Poista estettyjen sivustojen esto ja näet koko Internetin vapaasti

Internetin lukituksen avausohjelmat, joiden avulla voit nähdä kaikki Italiassa estetyt tai poissa olevat sivustot

Jotkut sivustot saatetaan jostain syystä estää pääsystä Italiaan.

Useimmissa tapauksissa jotkin suositut sivustot tapahtumien katseluun verkossa on estetty, mutta vedonlyöntisivustot ja kuuluisat suoratoistosivustot, kuten Netflix tai Disney Plus, voidaan myös estää, mikä estää pääsyn sarjaluetteloihin ja ulkomaisiin elokuviin (kuten Netflix USA).

Kaikissa näissä tapauksissa nähdäksesi estetyt sivustot on mahdollista käyttää erilaisia ​​menetelmiä, jotta kaikkiin Internet-sivustoihin pääsee vapaasti ja ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka poistaa estettyjen sivustojen esto ja nähdä koko Internet vapaasti, ehdottaen vain täysin ilmaisia ​​​​menetelmiä (eli ne eivät vaadi maksua pääsystä tai kuukausitilauksista).

joka pystyy salaamaan tietoliikenteen ja tarjoamaan uuden anonyymin IP-osoitteen vain selaimen välilehdille vaikuttamatta laitteen muiden sovellusten yhteyksiin.

Paras ilmainen VPN-laajennus Google Chromelle on epäilemättä CyberGhost VPN ilmainen välityspalvelin.
CyberGhost VPN Free Proxyn avulla pääsemme kaikkiin sivustoihin, jotka on estetty tai joihin ei ole pääsyä Italiasta, yksinkertaisella napauttamalla laajennusta, valitsemalla yhden laajennuksen mukana toimitetuista palvelimista ilmaiseksi.

Laajennus toimitetaan ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä: asenna se Chromeen ja paina kuvaketta aktivoidaksesi salatun yhteyden ja hanki uusi estämätön IP-osoite.

Parhaat vaihtoehdot CyberGhost VPN Free Proxylle ovat VPN Hub Ja 1clickVPNjotka toimivat samalla tavalla eivätkä vaadi tiliä rekisteröitymiseen.

2) Ilmaiset VPN-ohjelmat ja -sovellukset

Jos etsimme suurin yhteysnopeus ja samalla poista kaikkien estettyjen Internet-sivustojen esto meidän on luotettava VPN-sovelluksiin ja -ohjelmiin, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi rekisteröinnin yhteydessä.

Paras sovellus, jota voimme käyttää tähän tarkoitukseen, on ProtonVPNladattavissa ilmaiseksi Windows PC/Mac ja mobiililaitteille (Android Ja iPhone/iPad).
ProtonVPN:n avulla voimme muuttaa yhteyden IP-osoitetta valitsemalla kolmen eri maan välillä ja hyötymällä erittäin luotettavasta kirjautumattomuudesta (pääkonttori on Sveitsissä); palvelulla ei ole aika- ja selaustietojen rajoituksia, vaan se tarjoaa riittävän nopeuden selaamiseen ja suoratoistoon.

Vaihtoehtona ProtonVPN:lle voimme myös kokeilla VPN-palveluita Betternet (ei vaadi rekisteröitymistä) e PrivadoVPN (10 Gt kuukaudessa raja).

Lisätietoja voimme lukea myös oppaastamme parhaat VPN:t Androidille, iPhonelle ilmaiseksi ja rajoittamaton.

3) Ilmaiset verkkovälityspalvelimet

Toinen kelvollinen menetelmä sellaisten sivustojen poistamiseen, joihin ei ole pääsyä Italiasta tai ulkomaisista suoratoistoluetteloista, on käyttää ilmaiset verkkovälityspalvelimetsaatavana verkkosivuna, jolla voit aloittaa nimettömän selaamisen.

Internetin parhaan ilmaisen välityspalvelinpalvelun tarjoaa HMA-välityspalvelinverkko.
Voit käyttää tätä palvelua avaamalla suosikkiselaimessasi näkyvän sivun ja kirjoittamalla kenttään estetyn sivuston linkin Sivusto, jota haluat käyttäävalitse anonyymi palvelin luettelosta Yhdistä palvelimen kautta ja paina lopuksi Hyväksy ja yhdistä; Näin saamme nimettömän yhteyden (uudella IP-osoitteella) kyseiselle sivustolle, mikä vapauttaa navigoinnin ja sisällön katselun.

Parhaat vaihtoehdot yllä näkyvälle ilmaiselle verkkovälityspalvelimelle ovat palvelut Hide.me ilmainen yksityinen välityspalvelinselain Ja Hidester Web Proxy.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme parhaat ilmaiset välityspalvelinsivustot ilman rekisteröintiä Älä viitsi kuinka välityspalvelin määritetään Windows 10:ssä ja 11:ssä Chromelle, Firefoxille ja Edgelle.

4) Tor-selain

Viimeinen kelvollinen tapa poistaa estettyjen sivustojen esto ja nähdä koko Internet vapaasti sisältää käytön Tor-selainverkkoselain (perustuu Mozilla Firefoxiin), joka pystyy siihen muuta IP-osoitettasi ja käytä Italiassa estettyä sisältöä.
Tor-selain on erinomainen Italian estämien sivustojen nopeaan poistamiseen, koska se tarjoaa satunnaisen ja anonyymin IP-osoitteen (emme voi valita maata, josta lähdemme uudella IP-osoitteella, koska kaikki on salattua, satunnaista ja nimetöntä); Tämä tarkoittaa, että Toria voidaan käyttää vain verkkoselaukseen, koska se ei sovellu käytettäväksi suoratoistopalveluissa.

Samasta aiheesta voimme lukea artikkelimme kuinka lataa Tor-selain anonyymi, italialainen, kannettava.

Johtopäätökset

Jos törmäämme a sivusto on estetty tai sinne ei pääse Italiasta voimme aina avaa se käyttämällä jotakin edellisissä luvuissa esitetyistä menetelmistä, maksamatta mitään ja (joissakin palveluissa) ilman, että tarvitsee edes antaa rekisteröintitietoja.

Ilmeisesti ne, jotka haluavat enemmän, kuten mahdollisuuden valita maan, josta muodostavat yhteyden eivätkä rajoitu Yhdysvaltoihin ja Englantiin, voivat tilata Turvallisemmat Premium VPN:t ilman nopeusrajoituksia.

Indeksi
  1. 2) Ilmaiset VPN-ohjelmat ja -sovellukset
  2. 3) Ilmaiset verkkovälityspalvelimet
  3. 4) Tor-selain
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up