Käytä Internet-tikkua tablettien ja matkapuhelimien kanssa

Kuinka käyttää USB-tikun muodostamista Internetiin Wi-Fi-yhteyden kautta älypuhelimista ja tableteista

Internettikun avulla voimme tuoda Internetin mukaan ja liittää kannettavan tietokoneen tai minkä tahansa pöytätietokoneen, hyödyntäen sen sisään asetettavan SIM-kortin datatarjousta. Internet-tikku (tai Internet-avain) ei normaalisti voi käyttää älypuhelimella (Android, iPhone tai muulla) tai tabletilla, mikä rajoittaa huomattavasti sen käyttömahdollisuuksia.

Jotta voisimme käyttää Internet-tikkua tablettien ja matkapuhelimien kanssa, meidän on noudatettava tiettyjä varotoimia, jotta voimme yhdistää siihen minkä tahansa laitteen Wi-Fi-yhteyden kautta (mukaan lukien Windows-käyttöjärjestelmällä varustetut tietokoneet, Smart TV tai MacBook).

Tässä oppaassa näytämme sinulle kaikki menetelmät liitä tabletti tai puhelin ilman Internetiä Internetiin Internet-sovittimen avullajolloin laite muuttuu kannettavaksi tukiasemaksi missä tahansa (jopa kodin ulkopuolella).

Yleisesti ottaen USB-tikun internet-yhteyden käytössä ei pitäisi olla rajoituksia, mutta aina kannattaa tarkistaa aktiivisen datatarjouksen tyyppi, jottei selailun aikana joudu ikäviin yllätyksiin; tältä osin suosittelemme, että luet oppaamme Internet-tarjoukset ladattaville SIM-korteillejotta voimme valita tarpeisiimme parhaiten sopivan.

1) Kannettavat USB-modeemit

Jos haluamme yhdistää useita laitteita yhteen Internet-tikulle ollessamme poissa kotoa, meidän on keskityttävä kannettavat USB-modeemitjotta voimme yhdistää hallussamme olevan donglen ja luoda matkustava Wi-Fi-verkkomme, johon voimme liittää tabletteja, älypuhelimia ja muita langattomiin yhteyksiin yhteensopivia laitteita.

Nämä kannettavat modeemit toimittavat USB-portti LTE-sovittimen liittämiseen, jotta voit hallita henkilökohtaisesti yhteyttä matkapuhelindataverkkoon ja hotspotin luomista kaikille laitteille navigointia varten; tähän lisäämme sisäisen akun, joten voit surffailla Internetissä ilman pistorasiaa.

Kirjoitushetkellä paras kannettava USB-modeemi jota voimme käyttää tähän tarkoitukseen, on GL.iNET GL-MT300N-V2varustettu USB-portilla, joka on yhteensopiva markkinoilla olevien USB-tikkujen kanssa, Mobile Hotspot -tuki, siltatoistin, kantaman laajentaja, OpenVPN-asiakas (VPN-yhteyksiä varten), 300 Mbps langaton verkko ja 128 Mt RAM.

Vaihtoehtoisesti voimme poista SIM-kortti flash-asemasta ja käytä sitä yhdessä Internet saippua, eli modeemit, jotka on suunniteltu toimimaan suoraan data-SIM:n kanssa; parhaat käytettävät modeemit ovat TP-Link TL-WR902ACThe Tenda 4G180 V3.0 Mobile Hotspot ja D-Link DWR-932 Pocket Hotspot 4G LTE.

2) Perinteinen modeemi (USB-portti tai SIM-korttipaikka)

Vaihtoehtona kannettavalle modeemille voimme aina käyttää a perinteinen modeemi tai reititinkäyttämällä liitäntälaitteen takana olevaa USB-porttia.

Kytkemällä USB-Internet-tikun porttiin voimme hyötyä a Varmuuskopioi Internet-yhteys aina, kun kaapeliverkko ei ole käytettävissäjoten voit aina pysyä yhteydessä.

Ilmeisesti kyseisen modeemin on oltava yhteensopiva Internet-tikkujen kanssa ja tukee Internet-yhteyttä siitä; kun avain on kytketty modeemiin, liitä tabletti tai älypuhelin laitteen luomaan Wi-Fi-verkkoon, jotta voit navigoida datatarjouksen avulla (jos muita puhelinkaapeli- tai kuituyhteyksiä ei ole).

Paras tikkujen kanssa yhteensopivalla USB-liitännällä varustettu modeemi onAVM FRITZ!Box 7530 kansainvälinen modeemireititinvarustettu Fast Wireless AC+N 1266 Mbit/s, Internet-nopeus jopa 300 Mbit/s (FTTC tai ADSL), DECT Base, Media Server -tuki, tulostuspalvelintuki ja sivu USB-portti, johon voit kytkeä Internet-tikut saatavilla Italia .

Vaihtoehtoisesti voimme tarkastella i Mukana LTE-modeemi SIM-paikalla, jotta voit käyttää datatarjousta ilman Internet-tikkua; parhaat tämän tyyppiset modeemit ovat Tenda 4G03 Wi-Fi-reititin 4GThe HUAWEI B311-211-4G reititin ja TP-Link TL-MR6400 4G reititin.

3) Kannettavan Wi-Fi-hotspot

Jos meillä on mukana kannettava tietokone, joka on kytketty Internetiin Internet-tikulla, voimme luoda Wi-Fi-hotspotin suoraan Windowsista jakaaksemme tällä hetkellä käytössä olevan Internet-yhteyden.

Voit luoda hotspot-verkon nopeasti Windows 11- tai Windows 10 -tietokoneellamme painamalla näppäimiä VOI + I Avaa asetukset viemällä meidät valikkoon Verkko ja Internetavaa valikko Mobiili hotspotvalitse USB-tikku Internet-signaalilähteeksi ja käytä Wi-Fi-yhteyttä tukiasemana ja aktivoi toiminto.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka luo WiFi-hotspot Windows-tietokoneeseen.

4) Wi-Fi-hotspot älypuhelimesta

Meillä on Android-puhelin tai vanha ja käyttämätön iPhone? Siinä tapauksessa voimme muuttaa niistä käteviä kannettavia LTE-modeemejajoten voit liittää siihen muita laitteita ja surffailla Internetissä käyttämällä tietoverkkoa ja siihen asetettua SIM-tarjousta.

Android

Jos käytämme Android-älypuhelinta, aseta vain datatarjouksen sisältävä SIM-kortti puhelimeen ja avaa sovellus asetukset ja vie se valikkoon Henkilökohtainen hotspot (tai sisään Hotspotitriippuu puhelimen mallista).

Valitsemme avautuvasta näytöstä Henkilökohtaisen hotspotin asetuksetanna valitsemasi verkon nimi ja suojatun pääsyn salasana, vahvista ja aktivoi hotspot painamalla aktivointipainiketta Henkilökohtainen Wi-Fi-hotspot.

iPhone

Jos meillä on sen sijaan iPhone, avaamme sovelluksen asetuksettuodaan itsemme sisään Henkilökohtainen hotspot (tai sisään Kännykkä -> Henkilökohtainen hotspot), valitse suojattu salasana kentältä Wi-Fi-salasana joten aktivoidaan ääni Henkilökohtainen hotspot. Nyt voimme muodostaa yhteyden hotspotiin iPhone-nimellä mistä tahansa muusta laitteesta, joka tukee langattomia yhteyksiä.

Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme lukemaan artikkelimme kuinka Käytä matkapuhelintasi Wi-Fi-modeemina surffaillaksesi Internetissä tietokoneeltasi.

Johtopäätökset

Internet-tikkua ei välttämättä tarvitse käyttää muistikirjassa, mutta voimme laajentaa sen toimintoja jollain yllä mainituista tavoista, jotta voimme Hyödynnä datatarjouksemme yhdistääksesi tabletin, matkapuhelimen tai minkä tahansa muun laitteenvaikka olisimme poissa kotoa, matkoilla tai lomalla.

Vaihtoehtoisesti, kun olemme lomalla, voimme käyttää sovellusta löytääksemme suurista kaupungeista saatavilla olevat ilmaiset Hotspot-verkot, kuten näet oppaasta Sovellus löytää ilmainen Wi-Fi ja ilmaisia ​​langattomia verkkoja kartalta.

Jos matkustamme ulkomaille, on hyvä käytäntö ottaa selvää verkkovierailukustannuksista (jos sovellettavissa), kuten kerrotaan artikkelissamme kuinka Säästä rahaa matkapuhelimella ulkomailla Italian ulkopuolella ja lomalla.

Indeksi
  1. 1) Kannettavat USB-modeemit
  2. 2) Perinteinen modeemi (USB-portti tai SIM-korttipaikka)
  3. 3) Kannettavan Wi-Fi-hotspot
  4. 4) Wi-Fi-hotspot älypuhelimesta
    1. Android
    2. iPhone
    3. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up