Estä ihmiset ja yhteystiedot Whatsappissa

Kuinka estää ärsyttäviä kontakteja WhatsAppista, lopettaa viestien vastaanottaminen ja kuinka selvittää, onko joku estänyt meidät

WhatsApp voi olla paras sovellus, joka puhelimessamme on, mutta siitä voi tulla myös ärsyttävää tai pahempaa, jos meihin ottavat yhteyttä tuntemattomat numerot tai ihmiset, joita emme todellakaan halua kuulla.

Jos haluamme estää henkilöä ottamasta meihin yhteyttä WhatsAppissa, kuten minkä tahansa viestintäsovelluksen kanssa, voimme tehdä sen suoraan sovelluksesta, jotta meitä ei enää häiritse kiusaukset tai ihmiset, joita emme halua kuulla. Käyttämällä tätä estoa WhatsAppissa asetamme esteen meidän ja tämän yhteyshenkilön välille, jotta hänen lähettämiä viestejä ei vastaanoteta.

Katsotaanpa tässä oppaassa kuinka estää numerot ja yhteystiedot WhatsAppissa, joka näyttää sinulle Android-puhelimissa ja iPhoneissa noudatettavat vaiheet, ja artikkelin lopussa on perusteellinen tutkimus, jossa näemme, kuinka voimme havaita, olemmeko estyneet.

LUE MYÖS -> Näkymätön WhatsAppissa viimeisimmän käytön piilottamiseksi

Indeksi

  Ennakkotiedot

  Estämällä tarkan kontaktin päälle Whatsapp se ei voi enää nähdä viimeisimmän käyttömme aikaa ja päivämäärää, se ei tiedä, olemmeko online-tilassa, eikä näe muutoksia valokuvan ja profiilin tilaan. Ilmeisesti lohko on kaksisuuntainen siksi se, joka käyttää tätä vaihtoehtoa jollekin, ei voi lähettää viestejä vuorotellen (ei olisi paljon järkeä!).

  Ennen kuin jatkat, on tärkeää tietää, että henkilön estäminen on eri asia poista yhteystieto WhatsAppista, mikä voidaan tehdä vain poistamalla hänen numeronsa yleisestä puhelinluettelosta. Tällöin henkilö ei enää näy sovelluksessa, mutta voi silti lähettää meille viestejä (ne näkyvät uudessa chatissa, jossa on vain kontaktin puhelinnumero ilman nimeä).

  WhatsApp-sovelluksen kautta sovelletun eston avulla voit myös estää palvelun kautta soitettavat puhelut ja videopuhelut, mikä suojaa meitä häiritseviltä tai ärsyttäjiltä, ​​jotka soittavat milloin tahansa päivästä tai yöstä.

  Toinen tärkeä asia tietää on, että myös jumissa oleva ihminen voi olla lukitsematon, jos sinulla on toinen ajatus: noudata samoja alla kuvattuja vaiheita ja avaa kontakti painamalla sitä ja pitämällä sitä painettuna.

  1) Estä WhatsApp-yhteystiedot Androidissa

  Androidilla voimme estää kontaktin WhatsAppissa avaamalla viestintäsovelluksen, napsauttamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja avaamalla merkinnän asetukset. Mennään avautuvasta valikosta polkua Tili -> Yksityisyysja napsauta sitten merkintää Yhteystiedot estetty.
  Voit estää ärsyttävät yhteystiedot napauttamalla oikeassa yläkulmassa avataksesi yhteystietoluettelon ja vahvistamme nimet tai numerot, jotka aiomme estää. Listalle lisättyään emme voi enää lähettää viestejä kyseiselle käyttäjälle, eikä hän voi enää tarkastella chattiamme, lähettää viestejä tai soittaa puheluita/videopuheluita.

  Voit poistaa kontaktin eston siirtymällä samaan tähän mennessä nähtyyn valikkoon, painamalla ja pitämällä eston poistettavaa nimeä painettuna ja käyttämällä sitten kohdetta Avata: heti yhteyshenkilö voi vastata meille ja vastaanottaa viestimme.

  Jos etsimme vielä nopeampaa tapaa estää yhteyshenkilö, voimme jatkaa avaamalla estettävän kontaktin keskustelun painamalla oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä napauttamalla muu ja käyttämällä ääntä Lohko.

  Tällä tavalla voimme nopeasti estää kontaktit, jotka häiritsevät meitä ja joilta emme enää halua vastaanottaa minkäänlaista viestintää. Esto on voimassa myös, jos kontakti on jaetussa ryhmässä: emme näe hänen viestejään ja hänen tiliään, vaikka hän voisi jatkaa kirjoittamista, jos muut eivät estä häntä tai jos häntä ei potkita ryhmästä joku ylläpitäjistä tai moderaattoreista.

  2) Estä WhatsApp-yhteystiedot iPhonessa

  WhatsApp-yhteystietojen estäminen iPhonessa on hieman erilainen kuin Androidille. Ensin avaamme WhatsApp -sovelluksen hallussamme olevassa Apple -laitteessa, mennään oikeassa alakulmassa olevaan valikkoon asetukset ja avautuvassa ikkunassa avaamme polun Tili -> Yksityisyysja napsauta sitten merkintää Estetty.
  Paina näytölle tulevassa näytössä kohdetta lisätä voidaksemme estää henkilöitä ja yhteystietoja osoitekirjan yhteystietoluettelosta tai jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä viimeisen jakson aikana.

  Kuten Androidille on jo nähty, voit avata vahingossa estetyn tai "anteeksi annetun" kontaktin eston vain siirtymällä valikkoon uudelleen pitämällä nimeä painettuna ja käyttämällä ääntä Poista kontaktin esto: voimme välittömästi lähettää ja vastaanottaa viestejä ja puheluita / videopuheluita.

  Jotta esto voidaan ottaa käyttöön nopeammin, voimme toimia myös suoraan estettävän kontaktin chatista: avaamme valikosta edellä mainitun Chat, napauta sitten sormella kontaktin nimeä (ylhäällä). Selaamme uutta valikkoa, kunnes löydämme kohteen Estä yhteys, jolla voidaan estää siihen liittyvää henkilöä häiritsemästä meitä.

  Tästä eteenpäin yhteyshenkilö ei voi lähettää meille viestejä tai aloittaa puheluita/videopuheluita, jotta hän pystyy helposti eristämään häiritsevimmät ärsyttäjät tai stalkerit.

  3) Selvitä, onko meidät estetty

  Epäiletkö, että joku on estänyt sinut WhatsAppissa? Paperilla emme voi tietää onko lohko aktiivinen vai ei, mutta se on helppo ymmärtää pienistä yksityiskohdista.

  Jos saamme lohkon, emme enää tiedä, onko toinen yhteyshenkilö online-tilassa, emmekä edes viimeisimmän käytön päivämäärää; voimme sitten tarkistaa nämä tiedot suoraan chatista, varsinkin jos henkilö ei enää vastaa eikä saa viestejämme (vaikka hän ehkä olisikin vain piilottanut viimeisen pääsyn kaikilta käyttämällä asianmukaista vaihtoehtoa tietosuoja-asetuksissa).

  Emme koskaan näe muutoksia tämän henkilön asemassa ja valokuvassa, joita ei kuitenkaan todellakaan vaihdeta usein, ja lisäksi ne ovat myös asioita, jotka voidaan piilottaa joistakin puhelinluettelon numeroista.

  Tärkein vihje ymmärtääksesi, että sinut on estetty, antaa viestejä sama: jos lähettämämme huomioidaan lähetetty mutta ei vastaanotettu, yhdellä rastilla, joka ei koskaan tule kaksinkertaiseksi (mikä tarkoittaa "vastaanotettu"), niin on hyvin todennäköistä, että kontakti on estänyt meidät, ja näin ollen emme koskaan edes näe kaksoissinisiä rastija (jotka osoittavat, jos viesti on WhatsAppissa on luettu).

  Toinen tärkeä testi voi olla yrittää soittaa yhteyshenkilölle: jos emme kuule vastausta tai varattu-signaalia yli 24 tuntiin, todennäköisesti meidät on estetty.

  Päätelmät

  WhatsAppin on oltava turvallinen ja miellyttävä paikka, joten sinun tulee oppia estämään ne heti ärsyttäviä käyttäjiä, erittäin ärsyttäviä ystäviä tai pahimmat stalkerit, käyttämällä WhatsAppin itsensä tarjoamia yksinkertaisia ​​työkaluja.

  Estettyäsi kontaktin voimme myös poistaa sen puhelinluettelosta tai myös estää puhelut ja tekstiviestit, jotta ärsytykset eivät häiritse sinua (kuka voi kokeilla niitä kaikkia saadakseen meihin yhteyden).

  Jos olet todella uusi WhatsAppissa, voi olla hyvä idea oppia muita Sovelluksen temppuja ja salaisuuksia, jotta voit tavata ystäviä ja kokeneempia sukulaisia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up