Kuinka estää järjestelmäpäivityksiä Windows 10:ssä

Windows 7:ssä ja Windows 8.1:ssä Microsoft antoi käyttäjille mahdollisuuden hallita, milloin ja halusivatko käyttäjät saada päivityksen. Mutta tämä on jotain, joka on muuttunut Windows 10: ssä, ainakin Home Editionissa. Näyttää siltä, ​​​​että Microsoft ei halua lisää riskialttiita tietokoneita, mutta käyttäjä voi päättää, haluavatko he päivittää tietokoneeseensa vai ei. Käyttäjiä ei pitäisi pakottaa hankkimaan jotain, jota he eivät halua kokeilla, ja toivottavasti Microsoft muuttaa sen pian.

Microsoft sanoi, että käyttäjät pääsevät käyttämään uusimpia päivityksiä Windows Updatessa ja että vain Windows 10 Pro, Education ja Enterprise voivat viivyttää näitä päivityksiä. Home Editionin käyttäjät eivät voi vaikuttaa siihen, saavatko he nämä päivitykset ja milloin. Tämä on asia, josta monet käyttäjät eivät pidä, koska Microsoft ottaa pois heiltä aikaisemman hallinnan, ja jotkut käyttäjät eivät halua näitä päivityksiä, koska niissä saattaa olla ominaisuuksia, jotka ovat edelleen bugiisia. Käyttäjät eivät halua käsitellä sitä. Monet haluavat odottaa, kunnes nämä virheet korjataan, jotta heidän ei tarvitse käsitellä niitä ongelmia ja päänsärkyä, joita ne tavallisesti aiheuttavat, ja jotkut käyttäjät ovat tyytyväisiä siihen, mitä heillä on tällä hetkellä ja haluavat pitää asiat ennallaan.

Ota mittausyhteys käyttöön

Jotkut käyttäjät ovat jopa päättäneet ottaa sen käyttöön Mitattu liitäntä ominaisuus, joka löytyy myös Windows 10 Home Editionista. Tämän ominaisuuden avulla voit kertoa Microsoftille, että Internet-yhteytesi on jollain tavalla rajoitettu, ja teknologiajätti odottaa tai sen pitäisi odottaa, kun tämä on päällä. Ota tämä ominaisuus käyttöön valitsemalla Käynnistä-valikko -> Muuta WiFi-asetuksia -> Lisäasetukset -> Mittausyhteys.

Tässä on yksi haittapuoli, ja se on, että ominaisuus toimii vain, jos W10-tietokoneesi on WiFi-tilassa. Vain Microsoft tietää, miksi he eivät anna sinun ilmoittaa, että sinulla on mittausyhteys Ethernetin kautta. Toivottavasti Microsoft muuttaa tämän lähitulevaisuudessa.

Kun käyttäjä viivyttää näitä päivityksiä, niitä lykätään useilla kuukausilla, mutta Microsoft ei ilmoita kuukausien tarkkaa määrää. Ennemmin tai myöhemmin nämä päivitykset asennetaan, koska et voi viivyttää niitä ikuisesti, mutta ainakaan kun saat ne, niissä ei ole niin paljon ongelmia kuin silloin, kun ne ilmestyivät ensimmäisen kerran. Mutta entä tietoturvapäivitykset? Älä huoli, päivitysten viivyttäminen ei vaikuta tietoturvapäivityksiin, joten olet hyvä. Microsoft teki sen täysin selväksi.

Päivityksen lykkääminen

Jos olet yksi onnekkaista Windows 10 -käyttäjistä, joka voi viivästyttää päivityksiä, sinun on siirryttävä kohtaan Päivitys ja suojaus -> Windows Update -> Lisäasetukset. Aivan "Näytä päivityshistoriasi" yläpuolella näet "Lykkää päivitykset". Napsauta sitä ottaaksesi sen käyttöön.

Johtopäätös

Ei ole epäilystäkään siitä, että Windows 10 on paljon parempi kuin Windows 8, mutta joitain asioita sen on vielä muutettava, kuten esimerkiksi mahdollisuus päättää, haluavatko Home Editionin käyttäjät saada päivityksiä tiettyyn aikaan. Pidätkö päivitysten saamisesta, kun Microsoft julkaisee ne vai haluatko mieluummin odottaa? Kerro meille kommenteissa.

Indeksi
  1. Ota mittausyhteys käyttöön
  2. Päivityksen lykkääminen
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up