Kuinka muokata iPhoneasi ja tehdä siitä ainutlaatuinen

Selvitetään yhdessä, kuinka tehdä iPhonesta ainutlaatuinen, mukauttamalla aloitusnäyttö makujemme ja kiinnostuksen kohteidemme mukaan

Kuka tahansa omistaa a iPhone tietää, milloin se on identtinen kaikkien muiden myyntiin tarjottujen tuotteiden kanssa, mikä on jollain tapaa hyvin muodollista. iPhone-harrastajat voivat silti saada puhelimensa erottumaan joukosta muokkaamalla iPhonen aloitusnäyttöä ainutlaatuisilla widgeteillä ja sovelluskuvakkeilla, jotta se heijastelee todella tyyliämme.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka muokata iPhoneasi ja tehdä siitä ainutlaatuinenlisäämällä elementtejä, muokkaamalla jo olemassa olevia elementtejä ja lisäämällä widgetejä, jotka helpottavat pääsyä tietoihin, jotka haluamme aina pitää hallinnassa.

Lisää widgetejä iPhoneen

Ensimmäinen tapa mukauttaa iPhonen käyttöliittymä sisältää widgetien lisääminen. iPhonen widgetit ovat pieniä kuvakkeita tai ikkunoita, jotka on linkitetty sovelluksiin tai verkkopalveluihin, jotka voivat tarjota pääsyn tiettyihin tietoihin avaamatta kyseistä sovellusta.

Voit lisätä widgetejä iPhonen näytöille painamalla näytön tyhjää kohtaa, pitämällä sormeasi näytöllä ja heti kun muokkaustila avautuu, paina +-kuvaketta oikeassa yläkulmassa päästäksesi widget-paneeliin.

Voimme lisätä sää-, kalenteri- ja muistutuswidgetit ja muut widgetit linkitetty laitteeseen asennettuihin sovelluksiin; widgetien etsimiseen voimme myös käyttää omistettua hakupalkkia, joten voit löytää haluamasi widgetin välittömästi ilman, että sinun tarvitsee vierittää loputtomasti.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka lisätä widgetejä iPhoneen.

2) Muuta widgetien kokoa

iPhonen näytöille lisättyjä widgetejä on kolmea eri kokoa: pieni, keskikokoinen ja suuri. Muuttaaksesi jo asetettujen widgetien kokoa, meidän tarvitsee vain pitää sormea ​​widgetin päällä, jonka kokoa muutetaan, paina widgetin vasemmassa yläkulmassa olevaa "-"-painiketta ja poista se.

Poistamisen jälkeen avaamme widget-näytön uudelleen (kuten edellisessä luvussa), valitsemme widgetin uudelleen sijoitettavan ja valitsemme sille eri koonvalitse pieni, keskikokoinen ja suuri.

3) Mukauta widgetin asetuksia

Monet widgetit antavat sinun muuttaa näytettäviä tietoja ilman, että sinun tarvitsee poistaa ja siirtää niitä joka kerta. Jatka tätä yksinkertaista muokkausta pitämällä sormeasi muokattavan widgetin päällä ja painamalla -painiketta Muokkaa widgetejä tai Muokkaa pinoa ja valitse uudet näytettävät tiedot.

Joidenkin widgetien kohdalla on silti käytettävä sovelluksen asetuksia tarkistuslistan tai näytettyjen sovellusten tai palveluiden luettelon muokkaamiseksi: esimerkiksi widget Laukku sitä voidaan muokata vain sovelluksesta Laukkulisäämällä nimikkeet monitoriin käsin.

4) Piilota iPhone-sovellukset

Ajat, jolloin iPhone-sovellukset täyttivät kokonaisia ​​näyttöjä, ovat jo menneet: sovellusluettelon saapuessa se on mahdollista Piilota kaikki käyttämättömät sovellukset poistamatta niitä tietäen, että voit aina käyttää piilotettuja sovelluksia viemällä meidät sovellusluetteloon (pyyhkäise vain näytön poikki oikealta vasemmalle).

Piilottaaksesi sovelluksia iPhonessa pidämme sormea ​​sen sovelluksen kohdalla, josta emme ole kiinnostuneita tai jonka haluamme poistaa, ja paina Vaihda aloitusnäyttöäsipaina poistettavan sovelluksen "-"-kuvaketta ja paina lopuksi kohdetta Poista aloitusnäytöltä.

Jos haluamme sijoittaa näytöille uusia sovelluksia tai palauttaa piilottamiamme sovelluksia, avaa vain sovellusluettelo (viimeinen näyttö vierittämällä oikealta vasemmalle), pidä sovelluskuvaketta painettuna ja vedä se haluttuun näyttöön.

5) Piilota kokonaiset aloitusnäytöt

Jos meillä on liian monta näyttöä täynnä sovelluksia Voimme hyvin piilottaa ne iPhonessa tietäen, että jos muutamme mielemme, voimme aina palauttaa ne kaikki sovelluskuvakkeet paikoilleen.

Piilota iPhonen näytöt pitämällä näytöllä tyhjää kohtaa painettuna, painamalla näyttöluettelon alareunassa (pisteillä varustettu palkki) ja poistamme valinnan näytöistä, jotka haluamme piilottaa.

Palauta piilotettu näyttö painamalla uudelleen näyttöjen luetteloa (muokkaustilassa) ja palauta valintamerkki näytölle tai näytöille, jotka olemme aiemmin piilottaneet.

6) Luo nopeat pikakuvakkeet nopeuttaaksesi toimintoja

varten muuttaa iPhonesta todella tehokkaan puhelimen meidän on välittömästi lisättävä pikakuvakkeet seuraaviin toimintoihin:

 • Lisää uusi yhteystieto
 • Tallenna nykyinen GPS-sijaintisi
 • Lisää uusi muistiinpano tai muistutus
 • Lisää uusi tapaaminen
 • Luo uusi sähköposti

Käytämme pikakuvakkeiden luomiseen Nopeat komennot, iPhone-sovellus, joka on omistettu uusien pikakuvakkeiden luomiseen. Aloita avaamalla sovellus, painamalla "+"-kuvaketta oikeassa yläkulmassa, painamalla ylös Lisää toiminto ja valitse sovellus, jota haluamme käyttää pikakuvakkeen luomiseen.

Jos esimerkiksi haluamme luoda pikakuvakkeen uuden yhteystiedon lisäämiseksi, paina -painiketta Luokat -> Kaikki toiminnot ja vieritä, kunnes löydämme merkinnän Lisää uusi yhteystieto; Kun olet luonut pikakuvakkeen, paina "i"-valikkoa alas ja paina ylös Lisää etusivulle luodaksesi haluamasi pikakuvakkeen.

Luodaksemme kaikki yllä oleville kohteille tarvittavat pikakuvakkeet meidän on etsittävä seuraavat liitettävät toiminnot:

 • Tallenna nykyinen GPS-sijaintisi -> Veropysäköity auto
 • Lisää uusi muistiinpano tai muistutus -> Luo muistiinpano tai Lisää uusi muistutus
 • Lisää uusi tapaaminen -> Lisää uusi tapahtuma
 • Luo uusi sähköposti -> Sähköposti -> Lähetä sähköpostia

Näin pääset helposti käsiksi iPhonen hyödyllisimpiin toimintoihin ilman, että sinun tarvitsee avata vastaavaa sovellusta.

Johtopäätökset

Kaikki tässä oppaassa esitetyt temput antavat sinulle mahdollisuuden mukauta iPhonesi ja tee siitä ainutlaatuinen: tietysti muokkaamme asetuksia tarpeidemme mukaan ja luomme uusia pikakuvakkeita ja toimintoja useimmin suorittamillemme toiminnoille, jotta voimme lisätä tuottavuutta iPhonessa.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka mukauttaa iPhonen lukitusnäyttöä Älä viitsi Kuinka käyttää iPhonen ohjauskeskusta parhaiten.

Indeksi
 1. Lisää widgetejä iPhoneen
 2. 2) Muuta widgetien kokoa
 3. 3) Mukauta widgetin asetuksia
 4. 4) Piilota iPhone-sovellukset
 5. 5) Piilota kokonaiset aloitusnäytöt
 6. 6) Luo nopeat pikakuvakkeet nopeuttaaksesi toimintoja
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up