Voit aktivoida jatkuvan mittauksen Mi Bandissa

Haluammeko käyttää Xiaomi Mi Bandin antureita oikein? Katsotaanpa, kuinka jatkuvasti mitataan sykettä, verenpainetta ja kylläisyyttä

Mi Bandissa on erittäin kehittyneet anturit pidä sykkeesi ja veren kyllästys hallinnassa, erittäin hyvällä tarkkuudella; Nämä arvot ovat erittäin hyödyllisiä niille, jotka harrastavat paljon urheilua ja haluavat pitää parametrit hallinnassa harjoitusten aikana.

Harva käyttäjä tietää, että se on mahdollista aktivoi jatkuva mittaus Mi Bandissa ja tallentaa jatkuvasti sykettä ja käyttää muita antureita koko päivän, jotta voimme tunnistaa hetket, jolloin sykkeemme kiihtyy ilman pätevää syytä tai milloin sykkeemme on liian alhainen verrattuna harjoitukseen, jota sillä hetkellä teemme. .

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka aktivoida jatkuva mittaus Mi Bandissa tietyn sovelluksen kautta hallitaksesi Mi Bandia. Sen lisäksi, että näytämme sinulle ladattavan sovelluksen ja kuinka se määritetään, näytämme sinulle myös jatkuvan mittauksen aktiiviseksi jättämisen edut ja haitatjotta voimme arvioida, kannattaako se todella jättää aktiiviseksi.

Mitä sovellusta käyttää Mi Bandin määrittämiseen

Mi Bandin käyttäjät tietävät erittäin hyvin, että jotkin toiminnot ja vaihtoehdot eivät ole saatavilla älyrannekorusta, mutta sinun on ladattava oikea mukana tuleva sovellus, jotta tiedot synkronoidaan puhelimen kanssa ja määritetään erityisiä toimintoja jatkuvaan valvontaan. Puhelimeen ladattava sovellus hallita Mi Bandia Zepp elämäjoka tunnettiin aiemmin nimellä Mi Fit.

Lisää uusi laite sovellukseen painamalla valikon alareunassa Profiilipainamme kohdetta lisätä ja seuraa näytön ohjeita yhdistääksesi Mi Bandin puhelimen kanssa.

Ota Mi Bandin jatkuva valvonta käyttöön

Yllä olevan Mi Bandin yhdistämisen jälkeen voimme ottaa käyttöön Mi Bandin antureiden jatkuvan valvonnan avaamalla sovelluksen Zepp elämäpainamalla valikkoa alaspäin Profiilipaina siihen liittyvää Mi Band -painiketta ja paina lopuksi valikkoa Terveyden seuranta.

Varmista uudessa näytössä, että aktivoit kytkimet seuraavien kohteiden vieressä:

  • Aktiivinen HR-seuranta
  • Unenseuranta-avustaja
  • Hengityksen laadun seuranta unen aikana
  • Jatkuva stressin seuranta

Nyt Mi Bandin anturit kalibroidaan niin, että ne pystyvät jatkuvasti seuraamaan sykettä ja kylläisyyttä, jotta ne voivat myös saada tietoa hengityksen laadusta, unen laadusta ja saavutetusta stressitasosta.

Voit tehdä sykkeenmittaustasosta entistä tehokkaamman painamalla kohdetta Koko päivän sykemittaus ja valitse valvontataso lyhyin väliajoin (esimerkiksi joka 5 minuuttia).

Johtopäätökset

Kaikkien näiden Mi Band -asetusten aktivoinnin edut ovat helposti ymmärrettävissä: pystymme jatkuvasti seuraamaan sykettämme myös silloin, kun emme harjoittele, näemme, kuinka kyllästyminen sujuu pitkällä aikavälillä ja millainen stressitaso meillä on. kertyy harjoituksen aikana. jättämällä Mi Bandin ranteeseen jopa nukkuessamme, voimme tarkkailla unen laatua, Olennaista ymmärtääksemme, nukummeko hyvin vai lepäämmekö huonosti.

Ilmeisesti tällainen jatkuva seuranta ei voi korvata jatkuviin mittauksiin suunniteltuja lääketieteellisiä laitteita (kuten sydänholteria ja verenpaineholteria): jos tarvitsemme erittäin tarkkoja ja hyödyllisiä mittauksia sydän- ja verisuonisairauksien diagnosointiin, on parempi ottaa yhteyttä lääkäriin tai luotettu apteekki ja varaa Holterit.

Jatkuvan mittauksen haitat ovat hyvin ilmeisiä: Mi Bandin akku kestää enintään kaksi-kolme päivääpakottaa omistajan lataamaan sitä useammin kuin vakioasetukset (jossa on mahdollista saavuttaa jopa 2 viikon akun käyttöikä yhden latauksen ja toisen välillä).

Jos todella välitämme Mi Bandin autonomiasta, valitsemme mitkä valvontavaihtoehdot jätetään aktiiviseksi ja mitkä sammutetaan tai valitsemme korkeamman sykemittausnopeuden (esim. 30 minuuttia), auttaa meitä myös akun kulutuksen ilmaisinpalkin kanssa (näkyy valikossa Terveyden seuranta).

Edelleen Mi Bandin ja terveydentilan seurantaantureiden aiheesta voimme lukea oppaitamme parhaille askelmittari ilmoituksilla ja älynauhalla, kuten Mi Band ja miten mittaa sykettä ja sykettä älypuhelimilla (Android ja iPhone).

Tässä oppaassa olevia samoja kohteita voidaan käyttää myös Mi Bandin autonomian lisäämiseen, kuten yllä olevasta oppaasta näkyy kuinka pidentää Mi Bandin akun käyttöikää.

Indeksi
  1. Mitä sovellusta käyttää Mi Bandin määrittämiseen
  2. Ota Mi Bandin jatkuva valvonta käyttöön
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up