Kuinka aktivoida, käyttää ja käyttää MacOS:n leikepöytää Missä se on?

Kun suoritat minkä tahansa tyyppistä tehtävää, asiakirjaa tai käytät tiedostoa tietokoneeltamme kotona tai toimistossa, on mahdollista, että olet syyllistynyt virheen poistaminen jokin tiedosto jota et halunnut poistaa ja haluat palauttaa sen, tai jos se ei onnistu, nähdäksesi äskettäin päivittämäsi tiedoston versiot.

Siksi on äärimmäisen tärkeää, että tiedät, että kaikissa Windows-, Mac- ja Linux-laitteissa on työkalu, jonka avulla voimme käyttää väliaikaisesti kaikkiin poistamiimme tiedostoihin pilven lisäksi, jonka avulla voimme tallentaa tietoja digitaalisesti viemättä tilaa tietokoneeltamme.

Indeksi
 1. Mikä on MacOs-tietokoneeni roskakori tai leikepöytä?
 2. Kuinka pääsen MacOs-tietokoneeni leikepöydälle?

Mikä on MacOs-tietokoneeni roskakori tai leikepöytä?

Se määritellään kansioksi, joka on tarkoitettu ainoastaan ​​tallentamaan kaikki tiedot, tiedot tai multimediatiedostot taustalla, jotta voimme palauttaa tai käyttää niitä aina kun haluamme.

On huomattava, että tätä työkalua käytetään pääasiassa korjata virheitä jonka voimme sitoutua alustaessamme Macia vapauttamaan tilaa, jos se on hyvin täynnä.

Kuinka pääsen MacOs-tietokoneeni leikepöydälle?

On tärkeää huomata, että minkä tahansa Apple-laitteen roskakori on Täysin erilainen jonka tiedämme löytyvän Windows- tai Linux-tietokoneista. Koska tämä vaatii sarjan määrityksiä, ennen kuin pääset siihen, kuten alla osoitetaan:

 1. Siirry ensin Finder-portaaliin ja etsi vaihtoehto "Painos", napsauta sitä ja välilehti tulee pois
 2. Asetu osioon, joka osoittaa "näytä leikepöytä" ja valitse se.
 3. Myöhemmin voit huomata, että pienen roskakorin edustama leikepöydän kuvake on automaattisesti liitetty kotisivullesi ja sen mukana kaikki tiedostot, jotka olet tallentanut sille.
 4. Täällä voit selvästi visualisoida, että jos etsimäsi on tekstidokumentti, käytännössä kaikki näkyy kokonaan ja jos ne ovat sen sijaan kuvia tai videoita, niitä edustaa vain muutama tiedosto.
 5. On huomattava, että tässä roskakorimuodossa et voi kopioida tai muokata tiedostosi suoraan, muuten sinun on ladattava jokin muu ohjelma, jonka avulla voit suorittaa tämän toiminnon.

Muutama sukupolvi sitten Applen johtajat ja teknikot kehittivät a "Yleinen leikepöytä" jossa on ehdottoman kaikki työkalut, joita tavalliset leikepöydät, kuten Googlen Accessin, tai Windowsin tunnetut leikepöydät. Kuten tänään, näytämme sinulle kuinka käyttää.

Suhteellisen uusi Applen yleisroskakorivoit palauttaa ja muokata suoraan kaikenlaisia ​​tiedostoja, jotka olet tallentanut siihen jakamalla kahden Apple-laitteen välillä, eli kaiken, mitä olet poistanut Macistasi, voidaan kopioida iPhoneen tai iPadiin ja palauttaa ilman ongelmia. seuraavasti:

mac käytössä

 1. Siirry omenavalikon osioon, jossa lukee "Järjestelmäasetukset"
 2. Kirjoita sitten vaihtoehto "Kenraali"
 3. Ja varmista, että vaihtoehto on aktivoitu "Salli kanavanvaihto tämän Macin ja iCloud-laitteidesi välillä", tai vaihtoehtoisesti aktivoi se, se koskee molempia laitteita
 4. Varmista myös, että molemmat laitteet on kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä, ja jos ei, vaihda iCloud-tilisi nykyiseksi tehdäksesi niin.
 5. Sitten hän jatkaa tee siirto tietokoneeltasi iPhoneen tai iPadiin.
 6. Kopioi tiedosto, jota haluat muokata, oli se sitten tekstiä, kuvaa tai jopa videota, aivan kuten teet todellisia tiedostoja.
 7. Se lisätään toisen laitteen leikepöydälle, josta voit muokata sitä ja käsitellä sitä haluamallasi tavalla.

Ota huomioon, että minkä tahansa tyyppisillä tiedostoilla, jotka olet tallentanut leikepöydälle, ei ole tiettyä käyttöikää, mutta ne pysyvät siellä kunnes teet vaihdon itse äskettäin kopioidulle tiedostolle tai poista iCloud-sisältöä iPhonesta tilanpuutteen tai oman toiveesi vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up