Mitkä ovat parhaat ohjelmat kuvakaappausten ottamiseksi Windowsissa?

Tänään aiomme nähdä mitkä ovat parhaat ohjelmat kuvakaappausten ottamiseksi Windowsissa hyvin yksinkertaisella ja ennen kaikkea nopealla tavalla. Suurin osa näistä ohjelmista on täysin ilmaisia.

Olemme jo opettaneet sinulle useita kertoja, kuinka kuvakaappaus otetaan eri Samsung-laitteilla. Tänään haluamme kuitenkin keskittyä Windowsiin, ja monet ohjelmat tekevät näytön kaappaamisesta paljon helpompaa kuin uskotkaan.

Vaikka voimme ottaa kuvakaappauksen painamalla "ImpPnt" -näppäintä, sillä ei ole mitään vaihtoehtoa, joten se on liian yksinkertainen. Ohjelmat kaappausten tekemiseen Windowsissa, joita aiomme mainita hieman alla, eivät vain täytä tätä toimintoa.

Mutta ne myös laskevat edistyneillä työkaluilla tehdäksesi kuvalla melkein mitä tahansa. Näin sinun ei tarvitse edes käyttää toista ohjelmaa muokkaaessasi sitä, jotta voit jakaa sen missä haluat.

Ilman paljon lisättävää, katsotaanpa kaikki nämä ohjelmat ovat ilmaisia Paitsi viimeinen, jossa on lisäominaisuuksia.

Indeksi

  Ohjelmat kuvakaappausten ottamiseksi Windows 10:ssä ilmaiseksi

  LightShot

  Henkilökohtaisesti minusta näyttää yksi parhaista vaihtoehdoista, kun haluat ottaa kuvakaappauksen. Voit määrittää minkä tahansa näppäimistön painikkeen tekemään ne. Samalla voit muokata kaappauksia ilman, että sinun tarvitsee tallentaa niitä monilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla.

  Voit kopioida niitä, tallentaa ne kuvana jne. Samalla on mahdollista ladata ne verkkoon tai web-palvelimelle jättämättä juuri otettua kuvaa. Voit käyttää työkalua LightShot-verkkosivustolta.

  Greenshot

  Se on avoimen lähdekoodin työkalu, jonka avulla voit ottaa kuvakaappauksia yksinkertaisella tavalla. Ne voidaan tallentaa tietokoneelle kuvana, useita vaihtoehtoja voidaan myös määrittää. Voit jopa kaapata tietyn alueen näytöstä. Voit ladata sen täältä.

  ShareX

  Toinen vaihtoehto harkittavaksi, koska voimme tallentaa koko näytön tai tietyn alueen. Ne voidaan tallentaa kuvina minne haluat tai yksinkertaisesti leikepöydälle. Siinä on useita hienoja ominaisuuksia.

  Kaiken näytetyn lisäksi saatat olla kiinnostunut kaappaamaan hiiren osoittimen kuvakaappaukseen, koska monet työkalut eivät tarjoa mahdollisuutta

  Parhaat ohjelmat näytön kaappaamiseen ilmaiseksi

  DuckCapture

  Se ei myöskään rajoitu vain näytön kaappaamiseen täydellinen tai tietty alue. Mutta siinä on myös joukko työkaluja, joiden avulla voimme muokata näitä ennen tallentamista tai jättämistä leikepöydälle.

  7 vangita

  Se on melko yksinkertainen ohjelma, jonka avulla voimme ottaa leikkeitä näytöstä läpinäkyvässä tilassa. Mikä tarkoittaa, että meillä voi olla kuvia sovelluksista ilman taustaa. Se on ihanteellinen täydellisten kuvien ottamiseen nopeasti ilman mitään. Kokeile täällä.

  Kevyt näyttö

  Kuvakaappausten hallintaohjelma, joka tekee kaikesta paljon helpompaa työkaluillaan, jotka voidaan konfiguroida haluamallasi tavalla. Voit valita muodon, tallennuspaikan, niiden laadun, pikanäppäimet jne. Saat lisätietoja vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan.

  Techsmith Snagit

  Se on melko kattava ohjelma, joka ei rajoitu vain staattisten kuvakaappausten ottamiseen, vaan myös voimme myös kuvata videota. Voit kaapata jopa kokonaisia ​​verkkosivustoja vierittämällä verkkoja, panoraamakuvia ja voit jopa luoda animoituja gifiä.

  Voit puolestaan ​​löytää a huomattavasti täydellinen editori, jossa on monia tehosteita kuviisi lisättäväksi. Voit tallentaa ne haluamaasi muotoon, koska siinä on suosituimmat. Videoita varten voit tehdä sen MP4-muodossa.

  Ainoa huono asia on, että mainittu sovellus ei ole ilmainen, kuten yllä mainitut. Jos kuitenkin haluat kokeilla sitä, voit tehdä sen sen viralliselta verkkosivustolta. Se on saatavana sekä Windowsille että Macille.

  Toisaalta ohjelmien lisäksi muista, että Windows 10 -tietokoneellani on mahdollisuus ottaa kuvakaappaus Screen Snip -sovelluksella, joka on erinomainen vaihtoehto Microsoft-käyttöjärjestelmässä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up