Pidä ilmainen PEC ikuisesti (vastaanotossa)

Kuinka aktivoida SpidMail-palvelu, ainoa Italiassa, joka tarjoaa ilmaisen PEC:n.

Jokainen, jonka täytyy aktivoida PEC osallistuakseen julkisiin kilpailuihin tai ottaa yhteyttä julkiseen hallintoon, tietää erittäin hyvin, että sitä ei voi käyttää Täysin ilmainen PECkoska useat valtuutetut palveluntarjoajat veloittavat vuosimaksun sertifioidun sähköpostilaatikon ylläpidosta.

Onneksi Namirial on päättänyt mennä virtaa vastaan ​​ja tarjota kaikille SPID-omistajille mahdollisuuden siihen aktivoi ilmainen PEC-postilaatikko vastaanottoa vartenilmainen ikuisesti ja ilman piilokuluja (maksamme vain kaikista lähetyksistä erittäin alhaisella hinnalla).

Jos olemme kiinnostuneita aktivoi ilmainen PEColemme oikeassa oppaassa: seuraavissa luvuissa näytämme sinulle mikä on SpidMailmitkä ovat tämän sähköpostilaatikon rajoitukset ja kuinka aktivoida uusi tili, jotta voit heti hyödyntää erinomainen ilmainen PEC.

Mikä on SpidMail

SpidMail on sertifioitu sähköpostipalvelu (PEC), jonka tarjoaa Namirialitalialainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan digitaalisia palveluita yrityksille ja yrityksille.

Aktivoimalla SpidMailin voimme hyötyä PEC-postilaatikosta, joka on aina ilmainen, ilman vuosi- tai kuukausitilauksia. Kyseisen laatikon avulla voit vastaanottaa minkä tahansa tyyppisiä varmennettuja viestejä ilmaiseksi ilman rajoituksia (mieltä tahansa julkiselta taholta tai PEC:tä käyttäviltä yrityksiltä), mutta toisaalta sertifioitujen sähköpostiviestien lähettämisestä veloitetaan.

SpidMail sitoutuu SPID-tunnukseemme aktivointia varten ja mahdollistaa sen vuoksi aktivoi PEC-postilaatikko ilmaiseksi muutamassa minuutissa, ilman, että sinun tarvitsee täyttää lomakkeita, lähettää allekirjoitettuja asiakirjoja tai PDF-kuvia asiakirjoista ja ilman, että sinun tarvitsee odottaa koodien tai salasanojen saapumista; Pääsyä varten käytetään suoraan SPID-tiliämme, mikä on yksi parhaista tavoista käyttää täysin italialaista digitaalista palvelua täysin turvallisesti.

Aktivointia varten tuetaan kaiken tyyppisiä SPID:itä (Poste Italiane, TIM jne.), mutta jos käytät SPID tarjoaa suoraan Namirial edut lisääntyvät: itse asiassa on mahdollista lähettää kolme varmennettua viestiä ilmaiseksi, ilman mitään.

Onko SpidMail todella ilmainen ikuisesti?

SpidMail on ilmainen vastaanottava PEC-tili: voimme siksi vastaanottaa minkä tahansa varmennetun sähköpostiviestin julkishallinnolta, julkisilta kilpailuviranomaisilta tai PEC:tä käyttäviltä yrityksiltä maksamatta euroakaan kuukausi- tai vuositilauksilla.

SpidMail veloittaa lähetetyistä varmennetuista sähköpostiviesteistä: voimme hyödyntää ilmaista varmennettua lähetystä palvelun aktivoinnin yhteydessä sekä kahta muuta varmennettua lähetystä, jos käytämme Namirialin SPID:tä PEC-palvelun aktivoimiseen.

Yhden sertifioidun lähetyksen hinta on 1,99 € (plus ALV)mutta voimme ostaa sertifioituja lähetyspaketteja vain tarvittaessa: suurin paketti sisältää 50 varmennettua viestiä, ja se myydään hintaan 0,60 € (plus ALV) jokaista lähetettyä viestiä kohden (paketin lopullinen hinta on 29,99 (plus ALV)). Myös pienempiä paketteja on saatavana vähemmän vaativiin lähetystarpeisiin.

Valitsemalla tämän palvelun uudeksi henkilökohtaiseksi PEC-palveluksi saamme:

  • Mukana 1 Gt tilaa viesteille
  • ilmoitus varmennettujen sähköpostien vastaanottamisesta tavallisella sähköpostilla (kuten Gmail)
  • Kutsubonus: jokaista linkkisi kautta aktivoitua laatikkoa kohden saat yhden ilmaisen varmennetun postituksen
  • 1 sertifioitu lähetys sisältyy aktivoinnin yhteydessä
  • 2 lisävarmennetta lähetetään, jos käytämme Namirial SPID:tä aktivointiin

Verrataan näitä ehtoja PEC-palveluun, jonka olemme valinneet käytettäväksi tai jota ollaan aktivoimassa, jotta voimme tehdä vakavan vertailun ja päättää, keskitytäänkö SpidMailiin vai johonkin verkon monista vaihtoehdoista.

Kuinka aktivoida SpidMail

SpidMailin aktivointi uutena ilmaisena PEC-palveluna on todella yksinkertaista, sillä SPID:n käyttö riittää koko rekisteröinti- ja aktivointitoiminnon ajaksi. Jos meillä ei vielä ole SPID:tä, voimme luoda digitaalisen identiteettimme suoraan Namirial sivustopainamalla painiketta Pyydä SPID nyt ja noudattamalla sivuston antamia ohjeita.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää mitä tahansa muiden valtuutettujen italialaisten palveluntarjoajien SPID-tunnusta, kuten oppaissamme mainittuja kuinka aktivoida SPID Ja kuinka tehdä SPID nopeasti.

Kun olet saanut SPID-tunnistetiedot, siirrytään kohtaan SpidMailille omistettu sivusto.

Vakuutan siksi, että suostun vastaanottamaan digitaalisen kopion aktivointipyynnöstä sähköpostitse

syötämme pyydetyt tiedot ja tarvittaessa valitsemme tilille määritettävän SPID-palveluntarjoajan ja annamme SPID-tunnistetiedot, jotta ilmaisen PEC-laatikon konfigurointi on valmis.

Johtopäätökset

Vaikka PEC:stä on tullut välttämätön palvelu kaikille Italian kansalaisille ja yrittäjille, yksikään palveluntarjoaja ei ole päättänyt (tähän mennessä) tarjota ilmaista PEC:tä kaikkien saatavilla ilman piilokuluja tai kuukausittaisia ​​tilauksia.

Onneksi musiikki on nyt muuttunut ja Namirial, yksi parhaista italialaisista yrityksistä, on päättänyt tarjota kaikille ilmainen PEC, joka on helposti konfiguroitavissa SPID:n kautta. Tämän ilmaisen PEC:n rajat ovat kuitenkin hyvin selvät: voimme vastaanottaa minkä tahansa viestin ilmaiseksi, mutta maksamme jokaisesta lähettämästämme lähetyksestä, ellemme päätä ostaa jotakin yrityksen jo valmistamista lähetyspaketeista.

SpidMail voi olla hyvä valinta niille, jotka etsivät ilmaista PEC:tä, mutta hän ei aio käyttää sitä usein vuoden aikana: tässä tapauksessa meillä on edelleen mahdollisuus vastaanottaa varmennettuja sähköposteja maksutta julkishallinnon palveluista ja tarvittaessa hyödyntää lähtötarjoukseen sisältyviä ilmaisia ​​postituksia tai maksaa jokaisesta varmennetusta lähetyksestä tietyn summan.

Tarkastellaan vertailua varten yhtä Italian yleisimmistä ja aktivoiduimmista maksullisista PEC:istä, nimittäin Aruba PEC: hintaan 5,00 € + ALV vuodessa (josta tulee 9,90 € + ALV vuodessa ensimmäisen uusimisen yhteydessä) meillä on samat edut kuin SpidMail, mutta lähetys ja vastaanotto sisältyvät hintaan.

Itse asiassa SpidMail kannattaa vain, jos lähetämme alle 2 PEC:tä vuodessavaikka se on erinomainen valinta, jos saamme vain PEC:tä emmekä halua kuluttaa mitään.

Edelleen PEC-teemalla kehotamme sinut lukemaan oppaitamme kuinka Aruba PEC aktivoidaan ja käytetään Älä viitsi kuinka saada PEC-sähköpostiosoite (varmennettu posti).

Indeksi
  1. Mikä on SpidMail
  2. Onko SpidMail todella ilmainen ikuisesti?
  3. Kuinka aktivoida SpidMail
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up