Luo abstrakteja maalauksia valokuvasta, jopa tekoälyllä

Parhaat sivustot, joissa voit piirtää valokuviin ja muuttaa kuvia maalauksiksi käyttämällä kauniita taiteellisia tehosteita

Valokuvien muokkausta varten suunnitellut abstraktit suodattimet ovat nyt muotia kuvankäsittelysovelluksissa ja -sivustoissa muuttaa valokuvat todellisiksi abstrakteiksi maalauksiksi yksinkertaisella tavalla ja kaikkien ulottuvilla.

Yleisesti ottaen se tarkoittaa tietokoneeltasi tai puhelimeltasi ladatun valokuvan tai kuvan käyttämistä pohjana ja automaattisten mallien käyttämistä muuta valokuvamme maalaustehosteilla ja peittokuvillakunnes siitä tulee todellinen maalaus.

Monet sivustot mahdollistavat myös sen Luo abstrakteja kuvia valokuvasta, kuten maalauksistakäyttämällä tekoälyä halutun abstraktin maalauksen saamiseksi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka luoda abstrakteja maalauksia valokuvastakäyttämällä myös tekoälyä järjestelmänä kuvien luomiseen automaattisesti yksinkertaisesta valokuvasta alkaen.

1) Dream by WOMBO - AI Art Tool

Yksi parhaista palveluista, joita voimme käyttää abstraktien maalausten tekemiseen valokuvasta, on Dream by WOMBOsaatavana nimellä verkkosovellus (taiteen luomiseen tekstistä) ja sovelluksena Android ja varten iPhone/iPad (muuttaa valokuvat maalauksiksi).

Tämän palvelun avulla voimme luoda uusia maalauksia alusta alkaen valokuviesi pohjalta muokkauksille: kun olet valinnut muokattavan kuvan, riittää, että valitset muotokuvan tyylin saatavilla olevista ja odotamme palvelun käsittelyä.

Sen lisäksi, että voit luoda abstrakteja maalauksia valokuvasta, voit luoda uusia kuvia kirjoittamalla ne tekstiksi, jolloin syntyy uusia taideteoksia tekoälyn ansiosta; tämä toiminto on käytettävissä sekä sivustolta että mobiilisovelluksista.

2) Prisma Photo Editor

Toinen pätevä palvelu abstraktien maalausten luomiseen valokuvasta on Prisma valokuvaeditorisaatavana sovelluksena vuodesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Avaamalla tämän sovelluksen meillä on mahdollisuus käyttää suodattimia ja tehosteita abstraktien ja värikkäiden maalausten saamiseksi napin painalluksella. Automaattisten suodattimien käytön lisäksi sen avulla voit myös muokata joitain valokuvaparametreja ja limittää useita suodattimia, jotta voit luoda entistä abstraktimpia maalauksia.

Jos haluamme luoda abstrakteja maalauksia alkaen selfieistämme ja käyttämällä tekoälyä, voimme myös luottaa sovellukseen Lensa AImyös Priman kehittämä ja saatavilla Android ja varten iPhone.

3) Pikazo

Abstraktia taidetta rakastavat eivät voi missata sovellusta Pikazosaatavana vain iPhone/iPad.

Kyseinen sovellus käyttää tekoälyä muokatakseen jokaisen kuvan yksityiskohtia lisäämällä viivoja, ääriviivoja ja värejä: tulos on erittäin laadukas abstrakti maalausvalmiina jaettavaksi sosiaalisessa mediassa ja tärkeimmissä viestisovelluksissa.

Parhaat käyttäjät voivat myös täyttää portfolionsa ja alkaa tehdä itselleen mainetta abstraktien maalausten panoraamassa: tämä on mahdollista, koska sovellus muokkaa valitsemiamme lähtökuvia tekoälyn avulla ja tekee jokaisesta maalauksesta todella ainutlaatuisen lajissaan.

4) Artist AI

Toinen kelvollinen sovellus abstraktien maalausten luomiseen valokuvasta on Taiteilija AIsaatavana myös yksinomaan osoitteestaApple App Store.

Tämä sovellus on suunniteltu lisäämään värejä ja viivoja mihin tahansa henkilökohtaiseen valokuvaan, mikä luo todella ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan abstraktin maalauksen. Sovellus on helppokäyttöinen ja erittäin suosittu. Sinun tarvitsee vain ladata valokuva, käyttää jotakin sovelluksen tarjoamista työkaluista ja liikuttaa sormeasi satunnaisesti näytöllä soveltaaksesi tehostetta abstrakteihin maalauksiin.

5) PsykoPaint

PsykoPaint on online-työkalu, jolla se on mahdollista piirtää valokuviin vain hiirellä käyttämällä yhtä esikonfiguroiduista ja erilaisista harjoista.

Tehosteet ovat hyvin taiteellisia ja se on kuin siveltimellä kankaalla värejä sekoittamaan. Käyttäjää helpottaa se, että sovellus valitsee värit automaattisesti taustalle sijoitetun luodun kuvan perusteella.

Ainoa vaikeus on siis tehosteen ja sen muunnelmien valitseminen ja hiiren siirtäminen laatikon päälle. Jokainen uusi kuva voidaan ladata tietokoneellesi tai julkaista PsykoPaint-verkkogalleriassa. On erilaisia ​​siveltimiä, jotka tekevät polygoneja, hiukkasia, muotoja, nauhoja ja geometrisia kuvioita ja erilaisia ​​värinsekoitustiloja. Ymmärtääksesi, mitä nämä vaikutukset tekevät, käytä niitä ensin ja kokeile niitä.

6) Muut sivustot ja sovellukset abstraktien maalausten luomiseen

Tähän mennessä nähtyjen sivustojen ja sovellusten lisäksi voimme luoda kauniita abstrakteja maalauksia jollakin alla olevan listan palveluista.

 • PaintTransformer on sivusto, jonne voit ladata selfie-kuvan itsestäsi tai toisesta henkilöstä ja muuttaa siitä suurilla värinvetoilla tehdyksi maalaukseksi. Sivusto näyttää kuvan lisäksi myös kuinka maalaus tehdään, nopeasti, animaation avulla.
 • Valokuvaaja on sivusto, jonka avulla voit muuttaa valokuvan maalatuksi maalaukseksi automaattisesti. Aloita painamalla Luo ja valokuva -painiketta oikeassa yläkulmassa.
 • Se on kaunis taiteellinen verkkosovellus Tekstoi muuttaaksesi valokuvat muotokuviksi ja kirjaimista ja sanoista tehdyiksi maalauksiksi.
 • BeFunky luo monia efektejä, jotka on piirretty todelliseen valokuvaan, muuttaen sen sarjakuvaksi tai maalaukseksi.

Samasta aiheesta voimme lukea myös oppaitamme kuinka muuttaa valokuvat piirroksiksi ja kuinka luoda abstrakteja maalauksia valokuvista käyttämällä parhaat online-valokuvien muokkaussivustot.

Johtopäätökset

Maalaus abstrakteilla viivoilla ja väreillä ei ole ollenkaan helppoa, mutta onneksi tekniikka tulee apuumme: yksinkertaisilla sovelluksilla tai ilmaisilla verkkosivuilla se on mahdollista Luo todellisia abstrakteja maalauksia ottamistamme yksinkertaisesta valokuvasta alkaen ja soveltamalla haluttuja tehosteita tai pyytämällä tekoälyä muokkaamaan kuvaa puolestamme.

Toisessa artikkelissa näimme parhaat Online-työkalu maalaamiseen, piirtämiseen ja värittämiseen tietokoneellasi verkkosovellusten avulla; näimme kuinka oppaassa luoda piirrettyjä muotokuvia kasvoista, identiteistä ja avatareista.

Indeksi
 1. 1) Dream by WOMBO - AI Art Tool
 2. 2) Prisma Photo Editor
 3. 3) Pikazo
 4. 4) Artist AI
 5. 5) PsykoPaint
 6. 6) Muut sivustot ja sovellukset abstraktien maalausten luomiseen
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up