Sivustot ja sovellukset valokuvan rajaamiseen reunuksilla, ääriviivoilla ja taustoilla

Parhaat ilmaiset sivustot tai sovellukset kuvien luomiseen kehyksistä valmistetuilla valokuvamontaaseilla, valokuvien sisällä ja värikkäillä taustoilla

Yksinkertaisin kuvien muokkaus, jonka voimme tehdä tietokoneella ja puhelimella, sisältää lisää yksi valokuvistamme mukautettuihin kehyksiin, ääriviivoihin ja taustoihin.

On monia online-sivustoja ja puhelinsovelluksia, jotka voivat auttaa meitä tässä tarkoituksessa, jotta voimme luoda luovia ja omaperäisiä valokuvia jaettavaksi ystävien ja sukulaisten kanssa sekä jakaa niitä sosiaalisessa mediassa tai tunnetuimmissa viestisovelluksissa (esim. esimerkiksi WhatsApp).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat sivustot ja sovellukset kuvien kehystämiseen kehyksissä, ääriviivoissa ja taustoissa, tekee kuvista kauniimpia ja kiinnostavampia. Käytämme oppaassa vain ilmaisia ​​sivustoja ja sovelluksia, jotta meidän ei tarvitse kuluttaa penniäkään valokuvamme siirtämiseen valittuun kehykseen.

1) Pixlr

Yksi parhaista sivustoista, joita voimme käyttää löytämiemme valokuvien kehystämiseen Pixlrsaatavilla verkossa ilman rekisteröintiä.

Lataamalla valokuvan tälle sivustolle pääsemme käsiksi lukuisiin kehyksiin, ääriviivoihin ja taustoihin, joilla voit koristella kuvaa: lisäyksen jälkeen meidän tarvitsee vain painaa sivua Lisää elementti/kuva ja paina suodatinta Rajanäkyvät välittömästi hakukentän alla.

Voimme valita lukuisista kehysmalleista, ääriviivoista ja taustoista valokuvamme koristeluun, joista monet ovat juhlapyhinä, syntymäpäiviä ja rakkautta.

Sivuston lisäksi voimme kehystää kuvia suoraan puhelimesta lataamalla Pixlr-sovelluksen suoraan osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaen'Apple App Store.

2) Canva

Mitä tulee graafisiin projekteihin, paras sivusto on Canvajoka on aina ollut vertailukohta saatavilla olevan materiaalin suurelle määrälle.

Aloita kuvien kehystäminen avaamalla sivusto, painamalla oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu nopeasti sisään jollakin suositelluista tileistä (voimme käyttää Googlea tai Facebookia tähän tarkoitukseen).

Kun olet kirjautunut sisään, paina oikeasta yläkulmasta Luo projektime valitsemme valokuvakollaasi ja uudessa ikkunassa, joka avautuu, valitsemme yhden ehdotetuista malleista. Mallin valinnan jälkeen painamme laatikoita lisätäksemme yksilölliset valokuvamme.

Jos haluamme perinteisempiä kehyksiä, katsomme Kehykset tai Rajat vasemman reunan hakukoneessa, jotta voimme antaa kehystettäville kuville perinteisemmän vaikutelman.

Canva on saatavilla myös ilmaisena sovelluksena Android ja varten iPhone/iPadjotta voimme kehystää puhelimellamme ottamamme valokuvat.

3) Adobe Express

Jos etsimme sivustoa, joka on täynnä malleja valokuvan kehystämiseksi kehyksiin, ääriviivoihin ja taustoihin, voimme kokeilla Adobe Express.

Avaa sivusto ja paina Hanki Adobe Express ilmaiseksi Voit käyttää yhtä käytettävissä olevista pikatileistä (kuten Google, Facebook tai Adobe ID) päästäksesi käsiksi tuhansiin kehys- ja ääriviivamalleihin, joita voidaan muokata mukautetuilla valokuvillamme.

Palveluun pääsyn jälkeen suosittelemme käyttämään näitä hakusanoja valokuvakehykset tai kollaasi, jotta voimme varmasti avata oikeat mallit valokuvien kehystämistä varten; myöhemmin voimme muokata valittua mallia lisäämällä tietokoneellamme olevat valokuvat.

Adobe Express on saatavilla ilmaisena mobiilisovelluksena Android ja varten iPhone/iPad.

4) Picsart

Toinen kelvollinen sivusto valokuvan kehystämiseen kehyksiin, ääriviivoihin ja taustoihin on Picsartjossa on julisteille varattu osio, mutta joka sopii valokuvien lisäämiseen kehyksiin.

Jatkamiseksi avaamme yllä olevan linkin, valitsemme mallin, jota käytetään kuviemme kehystykseen, ja painamme -painiketta Muokata valitussa mallissa ja varsinaisessa editorissa napsautamme hiiren kakkospainikkeella ruutua tai ääriviivaa täyttääksesi ja painat Korvaa valokuva lisätäksesi uuden valokuvan.

Jos haluat muuttaa kehysmallia, kirjoita kehyksiä vasemman yläkulman hakukoneessa, joten voit heti muuttaa mielesi ja kokeilla uusia ääriviivoja ja taustoja valokuvillemme.

Picsart voidaan ladata ilmaisena sovelluksena osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

5) Valokuvaaja

Yksi kauneimmista ja täydellisimmistä sivustoista, joissa voimme vierailla kehystääksemme löytämämme valokuvan Valokuvaajasaatavilla ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä.

Pääset nopeasti kuvakehyksiin painamalla -painiketta Tee kollaasi sivuston etusivulta, paina vasemmasta reunasta Mallit ja lataamme yhden sivuston malleista kehystämään henkilökohtaisia ​​kuviasi.

Kun olet ladannut yhden mallin, paina siinä olevia laatikoita (joihin valokuvat sijaitsevat) ja paina painiketta Vaihda kuva sijoittaaksemme otoksemme tai valokuvamme valitun kehyksen, reunuksen tai taustan sisään.

Fotoria voidaan käyttää myös puhelimella ja tabletilla, lataa vain tietty sovellus Android ja varten iPhone/iPad.

Muut sivustot ja sovellukset valokuvan kehystämistä varten

Koska sovelluksia ja sivustoja kuvien kehystykseen ei ole koskaan tarpeeksi, olemme koonneet alle muita hyviä sivustoja ja sovelluksia, joita voimme kokeilla ilmaiseksi.

 • Scrapee: ilmainen ja ilman rekisteröitymistä, se on automaattinen valokuvamontaasisivusto, jonne voit ladata kuvia kasvoistasi tai valokuvia sukulaisista ja ystävistä käyttämällä erilaisia ​​kehys- tai reunusmalleja. Rikkain osa on "Kehykset"jotka itse asiassa ovat suunnitellut ja värilliset kehykset jossa voit näyttää oman valokuvasi.
 • BigHugeLabs: toinen pätevä sivusto, jossa voimme kehystää valokuvamme valitsemalla erilaisia ​​hauskoja kehyksiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa leimoista tai miellyttävistä reunuksista.
 • FACEINHOLE: hauskimpien sivustojen joukossa, joissa voimme laittaa kasvomme rajojen, taustojen, kehysten mutta myös erilaisten kehojen sisään.
 • VSCO (Android Ja iPhone/iPad): erinomainen kuvankäsittelysovellus, joka on myös varustettu kehyksillä ja reunuksilla puhelimen kameralla otettujen kuvien lisäämiseksi.
 • PicCollage (Android Ja iPhone/iPad): kelvollinen sovellus kehysten luomiseen ja valokuvien lisäämiseen muokattavissa oleviin ääriviivoihin, kollaaseihin ja taustoihin.
 • Snapseed (Android Ja iPhone/iPad): Googlen valokuvaeditori, joka on varustettu lukuisilla tehosteilla ja suodattimilla; voit lisätä kauniita kehyksiä ja taustoja valokuville nopeasti ja kaikkien ulottuvilla.

Niille, jotka haluavat tehdä valokuvistaan ​​mahdollisimman kauniita, voit lukea myös artikkelimme parhaista sivustoista Luo kimaltelevia kuvia ja kirjoituksia valokuviin kimaltelevilla tehosteilla, animoituja ja värikkäitä ja miten lisätä graafisia tehosteita valokuviin ja kuviin.

Johtopäätökset

varten kehystää valokuva kehyksiin, ääriviivoihin ja taustoihin voimme käyttää erilaisia ​​ilmaisia ​​sivustoja ja sovelluksia, jotka kaikki ovat erittäin helppokäyttöisiä ja jotka voivat antaa vapaat kädet luovuudellemme. Ensi kerralla tarvitsemme kehyksen tai reunuksen valokuvillemme lue tämä artikkeli ja käytä suosikkisivustoasi tai -sovellustasi.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka tehdä valokuviin pehmeitä reunoja Androidilla ja iPhonella ja parhaalle sivustoja, joilla voit tehdä muutoksia valokuviin nopeasti ilman rekisteröintiä.

Indeksi
 1. 1) Pixlr
 2. 2) Canva
 3. 3) Adobe Express
 4. 4) Picsart
 5. 5) Valokuvaaja
 6. Muut sivustot ja sovellukset valokuvan kehystämistä varten
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up