämään ei-toivottua viestintää. Muista kuitenkin käyttää sitä harkiten ja oikeutetusti, sillä estäminen voi johtaa välirikkoon ja kommunikaation katkeamiseen. Jos koet ahdistelua, häirintää tai muuta haitallista toimintaa WhatsAppissa, ota yhteyttä sovelluksen tukitiimiin tai tarvittaessa viranomaisiin.

Whatsapp estäminen

WhatsAppin estäminen on tehokas tapa suojata yksityisyyttäsi ja välttää ei-toivottuja viestejä. Kun estät jonkun WhatsAppissa, et enää saa viestejä, puheluita tai päivityksiä kyseiseltä henkilöltä. Estäminen on helppoa: avaa WhatsApp-sovellus, siirry henkilön profiiliin, napauta Lisää-vaihtoehtoa ja valitse Estä. Estetty henkilö ei saa tietää, että hänet on estetty.

Estämisen edut ovat moninaiset. Voit estää haitalliset henkilöt, kuten tuntemattomat lähettäjät, huijarit tai henkilöt, joiden kanssa et halua olla yhteydessä. Estäminen auttaa sinua myös välttämään häirintää ja ei-toivottuja viestejä. Lisäksi, jos sinua estetään WhatsAppissa, et voi enää lähettää kyseiselle henkilölle viestejä tai soittaa hänelle.

On tärkeää huomata, että estäminen ei poista aiempia viestejä, jotka olette vaihtaneet estetyn henkilön kanssa. Estetyn henkilön viestit eivät myöskään katoa hänen WhatsApp-tililtään, mutta et enää saa niitä näkyviisi.

Yhteystietojen estäminen on myös mahdollista WhatsAppissa. Jos haluat estää yhteystiedon, sinun on estettävä henkilö puhelimen yhteystiedoista. Tämän jälkeen henkilö ei voi enää lähettää sinulle viestejä tai soittaa sinulle WhatsAppissa. Huomaa, että tämä estäminen ei kuitenkaan vaikuta muihin viestintäkanaviin, kuten tekstiviesteihin tai puheluihin.

Päätelmät

WhatsAppin on oltava turvallinen ja miellyttävä paikka, joten sinun tulee oppia estämään ne heti ärsyttäviä käyttäjiä, erittäin ärsyttäviä ystäviä tai pahimmat stalkerit, käyttämällä WhatsAppin itsensä tarjoamia yksinkertaisia ​​työkaluja.

Estettyäsi kontaktin voimme myös poistaa sen puhelinluettelosta tai myös estää puhelut ja tekstiviestit, jotta ärsytykset eivät häiritse sinua (kuka voi kokeilla niitä kaikkia saadakseen meihin yhteyden).

Jos olet todella uusi WhatsAppissa, voi olla hyvä idea oppia muita Sovelluksen temppuja ja salaisuuksia, jotta voit tavata ystäviä ja kokeneempia sukulaisia.

Indeksi
  1. Ennakkotiedot
  2. 1) Estä WhatsApp-yhteystiedot Androidissa
  3. 2) Estä WhatsApp-yhteystiedot iPhonessa
  4. 3) Selvitä, onko meidät estetty
  5. Whatsapp esto
  6. Miten estää whatsapp henkilö
  7. Whatsapp estäminen
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up