Kuinka aktivoida lapsitila älypuhelimellasi

Puhelimen lapsitila voidaan aktivoida, jotta vältytään sekä älypuhelinongelmista että sopimattoman sisällön pääsystä

Monissa nykyaikaisissa puhelimissa on myös erityistoimintoihinsa lapsitila, joka aktivoituu, kun jätämme puhelimen lasten käsiin. Tässä tilassa lapsi ei voi ladata ja avata monia sovelluksia, hän ei voi soittaa vahingossa puheluita eikä hän voi vahingoittaa käyttöjärjestelmää tai olemassa olevia sovelluksia käynnistämällä vain valitsemamme sovellukset. antaa luvan käyttöön (esim YouTube Kids).

Kaikki tästä toiminnosta kiinnostuneet ovat tulleet oikeaan oppaaseen: seuraavissa luvuissa näytämme sinulle kuinka ottaa lapsitilan käyttöön missä tahansa puhelimessa. Näytämme sinulle tietojen täydellisyyden vuoksi kuinka aktivoida tämä tila tunnetuimpien valmistajien puhelimissa (Samsung, Apple ja Xiaomi) ja lopuksi näytämme myös sinulle parhaat sovellukset lasten tilan luomiseen missä tahansa puhelimessa.

Aktivoi lapsitila Samsungissa

Samsung-puhelimet integroivat lapsitilan käyttöjärjestelmään: jos meillä on moderni puhelin korealaiselta valmistajalta, voimme hyödyntää tätä tilaa ilman, että tarvitsemme asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia.

Aktivoi lapsitilan Samsungissa avaamalla puhelimen lukituksen, vetämällä alas kahdella sormella ilmoituspaneelin avaamiseksi (tai vetämällä yläpalkkia), avaamalla pikanäppäinsivun ja painamalla näppäintä nimeltä Lapsitila.

Järjestelmä pyytää meitä valitsemaan turva-PIN:n: valitsemme 4-numeroisen koodin, jota on vaikea arvata, ja vahvistamme avataksemme lapsitilan. Kun tämä tila on auki, paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja paina ylös Lapsilukkovahvistamme PIN-koodin ja valitsemme, mitä sovelluksia lapsi voi käyttää, mitkä toiminnot voidaan aktivoida ja puhelimen aktiiviset käyttöajat.

Sulje lapsitila painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa (aloitusnäytössä), valitse Close Child Mode -kohde ja syötä PIN-koodi, joka valittiin tilan aktivoinnin yhteydessä.

Aktivoi lapsitila iPhonessa

iPhoneissa voit aktivoida lapsitilan käyttämällä tilaan sisältyviä lapsilukkotoimintoja Käyttöaika. Jatka painamalla sovellusta asetuksetvalitsemme kohteen Käyttöaikapainetaan ääntä Aktivoida Ja Jatkuu ja paina esitysikkunassa alareunassa Tämä iPhone kuuluu alaikäiselle ja valitse avauskoodi.

Avauskoodin valinnan jälkeen voimme hyödyntää valikon kohteita Käyttöaika estää pääsyn tiettyihin sovellusten luokkiin, estää sovellusten ostot tai sovelluksen sisäiset ostot, sallia vain lapsille sopivat sovellukset, asettaa käyttöajan iPhonelle ja estää kaikki toiminnot, joita emme halua lapsen käyttävän.

Saat lisätietoja myös oppaastamme osoitteessa kuinka käyttää näyttöaikaa iPhonessa.

Aktivoi lapsitila Xiaomissa

Tällä hetkellä Xiaomi-puhelimissa ei ole varsinaista lapsitilaa, mutta voimme käyttää sitä tähän tarkoitukseen Toinen avaruustoimintojoka toimii varsin hyvin lasten tilana.

Avaamme sovelluksen aktivoidaksesi toisen tilan Xiaomissa asetuksetmennään valikkoon Lisäominaisuudetpainamme kohdetta Toinen tila ja paina lopuksi Ota Second Space käyttöön. Seuraavassa näytössä valitsemme uuden sormenjäljen, jota käytetään vain tähän tilaan pääsemiseen, sitten muokkaamme toista tilaa sisältämään vain lapsille tarkoitettuja sovelluksia.

Tämä on luultavasti yksinkertaisin ja tehokkain toimenpide kaikista tähän mennessä kokeiluista: kun lapsi haluaa käyttää puhelintamme, sammuta vain näyttö ja käytä toiseen tilaan osoitettua sormenjälkeä avataksesi välittömästi lapselle omistetun tilan, joka ei siksi voi käyttää tiliämme, lukea viestejämme tai käyttää sovelluksiamme.

Kaikki Xiaomi-älypuhelimen ostamisesta kiinnostuneet voivat myös lukea oppaamme markkinoiden parhaat Xiaomi-puhelimet.

Sovellus lapsitilan lisäämiseen

Jos Android-puhelimessamme ei ole lapsitilaa, voimme luoda lapsille tilan kätevillä kolmannen osapuolen sovelluksilla, jotka voidaan ladata suoraan Play Kaupasta. Nämä sovellukset toimivat kuin todelliset kantoraketit, ja kun lapsi on käynnistetty, ne voivat käyttää vain tiettyjä sovelluksia, käyttää vain joitakin toimintoja ja estää tahattomat ostokset.

Parhaat sovellukset, joita voimme kokeilla, ovat:

 • Lapset asettavat lapsilukon: Paras sovellus erityisen lapsitilan luomiseen personoiduilla sovelluksilla, luvattomien toimintojen estämisellä, ohjelmoitavalla näyttöajalla ja turva-PIN-koodilla.
 • Kroha Parental Control: Loistava sovellus ei-toivottujen sovellusten estämiseen ja puhelimen muutosten estämiseen. Siinä on myös silmiensuojajärjestelmä ja "aitajärjestelmä", jotka estävät lasta siirtymästä pois ennalta määritetyltä alueelta.
 • iWawa: todellinen lapsille omistettu kantoraketti, jossa on hauskoja sovelluksia, kaikenlaisia ​​pelejä ja erityisiä lapsilukkotoimintoja (ajanhallinta, kulunvalvonta ja PIN-koodin avaus).
 • Lasten tila: toinen hyvä sovellus lapsitilan käyttöön ottamiseksi jokaisessa Android-puhelimessa. Tämän sovelluksen avulla voimme valita, mitkä sovellukset käynnistetään, kuinka kauan puhelin voi pysyä päällä ja mitkä toiminnot on estettävä tai aikuisten tarkastettavaksi.
 • Lasten kojelauta: Toinen mielenkiintoinen sovellus lasten tilan käyttöön ottamiseksi Android-puhelimissa. Se toimii henkilökohtaisena käynnistysohjelmana, johon voit asentaa vain lapsille sopivia sovelluksia ja estää pääsyn kaikkiin puhelimen toimintoihin PIN-koodin avulla.

Ilmeisesti mikään ei estä meitä mukauttamasta vaihtoehtoista kantorakettia puhelimessa jo olevalle ja käynnistämästä sitä vasta, kun jätämme puhelimen lasten käsiin. Tältä osin kehotamme sinua lukemaan oppaamme parhaat kantoraketit Androidille.

Johtopäätökset

Lapsitila voi olla erittäin hyödyllinen, kun annamme puhelimen hyvin pienille lapsille, jotka rakastavat katsoa sarjakuvia ja suoratoistaa videoita, jotka on omistettu suosikkihahmoilleen. Vahingoittumisen tai luvattomien sovellusten käytön välttämiseksi ohjelmoimme lapsitilan pienille lapsille sopivilla sovelluksilla ja asetamme turvallisen PIN-koodin, jota on mahdoton arvata.

Jos emme tiedä, mitkä sovellukset valtuutetaan käyttämään lapsitilaa, pyydämme sinua lukemaan artikkelimme aiheesta pelejä lapsille Android-älypuhelimissa ja parhaat sovellukset nuoremmille lapsille.

Indeksi
 1. Aktivoi lapsitila Samsungissa
 2. Aktivoi lapsitila iPhonessa
 3. Aktivoi lapsitila Xiaomissa
 4. Sovellus lapsitilan lisäämiseen
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up