Taustakuvan vaihtaminen Windows 11 -tietokoneessani - Mukauta työpöytä

Windows 11 tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja tietokoneen mukauttamiseen. Siten on mahdollista lisätä huomiota herättäviä visuaalisia objekteja käyttämällä teemoja tai kuvatiedostoja, jotka on asetettu työpöydän taustaksi. Tästä syystä sinun pitäisi tietää, kuinka vaihtaa taustakuva Windows 11 -tietokoneessani mukauttaaksesi työpöytää

Indeksi
  1. Mitä sinun tulee tehdä lisätäksesi mukautetun työpöydän taustakuvan tietokoneellesi?
  2. Kuinka lisätä esitys taustakuvaksi?
    1. Valitse kuva tai tekstuuri
  3. Kuinka laittaa kiinteä työpöydän tausta Windows 11 -tietokoneellesi?
  4. Kuinka lisätä kuva tiedostoistasi työpöydän taustaksi?
    1. avattavasta valikosta

Mitä sinun tulee tehdä lisätäksesi mukautetun työpöydän taustakuvan tietokoneellesi?

Sinun pitäisi hankkia hyvä kuva ja tallentaa se tietokoneellesi ennen kuin määrität sen mukautusvaihtoehdoilla. Voit myös ladata ilmaisen teeman (kuva-albumin) Microsoft Storesta tai valita kiinteän taustan lisätäksesi uuden taustan tietokoneellesi.

Samoin se on välttämätöntä valitse kuva-asetus kun mukautat näytön taustaa. Windowsin avulla voit määrittää työpöydän taustan, joka täyttää koko näytön, sopii näytön kokoon, on keskitetty, venytetty, laajennettu tai laatoitettu. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä järjestelmäasetuksissa.

Kuinka lisätä esitys taustakuvaksi?

Sinä voit lisää diaesitys taustakuvaksi käyttämällä Microsoft Storea. Voit tehdä tämän kirjoittamalla "Microsoft Store" (ilman lainausmerkkejä) Windowsin hakupalkkiin. Napsauta "Avaa" ja kirjoita Microsoft Store -selaimesta "Teemat". Valitse haluamasi kappaleiden albumi ja paina "Hae" -painiketta.

Kun albumi on ladattu, napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydällä olevaa vapaata tilaa ja valitse Mukauta. Tausta-osiossa näet avattavan valikon, jossa sinun on valittava Diaesitys. Napsauta Selaa-painiketta valitse juuri lataamasi albumi ja valitse aikaväli, jonka kuluessa kukin kuva näytetään.

Valitse kuva tai tekstuuri

Siitä voit valita tietyn kuvan tai tekstuurin. Voit saavuttaa tämän siirtymällä asetuksiin ja valitsemalla 'Personalisointi'. Napsauta "Tausta"-kohdassa "Kuva". valitse uusin kuva tai valitse valokuva. Seuraavaksi sinun on valittava kuvakoon vaihtoehto, joka sopii näytön leveyteen.

Jos haluat valita äskettäin tietokoneellesi tallennetun kuvan, sinun on löydettävä valitsemasi kuva tai tekstuuri ja klikattava sitä. Toisaalta, jos päätät lisää valokuva taustakuvaksipaina Selaa valokuvia -painiketta, etsi kuva kiintolevyltäsi ja paina lopuksi Valitse kuva -painiketta.

Kuinka laittaa kiinteä työpöydän tausta Windows 11 -tietokoneellesi?

se on mahdollista laita kiinteä tapetti Windows 11 -tietokoneellasi. Napsauta hiiren kakkospainikkeella vapaata tilaa työpöydälläsi. Napsauta sitten Mukauta päästäksesi järjestelmäasetusten tarjoamiin mukautusvaihtoehtoihin.

Etsi seuraavaksi Tausta-osio nähdäksesi a uusi asetusvalikko. Valitse sieltä "Solid Color" -vaihtoehto. Napsauta sitten valitsemaasi taustaväriä tai paina '+ Mukautettu väri' valitaksesi tietyn värin paletista tietyillä arvoilla. Paina lopuksi 'Valmis'-painiketta.

aseta taustakuva tietokoneeseen windows 11

Kuinka lisätä kuva tiedostoistasi työpöydän taustaksi?

Lisäksi voit lisää kuva tiedostoistasi työpöydän taustana. Voit tehdä tämän avaamalla Windowsin asetukset ja valitsemalla "Personalization"-luokan. Napsauta sitten "Tausta" ja valitse "Kuva". Paina 'Selaa' ja etsi haluamasi kuva. Paina lopuksi 'Valitse kuva' -painiketta vaihtaa työpöydän taustaa.

Alempana näet valikon, jossa voit valita "Täytä"-vaihtoehdon venyttää tai pakata kuvaa riippuen näytön koko. Muoto-vaihtoehdolla venytät tai pakkaat kuvaa sen korkeuden mukaan; "Tile" toistaa kuvan kehyksissä, "Center" näyttää kuvan näytön keskellä ja "Interval" näyttää kuvan useilla työpöydillä.

avattavasta valikosta

On mahdollista lisätä kuva työpöydän taustaksi Windows 11:ssä pudotusvalikosta. Tätä varten sinun on syötettävä tiedostojen hallintaan ja etsittävä valitsemasi kuva. Paina sitten hiiren oikeaa painiketta nähdäksesi Asetusvalikko. Valitse lopuksi Aseta työpöydän taustakuvaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up