Tee älypuhelimesta auton GPS-seuranta

On mahdollista muuttaa vanha Android-puhelin piilotetuksi GPS-seurantaksi, joka on hyödyllinen autojen ja moottoripyörien valvontaan

Kuljetusvälinevarkauksia vastaan ​​on mahdollista konfiguroida a vanha Android-puhelin piilotettuna GPS-seurantalaitteenahyödyntäen käyttöjärjestelmän uusimpiin versioihin sisältyviä valvontajärjestelmiä seuratakseen aina puhelimen (ja ajoneuvon, johon se on piilotettu) sijaintia yksinkertaisella SIM, jossa on oma datatarjousjoita tarvitaan Internet-yhteyden tarjoamiseen kaikkialla maailmassa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka käyttää Android-puhelinta piilotettuna gps-seurantananäyttää, mitä sinun on määritettävä puhelimessasi, jotta voit muuntaa sen tehokkaaksi GPS-paikantimeksi, ja mitä lisävarusteita tulee käyttää, jotta puhelimesta tulee todella täydellinen.

Määritä Android GPS-paikantimeksi

Aluksi meidän on määritettävä vanha Android-puhelin niin, että se ei lähetä minkäänlaista ääntä (muuten varkaat voivat huomata sen läsnäolon) ja on jäljitettävissäGoogle-tilit ja toimivuus Etsi laitteeni.

Voit poistaa kaikki Androidin lähettämät äänet avaamalla sovelluksen asetuksetvalitsemme valikon Äänet ja värinä ja poistamme äänenvoimakkuuden Multimediaelementit, Soittoääni Ja Herää. Jotta puhelin olisi vielä tehokkaampi, avataan valikot Ilmoitukset, Soittoääni Ja Herää ja me valitsemme Ei kukaan äänenä, jotta vältytään kokonaan ääniltä. Määrityksen viimeistelemiseksi aktivoimme myös Hiljainen tila ja Älä häiritse -tila.

Määritä lokalisointi

Nyt kun puhelin on täysin äänetön, varmistetaan, että olemme aktivoineet lokalisoinnin ja että olemme määrittäneet Google-tilin ja integroidun seurantajärjestelmän oikein. Jatketaan ottamalla polku Asetukset -> Geolocation ja aktivoimme puhelimeen integroidun GPS:n; Jotta tunnistus olisi entistä tarkempi, avaamme valikon Geolocation palvelutjatkamme Geolocation tarkkuus ja aktivoi sisällä oleva kytkin.

Viimeistele konfigurointi, siirrytään polkuun Asetukset -> Tilit ja synkronointi ja tarkistamme, että Google-tili on olemassa; Jos Google-tiliä ei ole, paina Lisää tili ja lisätään yksi.

Määritä Google-tilit

Kun Google-tilisi ja sijaintisi on määritetty, siirrytään valikkoon asetuksetavataan valikko tällä kertaa Google ja paina alas Etsi laitteeni.

Uudessa näytössä aktivoimme kohteen vieressä olevan kytkimen Etsi laitteeni aktivoida GPS-paikannus Google-tilin kautta. Nyt kun lokalisointi on aktiivinen, voimme käyttää omistettu verkkosivu ol'sovellus asetettu toiseen puhelimeen tarkistaa puhelimen liikkeet ja siten kulkuneuvot, joihin sen piilotimme.

Saat lisätietoja myös lukemalla oppaamme toiminnosta löydä Androidini löytääksesi puhelimeni.

Suositeltavat lisävarusteet seurantalaitteeseen

Piilotettuna GPS-seurantalaitteena konfiguroitu Android-puhelin voidaan sijoittaa auton sisätiloihin, esim kojelaudan osastossa tai yhdessä ovitaskuistaunohtamatta tavaratilan lokeroita.

Jotta puhelinseuranta olisi helpompi piilottaa, voimme ostaa joitain lisävarusteita magneettiset tarratpiilottaaksesi kannen sisään.

Tarrojen lisäksi voimme käyttää magneettiset kotelot vaan myös miniatyyri sähköpankki tai siitä kansi sisäänrakennetulla akulla lisätäksesi puhelimen seurantalaitteen akun käyttöikää.

Android-puhelin vs erillinen GPS-seuranta: kuka voittaa?

GPS-paikannustilaan määritetty Android-puhelin kilpailee täysin i:n kanssa omistetut GPS-seurantalaitteet ja suositeltava jatkuvaan, omistettuun auton tai moottoripyörän seurantaan. Oman GPS-seurantalaitteen edut ovat:

 • akun kesto: Android-puhelin ilman sovelluksia ja juuri alustettu tätä tarkoitusta varten voi kestää enintään 1 viikon ilman latausta, kun taas GPS-seurantalaitteet voivat saavuttaa 30 päivää yhdellä latausjaksolla (pois lukien ne, jotka kytkeytyvät suoraan auton akkuun, jotka ovat aina päällä ja saatavilla);
 • tunnistussignaalin voimakkuus: omistetut GPS-seurantalaitteet käyttävät 2G-verkkoa A-GPS-tietojen vastaanottamiseen, joten ne käyttävät vain erittäin tarkkoja tunnistusjärjestelmiä, joissa on vahva signaali kaikkialla maailmassa;
 • havaitsemiskyky: omistetut GPS-seurantalaitteet voivat toimia myös ilman Internet-yhteyttä, koska ne voivat viestiä koordinaateista ja liikkeistä tekstiviestillä;
 • rajalliset riskit ja kustannukset: GPS-seurantalaitteen menettäminen on rajoitettu riski, jonka näitä laitteita käyttävät hyväksyvät, kun taas Android-puhelimen kadottaminen tai sen varastaminen voi altistaa Google-tilisi hakkereille.

Näistä syistä suosittelemme Android-puhelimesi muuttamista GPS-seurantalaitteeseen vain, jos meillä ei ole mahdollisuutta määrittää erillistä paikanninta tai etsimme vain väliaikaista seurantaa.

Johtopäätökset

Vanhat Android-puhelimet ovat edelleen täynnä resursseja ja ne voidaan tarvittaessa muuntaa voimassa olevaksi piilotetuksi GPS-seurantaksi, käytettäväksi autossa, repussa tai piilossa, jotta liikkeitä ja reittejä voidaan seurata nopeasti ja helposti.

Ilmeisesti se ei voi täysin korvata erityistä GPS-seurantaamutta siitä voi olla hyötyä väliaikaisen seurantalaitteen luomisessa ja vanhan kaatopaikalle tarkoitetun laitteen kierrättämisessä.

Lisätietoja saat lukemalla gli-oppaamme kannettava varkaudenestolaite GPS-paikantimella pyörille, autoille ja moottoripyörille ja edelleen GPS-seurantasovellus löytääksesi ja "seurataksesi" itseäsi ystävien tai perheen kanssa.

Indeksi
 1. Määritä Android GPS-paikantimeksi
  1. Määritä lokalisointi
  2. Määritä Google-tilit
 2. Suositeltavat lisävarusteet seurantalaitteeseen
 3. Android-puhelin vs erillinen GPS-seuranta: kuka voittaa?
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up