Jaa WhatsApp-profiilisi antamatta numeroasi

Haluammeko jakaa linkin WhatsApp-profiiliimme antamatta puhelinnumeroamme? Katsotaanpa, miten se tehdään.

Sosiaalisen median tilit luovat ainutlaatuisen linkin, jonka voit jakaa muiden kanssa. Tähän asti WhatsAppissa oli mahdollista muodostaa yhteys muihin käyttäjiin vain, jos tiesimme heidän puhelinnumeronsa, mutta uusien ominaisuuksien (esim. WhatsApp-liiketoiminta) voimme jakaa (chatissa tai ryhmissä) WhatsApp-profiilin suoraan.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle erilaisia ​​​​menetelmiä luo ja jaa WhatsApp-profiilin linkki, jota käytetään ikään kuin se olisi käyntikortti ammattikeskusteluissa. Profiilin lisäksi näytämme sinulle miten luodaan linkki myös chateille, joiden ylläpitäjiä olemmejotta voimme tutustua toisiimme chateissa tai muissa ryhmissä.

1) Jaa WhatsApp Business -profiili

Jos olemme asentaneet WhatsApp Business (Android Ja iPhone) puhelimellamme voimme nopeasti jakaa profiilimme painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja ohjaamalla meidät kohteeseen asetukset (tai avaamalla valikon suoraan asetukset iPhonessa) painamalla Toimintatyökalut ja paina lopuksi Suora linkki.

Tällä näytöllä voimme sekä saada suoran linkin tilille (ylhäällä) että luoda QR-koodin, joka on erinomainen pääsy sivullemme kaupan sisäänkäynnin yhteydessä, asiakirjojen tai käyntikorttien sisällä.

Voit jakaa suoran profiililinkin painamalla kohdetta Jaa linkki; Jos sen sijaan halusimme luoda QR-koodin jaettavaksi tai tulostettavaksi, paina vain kohdetta Näytä QR-koodi tai niille, jotka haluavat jakaa sen, paina myöhemmin Jaa koodi.

2) Jaa henkilökohtainen WhatsApp-profiili

Henkilökohtaiset profiilit on linkitetty tilissä käytettyyn puhelinnumeroon: kuka tahansa puhelinnumeromme tietävä voi lisätä meidät chattiin ja aloittaa viestinnän kanssamme. Jos haluamme jakaa henkilökohtaisen profiilimme (antamatta numeroamme) avaa vain valikko asetukset WhatsAppissamme ja painaQR-koodin kuvakeprofiilinimemme oikealla puolella.

Sovellus luo automaattisesti QR-koodin profiilistamme; jokaisen, joka haluaa lisätä meidät, on vain avattava sama näyttö ja siirryttävä välilehdelle Kehyskoodi ja tuo takakamera lähemmäs näyttöämme, jotta voit kehystää luodun QR-koodin.

3) Jaa WhatsApp-ryhmän profiili

Jos olemme WhatsApp-ryhmän ylläpitäjät voimme luoda ja jakaa linkin edellä mainittuun ryhmään yksinkertaisesti ja tehokkaasti ilman, että sinun tarvitsee manuaalisesti lisätä puhelinnumeroita tai yhteyshenkilöiden nimiä.

Luodaksesi linkin ryhmään avaamme WhatsApp-sovelluksen, avaamme ryhmän, jonka haluat jakaa, painat sen nimeä yläreunassa, vieritämme sivua alas osioon Osallistujat ja painamme kohdetta Kutsu linkin kautta.

Uusi välilehti avautuu ryhmäkeskustelulinkillä, joka on valmis jaettavaksi. nopeuttaaksemme prosessia voimme käyttää itse sovelluksen tarjoamia jakokohteita: voimme itse asiassa lähettää linkin itse WhatsAppin kautta, kopioi linkki leikepöydälle, jaa linkki muissa sovelluksissa ja luoda a QR-koodi ryhmäkeskusteluun.

Jos olemme menettäneet hallinnan linkin leviämisestä (näemme vieraita tai ei-toivottuja ihmisiä ilmestyy), voimme aina painaa Palauta linkki, jotta estetään uusien ei-toivottujen käyttäjien saapuminen. Avaamalla saman näytön voimme kuitenkin luoda uuden linkin, jotta voimme silti lisätä uusia käyttäjiä, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ryhmäämme.

4) Luo WhatsApp-profiililinkki verkossa

Käyttäjille, jotka käyttävät WhatsAppia paljon ammattitasolla, he voivat harkita luomista WhatsApp profiililinkit, käyttämällä tähän tarkoitukseen erityisiä ulkoisia sivustoja. Löydämme parhaista sivustoista, joita voimme käyttää linkkien luomiseen verkossa Wa.link.

Sivustolla voit luoda ilmaiseksi linkin WhatsAppiin mistä tahansa puhelinnumerosta alkaen, ja siihen voi myös lisätä henkilökohtaisen viestin (näkyy aina, kun jaamme linkin).

Sen lisäksi, että voit luoda linkkejä WhatsApp-profiileihin, sovellus antaa sinun luoda linkkejä linkit merkkiprofiileihinsopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat tehdä itsensä tunnetuksi WhatsAppissa tai suusta suuhun, unohtamatta mahdollisuutta tulostaa linkki tai QR-koodi suoraan ammattimainen käyntikortti.

Johtopäätökset

Jos tähän asti olemme aina käyttäneet puhelinnumeroa chateihin tai ryhmiin lisäämiseen tai niihin lisäämiseen, on aika muuttaa tapojamme: QR-koodien ja suorien linkkien avulla voimme jakaa WhatsApp-profiilisi tai pääsy ryhmiin ilmoittamatta puhelinnumeroasikätevä erityisesti niille, jotka käyttävät WhatsAppia töihin tai myyntiin.

Muita temppuja WhatsAppissa myymiseen voit lukea oppaistamme luoda kuvia ja piirroksia sosiaalisiin verkostoihin, Facebookiin, sivustoihin ja blogeihin ja miten lähettää Whatsappin verkon kautta tallentamatta numeroa osoitekirjaan.

Indeksi
  1. 1) Jaa WhatsApp Business -profiili
  2. 2) Jaa henkilökohtainen WhatsApp-profiili
  3. 3) Jaa WhatsApp-ryhmän profiili
  4. 4) Luo WhatsApp-profiililinkki verkossa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up