Turvallisemmat verkkomaksujärjestelmät ostosten tekoon

Ostaaksesi verkossa turvallisesti, mitkä ovat turvalliset maksutavat ostossivustoilla, kuten Amazon, ja luokitelluilla sivustoilla, kuten Subito ja Ebay

Verkosta ostamisesta on tullut helppoa ja välitöntä jopa niille, jotka eivät ole tietokoneasiantuntijoita eri maksujärjestelmien käyttämät korkeat turvallisuusstandardit. Tämä turvallisuus on erityisen havaittavissa, kun ostamme myyrät verkkokaupoista tunnetuimpia, joista Amazon, eBay ja Zalando erottuvat varmasti (mainitakseni eniten käytetyt verkkokaupan sivustot).

Joka tapauksessa meidän on aina oltava äärimmäisen varovaisia ​​ostaessamme verkkokaupan: jopa kuuluisilta sivustoilta on mahdollista löytää ihmisiä ja myyjiä, jotka pyytävät tavallisesta poikkeavia maksujärjestelmiä, jotka voivat piilottaa todellisia petosriskejä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat palvelut, joiden avulla tehdä turvallisia verkkomaksujajotta voit aina jäljittää suoritetun maksun ja tietyin edellytyksin myös pyytää hyvityksiä ja palautuksia ongelmatilanteissa.

1) PayPal

PayPal se on erittäin turvallinen maksujärjestelmä verkko-ostoksille, myös rahanvaihtojärjestelmänä yksityisissä neuvotteluissa tai ulkopuolisten myyjien kanssa. Keskustelukumppanit vaihtavat vain PayPaliin liittyvää sähköpostiosoitetta, jälkimmäinen hoitaa rahansiirron turvallisesti ja jäljitettävästi. PayPal-maksua varten meidän on lisättävä pankkitili tai luottokortti (jopa ennakkoon maksettu).

PayPaliin rekisteröityneet eivät voi huijata tai huijata ketään: ongelmatilanteissa voimme aina ratkaista ne loistavasti puhelimitse tai sähköpostitse ja pyytää tarvittaessa hyvitystä (jos olemme noudattaneet tiettyjä ehtoja).

Ainoa ongelma on, että sekä myyjällä että ostajalla on oltava PayPal ja että valtuutetuille myyjille aiheutuu hallintokuluja, joiden on annettava pieni prosenttiosuus kustakin tuotosta. eBayn kaltaisilla sivustoilla PayPal on tavallinen maksujärjestelmä, ja siksi eBay on edelleen luotettava kauppa, jolla on täydellinen takuu, että jos jotain menee pieleen, saat silti takaisin käytetyt rahat.

PayPalin hyväksyvät myös monet verkkokaupat, kiinalaiset kaupat ja se on suosituin maksuväline myös pienten rahasummien vaihdossa yksityishenkilöiden välillä tai luottamuksellisissa neuvotteluissa.

Jos meillä ei vielä ole PayPal-tiliä, voimme korjata sen välittömästi lukemalla ohjeemme luo PayPal-tili maksaaksesi ja vastaanottaaksesi maksuja verkossa.

Jos haluamme käyttää PayPalia Amazonissa, emme voi tehdä sitä suoraan, vaan vain käyttämällä kolmannen osapuolen palveluita oppaan mukaisesti kuinka maksaa Amazonissa Paypalilla tai käyttötilillä.

2) Luotto-/prepaid-kortti

Kuten edellisestä luvusta nähtiin, PayPal-tiliä ei voi käyttää Amazonin päämaksujärjestelmänä, mikä pakottaa tämän verkkokauppasivuston käyttäjät syöttämään luotto- tai prepaid-kortin tiedot.

PayPalin puuttumisesta huolimatta maksut Amazonissa ovat erittäin turvallisia myös läsnäolon ansiosta Amazonin takuu, joka palauttaa käytetyt rahat ongelmien tai huijausten sattuessa. Valitettavasti kaikki sivustot eivät ole Amazonin kaltaisia, ja huijausten välttämiseksi meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota.
Viittaan kahteen muuhun tiettyyn artikkeliin saadaksesi selville, mitä jotkin niistä ovat parhaat prepaid-kortit verkossa maksamiseen ja miten niitä voidaan käyttää ilmaiset virtuaaliset luottokortit.

Vältä luotto-/prepaid-korttihuijauksia

Jos käymme muilla myyntisivustoilla, jotka edellyttävät vain luottokorttia ostoksia varten (ei siis PayPalia), siellä on edelleen varotoimenpiteet huijausten tai huijausten välttämiseksi.

 • Sivustolla, jolta ostat verkosta, on oltava yhteyden salausjotta estetään luottokorttitietojen sieppaaminen, kun olemme yhteydessä Internetiin.
 • Sivuston tiedoissa (yleensä Kotisivun lopussa) tulee olla merkintä todella olemassa olevasta osoitteesta, puhelinnumerosta ja ALV-numerosta tai jos se on ulkomainen, jotain vastaavaa.
 • Käytämme aina yhtä prepaid-kortti, kuten PostePay sivustot, joissa ei ole PayPalia: edes harvoissa klooni- tai huijaustapauksissa et paljasta pankkitiliäsi ja menetät vain ostoa varten varatut rahat. Ainoa vika Visa Electron- tai MasterCard prepaid- tai debit-korteissa on, että niiden lataaminen maksaa rahaa.
 • Käytämme ensiluokkaista virustorjuntaa, kuten PC:ssämme ESET NOD32jotta voimme suojella meitä huijaussivuilta, haitallisilta verkkosivustoilta ja tietojenkalastelulinkeiltä.
 • Suojaamme linjamme julkisen IP-osoitteen tekemällä ostoksia premium-VPN-yhteyden kautta, kuten CyberGhost.
 • Vältämme Windowsin käyttöä verkko-ostoksissa, vaan luotamme turvallisempiin käyttöjärjestelmiin, kuten Linux-jakelut.

Jos noudatamme tarkasti kaikkia ehdotettuja kohtia, voimme tehdä ostoksia täysin turvallisesti ja huijauksen tai tietovarkauden sattuessa vältymme menettämästä kaikkia ansaitsemiamme rahoja.
Toisessa artikkelissa olemme myös nähneet, kuinka joissain olosuhteissa on mahdollista, tehdä jäljittämättömiä tai anonyymejä verkkomaksujajoka voi olla loistava ratkaisu, kun haluat piilottaa ostoksen.

3) Pankki- tai postisiirto

Maksu pankkisiirrolla tai postitse se on erittäin turvallinen, seurattu ja taattu ja parhaiden joukossa, jos haluamme jättää jälkiä suoritetusta maksusta ongelmien tai huijausten varalta (etenkin suurille summille).

Se ei kuitenkaan ole ihanteellinen maksujärjestelmä verkkomyynnille (etenkään sellaisille, joissa on ajoitettuja tarjouksia tai rajoitettuja varastoja), koska pankkisiirrolla kestää aina muutama päivä tapahtuman suorittamiseen (yleensä 24 tuntia, mutta jos näiden aikojen välissä on lomia, pidentää), jolloin lähetys siirretään vasta todellisen maksun jälkeen.

Juuri tästä syystä, jos myymme tuotteen jollekin, joka haluaa antaa meille pankkisiirron, on tärkeää Älä lähetä mitään ennen kuin rahat saapuvat pankkiin. Jos olemme ostajia ja haluamme maksaa pankkisiirrolla, suoritamme maksun ja odotamme: heti kun myyjä näkee maksun tilillään, hän suorittaa lähetyksen.

Melko yleinen huijaustyyppi koskee pankkisiirtomaksuja: myytävästä tuotteesta kiinnostunut huijari lähettää sähköpostitse väärän (mutta alkuperäiselle uskollisen) pankkisiirtokuitin, jossa pyydetään tuotteen lähettämistä välittömästi: heti, kun esine lähtee ja hänet vastaanotetaan, kaveri katoaa itse asiassa ilmaiseksi huijauksen kautta hankitun esineensä kanssa. Jos kuitenkin ongelmia ilmenee maksamalla laillisesti pankkisiirrolla, ota vain yhteyttä pankkiisi ja pyydä hyvitystä, mahdollisesti myös ilmoituksella huijarille.

Suosittelemme Käytä pankkisiirtoa vain yli 500 euron maksuissakäyttämällä verkkopankkipalveluita ilman pankkisiirtokuluja.

4) Merkintä

Merkki Se on maksujärjestelmä, jota suosivat ne, jotka eivät luota luottokortteihin, PayPaliin ja toimitukseen, mutta se on melko tehoton ja yhä vähemmän käytetty.

Postiennakolla maksat heti, kun kuriiri toimittaa tavarat, käyttää siksi seteleitä ja kolikoitailman elektronisia askelmia ja se on vaaditaan tietty summajopa senttiin (jos joudumme maksamaan esimerkiksi 45,34 euroa, meidän on saatava myös 34 senttiä, jotta voimme suorittaa maksun).

Tällä menetelmällä ostajan on oltava kotona tuolloin ja rahat valmiina. Lisäksi postiennakkomaksulla on huomattava kulu (yleensä 5 €), joka lisätään tuotteen hintaan ja toimituskulut ja veloitetaan aina ostajalta: tämä tekee lähes mahdottomaksi palauttaa tuotteita ja palauttaa rahat tapahtumassa. ongelmista tai huijauksista..

Vaikka käteisellä maksaminen vain toimituksen yhteydessä saattaa tuntua parhaalta tapalta, se on tällä hetkellä hitain ja vaikein tapa maksaa verkko-ostoksesiottaen huomioon myös muiden ehdotettujen menetelmien turvallisuustason.

Amazon lahjakortit

Amazonissa ja muilla ostossivustoilla voimme maksaa käteisellä ostaa yksi Lahjakortti tai lahjakortit. Näitä kortteja voi ostaa vedonlyöntiliikkeistä, ja niitä on mahdollista löytää kaikkialta Italiasta alkaen Tämä sivu.

Tältä osin kehotamme sinua lukemaan oppaamme kuinka antaa Amazon-kuponki lahjaksi Ja kuinka maksaa Amazonissa ilman luottokorttia.

5) Maksujärjestelmät älypuhelimella

Yleisimpien verkkomaksutapojen lisäksi on luotu myös muita järjestelmiä pienten summien vaihtoon ja laskujen, ostosten ja tuotteiden maksamiseen suoraan älypuhelimesta koodinvaihdon, lähimaksun, sormenjälkien, kasvojentunnistuksen tai sähköpostiosoitteiden syöttämisen kautta. Parhaat nopeat älypuhelimen maksujärjestelmät, joita voimme käyttää, ovat seuraavat:

 • Samsung Pay: kaikkiin Samsungin kannettaviin laitteisiin integroitu maksujärjestelmä, jolla voit virtualisoida luotto- ja pankkikorttisi niin, että voit maksaa kontaktittomasti fyysisissa myymälöissä ja käyttämällä koodeja verkkokaupoissa ilman, että sinun tarvitsee muistaa korttien numeroita joka kerta.
 • Google Pay: Googlen luoma maksujärjestelmä, joka on hyvin samankaltainen kuin Samsungin tarjoama ratkaisu, koska sen avulla voit virtualisoida luottokortit, prepaid- ja pankkikortit maksaaksesi Googlen palveluista, muista yhteensopivista palveluista ja lähimaksulla fyysisissä myymälöissä.
 • Apple Pay: älykäs maksujärjestelmä, jota tarjotaan myös käyttötilien kanssa, mahdollistaa nopean ja helpon maksamisen fyysisissä myymälöissä (kontaktittomana) ja yhteensopivissa verkkokaupoissa.
 • Satispay: tällä nopealla ja helpolla maksujärjestelmällä voit käyttää pieniä summia fyysisissä myymälöissä, maksaa laskuja ja muita yhteensopivia palveluita verkossa, tehdä puhelinlatauksia ja siirtää rahaa käyttäjien välillä. Se ei käytä luottokortteja, mutta täydentyy viikoittain käyttötilin veloituksella.

Voimme lukea artikkelimme näistä vaihtoehtoisista maksutavoista Apple Pay ja Google Pay -suojaus maksuille.

6) Vältettävät maksujärjestelmät

Maksa verkossa käyttämällä täytä PostePay ja paras tapa tulla huijatuksi: ei ole sattumaa, että useimmat "huijaukselta haisevat" tuotteet käyttävät vain tätä maksutapaa, koska sitä on vaikea jäljittää, rahat saadaan takaisin hyvin nopeasti ja huijarit voivat kadota ennen kuin huomaammekaan, että heidät on huijattu.

Verkkohuijausten välttämiseksi vältämme myös rahanlähetysmenetelmiä, kuten Western Unionin tai vastaavia palveluita: mikään ei estä huijaria nostamasta rahaa ja katoamasta jättämättä jälkiä ja lähettämättä mitään.

Tästä aiheesta kehotamme sinua lukemaan oppaamme petolliset verkkosivustot verkkohuijauksilla.

Johtopäätökset

Voimme maksaa verkossa ostetuista tavaroista useilla eri tavoilla kärsimättä huijauksista ja huijauksista: Useimmissa tapauksissa riittää PayPalin luottaminen, paitsi Amazonin kaltaisilla sivustoilla, jotka eivät hyväksy sitä maksutapana (vaikka ne ovat erittäin turvallisia). Vältämme ruttosivustoja, jotka eivät hyväksy PayPalia, tai myyjiä, jotka haluavat vain PostePay-lisäyksiä ostoksille: petosriski on todella korkea.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Tarkista sivustojen maine ostaaksesi verkosta ilman riskiä ja mitä sovelluksia käyttää kerätä rahaa keräilyihin, lahjoihin ja jakamiskuluihin.

Indeksi
 1. 1) PayPal
 2. 2) Luotto-/prepaid-kortti
  1. Vältä luotto-/prepaid-korttihuijauksia
 3. 3) Pankki- tai postisiirto
 4. 4) Merkintä
  1. Amazon lahjakortit
 5. 5) Maksujärjestelmät älypuhelimella
 6. 6) Vältettävät maksujärjestelmät
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up