Mikä on eSIM ja miten se aktivoidaan puhelimessa

Katsotaan yhdessä mikä eSIM on, mitkä puhelimet ovat yhteensopivia tämän tekniikan kanssa ja miten se aktivoidaan älypuhelimessa

Puhelin-SIM-kortit ovat viime vuosina kokeneet syvän kehityksen: valtavista kooltaan ne ovat pikkuhiljaa pienentyneet, mikä suosii kahdella SIM-kortilla varustettujen laitteiden leviämistä (paikan sisällä olevan tilan ansiosta).

Viimeisin kehitys SIM-korttien suhteen ovat eSIM tai e-SIMteknologia, joka tuo käyttäjän tiedot, integroidun osoitekirjan ja hänen puhelinnumeronsa suoraan puhelimeen ilman, että kortteja tarvitsee vaihtaa.

Seuraavasta oppaasta saat sen selville mikä on eSIMmitä puhelimia tuetaan ja kuinka aktivoida eSIM puhelimessasijotta ne, jotka ovat onnekkaita omistamaan yhteensopivan puhelimen, voivat käyttää sitä uuden erillisen linjan aktivoimiseen.

Mikä on eSIM

eSIM (lyhenne sanoista Emedded Subscriber Identity Module) on lyhenne, joka tunnistaa SIM virtuaalimuodossa. Nämä SIM-kortit eivät ole fyysisiä siruja, jotka asetetaan puhelimeen (kuten olimme tottuneet tähän asti), vaan ne esittävät itsensä jumalina älypuhelimen sisään integroidut sirut.

Hyödyntämällä eSIM-korttia voimme tilata minkä tahansa italialaisen operaattorin tilauksen ilman, että sinun tarvitsee asettaa korttia puhelimeen: skannaa vain operaattorin luoma QR-koodi linjallemme ja pääset välittömästi matkapuhelinverkkoon.

eSIM-kortin avulla voit tehdä samoja asioita johon olemme tottuneet klassisilla SIM-korteilla: voimme itse asiassa soittaa, lähettää tekstiviestejä, vastaanottaa puheluita ja viestejä sekä muodostaa yhteyden mobiilidataverkkoon operaattorin SIM-kortin mahdollistaman linjan avulla. Etuna on se, ettei välilehteä tarvitse siirtää: kaikki on integroitu älypuhelimeemme.

eSIM-yhteensopivat puhelimet

eSIM-kortin hyödyntäminen on välttämätöntä sinulla on tämän tekniikan kanssa yhteensopiva puhelin. Tällä hetkellä italialaisten operaattoreiden kanssa yhteensopivia eSIM-teknologialla varustettuja puhelimia on vähän, mutta olemme varmoja, että vuosien saatossa eSIM-tuki kasvaa kattamaan minkä tahansa markkinasegmentin.

eSIM-yhteensopivat puhelimet vuonna 2022 ovat:

Nykypäivän puhelimet, jotka tukevat eSIM-korttia, tarjoavat a hybriditilajotta voimme tyydyttää kaikki tarpeet: koska nämä ovat Dual SIM -puhelimia, löydämme eSIM:n SIM 1 -korttina ja perinteisen SIM 2 -paikan, johon voidaan liittää vanha SIM.

Älkäämme siis pelätkö jos ostamme modernin Dual SIM -puhelimen, jossa on vain yksi SIM-korttipaikka: toinen paikka on luultavasti virtuaalinen eSIM-kortin olemassaolon vuoksi.

Kuinka aktivoida eSIM

eSIM voidaan aktivoida helposti yhteensopivassa puhelimessa yksinkertaisella toimenpiteellä: puhelimen omistajan täytyy rajaa tietty QR-koodi liittymään valitun puhelinoperaattorin myöntämä.

Kyseinen operaatio on toteutettavissa sekä uusien tilausten aktivoimiseen että jo olemassa olevan fyysisen SIM-kortin muuntamiseenjotta et menetä puhelinnumeroasi, jäljellä olevaa saldoa ja jo käytössä olevaa datatilaustasi.

eSIM-kortteja on saatavilla kaikissa operaattorin myyntipisteissäjossa voimme myös pyytää fyysisen kortin muuntamista virtuaalikortiksi (Keskihinta 15 €).

Fyysisen kaupan lisäksi on mahdollista tehdä uusi tilaus eSIM-kortilla alla olevista linkeistä:

Jos olet kiinnostunut käyttämään eSIM-korttia puhelimessamme, suosittelemme, että luet eri operaattoreiden antamat ohjeet ja valitset Lähetä QR-koodilla varustettu kortti meille kuriirin kautta vai mennäänkö suoraan myyntipisteeseen (suositeltu valinta nopean muunnoksen hankkimiseksi tai eSIM-kortin hankkimiseksi välittömästi).

Johtopäätökset

eSIM-kortit todennäköisesti edustavat SIM-korttien tulevaisuus: meidän ei enää tarvitse asettaa korttia puhelimen sisään, vaan yksinkertaisesti konfiguroida sisään integroitu siru puhelinnumeromme ja ainutlaatuinen tunnistustunnuksemme päästäksesi operaattorin verkkoon.

eSIM ei ole ikuinen! The tälle tekniikalle omistettu siru on uudelleenkirjoitettava ja jos vaihdamme puhelinoperaattoria tai päätämme vaihtaa perinteiseen SIM-korttiin (hybridi-SIM-puhelimissa), peruuta eSIM-kortti ja lisää uusi tai aseta fyysinen SIM-kortti vastaavaan paikkaan.

Jos emme tiedä, mitä tilausta eSIM-kortin kanssa käyttää, suosittelemme lukemaan ai-oppaamme kätevimmät all-inclusive-matkapuhelinliittymät (ääni ja Internet) Älä viitsi kuinka vaihtaa puhelinoperaattoria numeron siirrettävyyden avulla.

Muita eSIM-tuella varustettuja puhelimia voit tarkastella perusteellisessa analyysissämme tämän hetken tehokkaimmat Android-puhelimet.

Indeksi
  1. Mikä on eSIM
  2. eSIM-yhteensopivat puhelimet
  3. Kuinka aktivoida eSIM
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up