Korjaa "Sinulla ei ole lupaa tallentaa tähän sijaintiin" -virhe

Onko meillä ongelmia tiedostojen tallentamisessa tiettyyn paikkaan/kansioon tietokoneella? Katsotaanpa kuinka ratkaista se Windows 10:ssä ja 11:ssä

Jos Windows näyttää virheilmoituksen "Sinulla ei ole lupaa tallentaa tässä paikassa" Emme voi tallentaa tiedostoja haluttuihin kansioihin, varsinkaan jos yritämme tallentaa sähköpostin liitetiedoston tai projektin ammattisovelluksella, kuten AutoCADilla tai Photoshopilla.

Tämän virheen syyt ovat erilaisia: ne vaihtelevat kansion käyttöoikeuksien puutteesta yhteensopivuusongelmiin sellaisten ohjelmien kanssa, joilla on yksinomainen pääsy kansioon, unohtamatta käytössä olevalle Windows-tilille määritettyihin käyttöoikeuksiin liittyviä ongelmia.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka voit ratkaista tämän virheen palauttamalla pääsyn henkilökohtaisiin kansioihin tai järjestelmäkansioihin useimmissa tapauksissa.

1) Muuta kansion käyttöoikeuksia

Ensimmäisenä vinkinä voimme yrittää muuttaa kansion käyttöoikeuksia ja antaa näin myös kirjoitusoikeudet käyttämällemme käyttäjälle juuri sillä hetkellä.

Jos haluat jatkaa tähän suuntaan, napsauta hiiren kakkospainikkeella virheen aiheuttanutta kansiota ja paina kohdetta Omaisuusmennään näytölle Turvallisuus ja paina painiketta Muokata. Napsauta avautuvassa uudessa ikkunassa lisätäkirjoita sillä hetkellä käyttämämme tilin nimi, paina -painiketta Tarkista nimet tarkistaaksesi ja kun palaamme edelliseen näyttöön, varmista, että valitset kohteen Täydellinen hallinta.

Jos emme tiedä, kenelle käyttäjälle on annettava valtuutus, voimme myös myöntää ilmainen pääsy tiettyyn kansioon (välttäen tätä ratkaisua vain, jos muokkaamme järjestelmäkansiota): käyttääksesi vapaata käyttöoikeutta, muista määrittää Kaikki tilisi nimeksi ja paina su Täydellinen hallinta pääsyn säätelyyn.

2) Vaihda kansion omistaja

Toinen tehokas tapa voittaa "Sinulla ei ole lupaa tallentaa tähän sijaintiin" -virhe on vaihtaa itse kansion omistajaa, joten se on sama kuin käyttäjätilimme. Tämä muutos on erittäin herkkä, ja sitä tulisi soveltaa vain henkilökohtaisiin kansioihin välttäen järjestelmäkansioiden määrittämistä niihin.

Jatka lukitun kansion omistajan vaihtamista napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja ohjaa meidät polulle Ominaisuudet -> Turvallisuuställä kertaa painamme painiketta Advance ja jatkamme Muuttaa merkinnän vieressä Omistaja.

Turvatarkistuksen läpäisemisen jälkeen annamme Windows-tilimme nimen ja vahvistamme uuden omistajan; Epäjohdonmukaisuuksien välttämiseksi vahvistamme myös muokatun kansion sisältämien kansioiden ja tiedostojen uuden omistajan antamisen sylkemällä asiaankuuluvan merkinnän (Korvaa omistaja alikansioissa ja objekteissa).

Tässä erityistapauksessa Vältämme huolellisesti kaikkien määräämistä vapaana käyttäjänä muutoksen herkkyyden vuoksi; on aina parasta määrittää tietty käyttäjätili omistajaksi tai liittää ryhmään pääsyn takaamiseksi vain pääkäyttäjän käyttäjille. Järjestelmänvalvojat.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka vaihtaa omistajaa Windows-kansioissa, mukaan lukien TrustedInstaller.

3) Suorita ohjelma järjestelmänvalvojan oikeuksilla

Usein virheilmoitus "Sinulla ei ole lupaa tallentaa tähän sijaintiin" tulee näkyviin, kun yritämme tehdä niin tallentaa tiedoston tietyllä ohjelmallavoimme myös välttää kansion käyttöoikeuksien ja omistajien muuttamisen ja yrittää käynnistää ohjelman järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla.

Jos ongelma johtuu liitteen tallentamisesta, yritä sulkea sähköpostisovellus, napsauta Käynnistä-valikkoa ja etsi suosikkisähköpostisovelluksesi (Outlook tai Thunderbird), napsauta sovellusta hiiren kakkospainikkeella ja paina Suorita järjestelmänvalvojana).

Jos emme kuitenkaan voi poistua sovelluksesta (koska virhe ilmestyi kun yritimme tallentaa työtä ensimmäistä kertaa ja olemme vaarassa menettää sen) yritetään tallentaa tiedosto toiseen kansioon PC:llä, jos mahdollista polun sisältämiä kansioita käyttäen C:\Käyttäjät.

Tällä tavalla voimme aina tallentaa tiedoston ja yritä turvallisesti sulkea ja käynnistää ohjelma järjestelmänvalvojana, jotta se tallennetaan oletussijaintiin.

4) Suorita yhteensopivuuden vianmääritys

Toinen kelvollinen työkalu ohjelman pääsyongelmien ratkaisemiseen on Yhteensopivuuden vianmääritysjoka voi palauttaa puuttuvat käyttöoikeudet tai myöntää pääsyn estettyihin kansioihin vanhoissa ohjelmissa tai ohjelmissa, jotka eivät ole vielä täysin yhteensopivia Windows 11:n tai Windows 10:n kanssa.

Jos haluat jatkaa tähän suuntaan, napsauta hiiren kakkospainikkeella ongelman luovan sovelluksen kuvaketta ja paina sitten Omaisuus ja mennään tällä kertaa ruudulle Yhteensopivuus.

Nyt painetaan nappia Suorita yhteensopivuuden vianmääritys ja pienen analyysin jälkeen vain rastita kohde Ohjelma vaatii lisäoikeuksia ja paina eteenpäin Kun olet yrittää ratkaista.

Johtopäätökset

Oppaassa näkyvät vinkit ja temput pitäisi korjaa suurin osa ongelmista, jotka voivat näyttää virheen "Sinulla ei ole lupaa tallentaa tähän sijaintiin"joka johtuu usein ongelmista liitteiden tallentamisessa tai suoraan järjestelmään määritetyn oletuskansion valitsemisesta.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi muista tehdä tarvittavat muutokset painamalla a järjestelmänvalvojan tili ja poista virustorjunta käytöstä testien aikana.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme siitä, miten se on tiedostojen ja kansioiden täysi käyttöoikeus (omistusoikeus) Windows 10:ssä ja 11:ssä ja miten hallita jaetun kansion käyttöoikeuksia Windowsissa.

Indeksi
  1. 1) Muuta kansion käyttöoikeuksia
  2. 2) Vaihda kansion omistaja
  3. 3) Suorita ohjelma järjestelmänvalvojan oikeuksilla
  4. 4) Suorita yhteensopivuuden vianmääritys
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up