Lisää äänikomentoja televisioosi Alexan avulla

Opas Alexan äänikomentojen määrittämiseen Smart TV:n tai jopa perinteisen television ohjaamiseksi

Amazon Alexa on yksi täydellisimmistä ääniavustajista kodin automaatiolaitteiden hallintaan, koska siellä on useita konfiguroitavia taitoja ja rutiineja.

Suosituimpien ominaisuuksien joukossa löydämme varmasti mahdollisuuden ohjata televisiota myös ilman kaukosäädintäkäynnistää äänikomentoja yhdestä kodin Amazon Echo -laitteesta tai mobiililaitteiden Alexa-sovelluksesta.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka liittää Alexa televisioon ja hallitse sitä äänikomennoilla, joten sinun ei välttämättä tarvitse etsiä kaukosäädintä joka kerta lisätäksesi äänenvoimakkuutta, vaihtaaksesi kanavaa tai kytkeäksesi sen pois/päälle.

Näytämme teille molemmille kuinka määritä Alexa nykyaikaisiin älytelevisioihin natiivisti yhteensopiva Amazon Assistantin äänikomentojen kanssa ja kuinka saada hallintaan Smart TV -malleja tai klassisia televisioita yleisen ohjauslaitteen avulla.

1) Älytelevisiot, jotka ovat natiivisti yhteensopivia Alexan kanssa

Monissa nykyaikaisissa älytelevisioissa on ääniohjaukset ja ne voidaan liittää Amazon Alexaan, jotta useimpia niiden toimintoja voidaan ohjata myös ilman kaukosäädintä. Alexan yhdistäminen näihin televisioihin meidän tarvitsee vain avata television valikko ja etsiä ääntä tai sovellusta Amazon Alexa (vaihtelee paljon valitun valmistajan mukaan), kirjaudu sisään valmistajan tilillä (jos meillä ei ole sellaista, meitä pyydetään luomaan sellainen lennossa) ja valitse lopuksi nimi, joka määritetään Smart TV:lle.

LG Smart TV:ssä pidä painiketta painettuna Amazon Prime Video asenna kaukosäätimellä Amazon Alexa -sovellus ja skannaa näytöllä näkyvä QR-koodi, kuten myös kuvasta näkyy virallinen LG-opas Amazon Alexalle.

Kun olemme rekisteröineet television valmistajan tilille, meidän on tehtävä se avaa Amazon Alexa -sovellus mobiililaitteellamme (sovellus on saatavilla Android Ja iPhone/iPad), kirjaudu sisään Amazon-tilillämme (jos emme ole jo tehneet niin), paina valikkoa, jossa on kolme vaakaviivaa vasemmassa yläkulmassa, avaa valikko Taidot ja pelit ja käytä oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasipainiketta etsiäksesi älytelevisiomme valmistajan erityistaitoja.

Alle olemme koonneet kaikki taidot, jotka voimme asentaa Amazon-tiliimme äänikomentojen mahdollistamiseksi yhteensopiville älytelevisioille:

Kun olet valinnut oikean taidon, anna vain valmistajan tilitiedot, jotta Alexa voi ohjata televisiota äänikomennoilla.

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan eri Smart TV -valmistajien viralliset oppaat, jotka ovat saatavilla alla olevasta luettelosta:

Lukemalla kaikki oppaat voimme aktivoida äänikomennot missä tahansa televisiossa, joka tukee Alexaa.

2) Käytä Fire TV Cubea tai Fire TV Stickiä

Jos älytelevisiomme ei tue alkuperäisesti Amazon Alexaa tai meillä ei ole älytelevisio, voimme lisätä televisioon äänikomentoja Fire TV Cube tai vaihtoehtoisesti Fire TV Stick 4K Max.

Kun kytket yhden näistä laitteista television HDMI-porttiin, voimme hyödyntää mukana tulevaa HDMI CEC -tekniikkaa television sammuttamiseen, äänenvoimakkuuden lisäämiseen tai vähentämiseen ja paljon muuta käyttämällä sekä kaukosäätimen äänikomentopainiketta. ohjaus ja äänikomennot, jotka käynnistää a Amazon Echo.

Saat lisätietoja lukemalla omamme Amazon Fire TV Stick -opas, jossa on temppuja, sovelluksia ja piilotettuja ominaisuuksia ja ohje päällä kuinka ohjata Fire TV:tä äänellä (Echolla, Alexalla ilman kaukosäädintä).

3) Käytä yleisohjainta

Hyvänä vaihtoehtona Fire TV Stickille voimme lisätä äänikomentoja televisioon Alexan kanssa yleisohjaimella, kuten BroadLink SmartHome RM4.

Asettamalla tämän pienen laitteen television lähelle (mahdollisesti kaukosäätimelle omistetun infrapuna-anturin näköetäisyydelle) voimme ohjata television päätoimintoja aivan kuin meillä olisi klassinen yleiskaukosäädin.

Jos meillä on Broadlink, asennamme sovelluksen BroadLink älypuhelimessamme tai tabletissamme (sovellus on saatavilla Android Ja iPhone/iPad), luodaan ilmainen BroadLink-tili ja määritetään yleisohjain takaamalla pääsyn Wi-Fi-verkkoomme ja käyttämällä yhtä käytettävissä olevista profiileista riippuen käytössä olevasta televisiosta (ilmoita vain television valmistaja ja paina painikkeen osoittamia näppäimiä). sovellus kopioida ohjauskoodi).

Nyt kun ohjain on määritetty "ohjaamaan televisiota", avaamme Amazon Alexa -sovelluksen älypuhelimessamme tai tabletissamme, painamme valikkoa, jossa on kolme riviä vasemmassa yläkulmassa, avaamme Taidot ja pelit -valikon ja etsimme taitoa. BroadLink (saatavilla myös alkaen nettiselain).

Kun osaamisnäyttö on auki, annamme aiemmin luodun BroadLink-tilin käyttöoikeustiedot, jotta voimme lisää televisiomme Alexan ohjaamiin laitteisiin.
Äänikomennot muunnetaan IR-pulsseiksi, joten voit ohjata mitä tahansa televisiota, toistaen perustoiminnot, kuten äänenvoimakkuuden säätimen, kanavan vaihtamisen (jopa sanomalla kanavien numerot tai nimet), aktivoimalla tai poistamalla laitteen käytöstä ja hallitsemalla mykistystä.

Johtopäätökset

Amazon Alexan liittäminen televisioon on suhteellisen helppoa, varsinkin jos televisiomme tukee jo Amazonin ääniavustajaa natiivisti; Smart TV:n tapauksessa, jossa ei ole tukea ei-älykkäälle televisiolle, voimme silti käyttää sekä Fire TV Cubea että Fire TV Stickiä unohtamatta pientä yleisvastaanotinta (yhteensopiva minkä tahansa nykyaikaisen television infrapunatunnistimen kanssa).

Jos emme tiedä kuinka yhdistää älytelevisiomme Internetiin äänikomentojen tai multimediasovellusten käyttämiseksi, suosittelemme lukemaan kaksi oppaamme Kuinka yhdistää Smart TV Internetiin Ja Kuinka saada Internet televisioon.

Jos kuitenkin halusimme valita uuden älytelevision, meidän on varmistettava, että sillä on kaikki vaatimukset ja että se tukee Alexa-äänikomentoja, kuten perusteellisessa analyysissämme on kuvattu. Kuinka valita ja ostaa paras Smart TV.

Indeksi
  1. 1) Älytelevisiot, jotka ovat natiivisti yhteensopivia Alexan kanssa
  2. 2) Käytä Fire TV Cubea tai Fire TV Stickiä
  3. 3) Käytä yleisohjainta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up