Google Translate -kääntäjän hyödyllisimmät temput ja toiminnot

Hyödyllisempiä ja parempia Google-kääntäjän toimintoja, jotka voivat auttaa meitä työssä, opiskelussa ja ulkomailla matkoilla

Online-kääntäjä on yksi hyödyllisimmistä palveluista, joita Google tarjoaa kaikille käyttäjilleen: se pystyy kääntämään välittömästi yli 150 eri kieltä. Google-kääntäjän käännökset Miljoonat ihmiset käyttävät niitä päivittäin eri tarkoituksiin: voimme kääntää yksittäisen sanan, selvittää kuinka se lausutaan, kääntää kokonaisia ​​tekstinpätkiä, kääntää kylttejä vieraalle kielelle tai kääntää kokonaisia ​​digitaalisia asiakirjoja.

Tässä artikkelissa selvitämme Google-kääntäjän hyödyllisimmät toiminnotjossa korostetaan toimintoja, jotka voivat auttaa meitä työssä, opiskelussa tai matkoillamme, jotta emme joutuisi vaikeuksiin vieraiden kielten kanssa.

https://www.teknisiatemppuja.com/2017/06/7-ways-to-use-google-translator-con.html

1) Käännä verkkosivustoja

Google-kääntäjä voi analysoida yksittäisiä sanoja ja lauseita, mikä tekee kokonaisten verkkosivustojen kääntämisen helpoksi valitsemallesi kielelle tai mistä tahansa kielestä italiaksi. Käännös antaa hyvän käsityksen siitä, mitä kyseisellä sivustolla on kirjoitettu, ja antaa sinun käyttää valikkoja ikään kuin se olisi italialainen sivusto. Jos haluat kääntää verkkosivun, käytä vain selainta Google Chrome: kun olet avannut sivuston vieraalla kielellä, paina yläreunassa olevaa painiketta Kääntää tai painamme oikeaa painiketta missä tahansa verkkosivulla, jotta voimme painaa painiketta kääntää italiaksi.

Vaihtoehtoisesti voimme kääntää verkkosivustoja muista selaimista tai muista käyttöjärjestelmistä käyttämällä verkkosivuston kääntämiseen omistettu sivu.

Käännös on saatavilla myös Google Chrome -sovelluksessa Android ja varten iPhone/iPad ja se on yksi harvoista selaimista, joissa se on integroitu myös mobiililaitteisiin.

2) Käännä asiakirjoja

Google-kääntäjän avulla voimme myös kääntää kokonaisia ​​PDF-dokumentteja, Word-asiakirjoja tai yleisiä asiakirjoja asentamatta mitään tietokoneelle. Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain avata asiakirjojen kääntämiselle omistettu sivupainaa nappia Hae tietokoneeltasilataa asiakirja, paina Käännä-painiketta ja odota, että käännetty asiakirja latautuu.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka kääntää Word- tai PDF-dokumentteja italiaksi tai muille kielille.

3) Luo sanakirja säilytettäväksi

Jos käytät Google Kääntäjää monimutkaisten lauseiden kääntämiseen, on parasta tallentaa ne, jotta löydät ne uudelleen kuten teit koulussa. Google-kääntäjän avulla voit tallentaa minkä tahansa käännöksen henkilökohtaiseen sanakirjaasi, jos olet kirjautunut Google-tilillesi.

Käytämme käännösten tallentamiseen tekstien kääntämiselle omistettu sivulisää käännettävä teksti ja paina käännetyn tekstikentän vieressä olevaa tähden muotoista painiketta.

Tarkistaaksesi tallennetut käännökset, avaa yllä mainittu sivusto uudelleen ja paina valikkoa Tallentaajoka on alaosassa.

4) Paranna kielen ääntämistä

Google-kääntäjällä se on mahdollista kuuntele jokaisen sanan ääntämistä ja lue määritelmiä, sanaluokkia (substantiivi, verbi jne.), synonyymejä ja esimerkkejä sanan käytöstä lauseessa.

Tietyn sanan tai lauseen ääntämisen parantamiseksi meidän tarvitsee vain lisätä se sivuston tekstikenttään ja paina kaiuttimen kuvakettasijoitettu käännetyn tekstikentän sisään.

5) Käännä vastaanotetut sähköpostit

Google-kääntäjä on myös integroitu Gmail sähköpostipalvelu: aina kun saamme viestin, jossa on tekstiä vieraalla kielellä, on mahdollista kääntää se italiaksi painamalla viestivaihtoehtona näkyvää painiketta.

Käännösominaisuus on saatavilla myös Gmail-sovelluksesta Android ja varten iPhone/iPadjotta voimme välittömästi kääntää viestit, vaikka olisimme poissa kotoa tai matkoilla.

6) Käännä keskusteluja, viestejä ja tekstiä Androidista

Google-kääntäjä mahdollistaa sen saada välittömät käännökset Androidille kaikista sovelluksista.

Tämä tarkoittaa, että voimme aina kääntää WhatsApp-, Telegram-, TikTok- tai Facebook-viestit, jotka on vastaanotettu toisella kielellä kirjoittavalta ulkomaalaiselta henkilöltä, yksinkertaisesti valitsemalla teksti ja painamalla Kääntää; Jos ääntä ei kuulu, voimme kääntää tekstin kopioimalla sen Google Translate -sovellukseen tai valitsemalla Lähetä ja etsii Google Kääntäjä -sovellusta.

7) Käytä reaaliaikaista tulkkia

Puhelimesi Google Kääntäjä -sovellus tarjoaa myös erittäin pyydetyn ominaisuuden: sen avulla voit käyttäääänitulkki ja pikakääntäjä.

Laulu tulkki sen avulla voit puhua ulkomaalaisen kanssa puhumalla meidän kieltämme puhelimessa ja sitten saada hänet kuuntelemaan sovelluksen puhumaa käännöstä, aivan kuin meillä olisi tarkka ja täsmällinen tulkki lähellämme. Ilmeisesti meidän on valittava ainakin yksi lähdekieli (meidän): kielemme valinnan jälkeen voimme asettaa kielentunnistusjärjestelmän, jotta ei välttämättä tarvitse kirjoittaa käännettävän kielen nimeä (mikä on helppoa, jos olemme kuuluisassa maassa, mutta paljon vaikeampaa, jos vierailemme ulkomailla tai vähemmän kuuluisissa maissa).

8) Käännä liikennemerkit, ilmoitukset ja viestit

Kääntäjä lisätyssä todellisuudessa integroitu Google-kääntäjään, joten voit tehdä sen kääntää mitä tahansa kylttiä, valikkoa, mainostaulua, ilmoitusta tai kirjoitusta kamerallasi reaaliajassa.

Tämä toiminto on todella hyödyllinen matkoilla: nyt pystymme kääntämään kaiken vastaantulevan ja välttämään väärinkäsitykset, vaaratilanteet tai kiusalliset tilanteet.

Johtopäätökset

Google-kääntäjä on valovuosia edellä kaikkia verkossa saatavilla olevia käännöspalveluita, koska se on ilmainen. Sen avulla voimme todella kääntää mitä tahansa, varsinkin jos olemme aina yhteydessä Internetiin (se todella toimii myös offline-tilassa, mutta ei ole yhtä tehokas kuin verkkoon kytkettynä).

Saat lisätietoja lukemalla käyttöoppaitamme Google-kääntäjä offline-tilassa Androidilla ja iPhonella kääntääksesi kieliä ilman verkkoa ja miten lue ja käännä kunkin alueen italialaisia ​​murteita online-sanakirjojen ja sanakirjojen avulla.

Indeksi
  1. 1) Käännä verkkosivustoja
  2. 2) Käännä asiakirjoja
  3. 3) Luo sanakirja säilytettäväksi
  4. 4) Paranna kielen ääntämistä
  5. 5) Käännä vastaanotetut sähköpostit
  6. 6) Käännä keskusteluja, viestejä ja tekstiä Androidista
  7. 7) Käytä reaaliaikaista tulkkia
  8. 8) Käännä liikennemerkit, ilmoitukset ja viestit
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up