Kuinka poistaa vanhat iCloud-varmuuskopiot ja vapauttaa tilaa?

Jos olet aktivoinut varmuuskopioinnin Apple-laitteessasi, voit palauttaa tiedot mahdollisen vian sattuessa tai vahingossa tapahtuva tietojen poisto. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tarpeeksi tilaa tiedostojesi tallentamiseen, sinun kannattaa tietää, kuinka voit poistaa vanhat iCloud-varmuuskopiot ja vapauttaa tilaa heti.

Indeksi

  Kuinka pääset Memory Manageriin iCloud-tililläsi?

  On olemassa erilaisia ​​tapoja päästä käsiksimuistinhallintaiCloud-tililläsi. Joko iPhonesta tai iPadista tai Macistasi voit konsultoida ja hallita laitteesi tallennustilaa optimoidaksesi sen ja helpottaaksesi muiden tehtävien kehittämistä.

  iPhonesta tai iPadista

  Jos haluat tietää, kuinka paljon tilaa sinulla on iPhonessa tai iPadissa, sinun on käytettävä muistinhallintaa. Voit tehdä tämän avaamalla "Asetukset" ja napauttamalla "Yleiset". Valitse sitten vaihtoehto Välilyönti [iPhone/iPad]'. Näet heti luettelon suosituksista parantaa varastointia ja asentamasi sovellukset.

  Tallennushallinnasta voit valitse tietty sovellus nähdäksesi kuinka paljon tilaa se vie, tyhjennä sovellus vapauttaaksesi tilaa, poista sovellus tai poista sen tiedot ja asiakirjat. Joissakin tapauksissa saatat nähdä "Tallennustila melkein täynnä" -viestin. Siinä tapauksessa suosittelemme poistamaan vanhat varmuuskopiot.

  Macin kanssa

  Voit myös käyttää muistinhallintaa Macillasi. Avaa Finder tai iTunes riippuen versio MacOS-järjestelmästäsi. Liitä sitten laite tietokoneeseesi, valitse se Finderista tai iTunesista ja näet siellä kunkin sisällön (videot, musiikki, valokuvat, sovellukset) viemän tallennustilan.

  On kätevää huomauttaa, että Finder näyttää sisältöosion nimeltä "Muu", joka näyttää sinun käyttämän tilan. välimuistissa olevat mediatiedostot. Nämä helpottavat välitöntä pääsyä sisältöön. Lisäksi laitteesi poistaa ne automaattisesti, kun on tarpeen vapauttaa tilaa.

  Miten kaikki vanhat varmuuskopiot tarkastellaan ja poistetaan?

  Kaikki on mahdollista nähdä vanhat varmuuskopiot iCloudista. Voit tehdä tämän napauttamalla "Asetukset" ja tilikuvaasi. Valitse sitten "iCloud" ja "Hallitse tallennustilaa" -vaihtoehto. Näet välittömästi "iCloud Space" -näytön, joka näyttää käytetyn tilan määrän ja luettelon laitteellesi asentamistasi sovelluksista.

  Etsi 'Kopiot' -vaihtoehto. Sieltä löydät tietoa aiheesta kaikki laitteen tallennustila jotka olet liittänyt iCloud-tiliisi (viimeisin ja edellinen). Poista laitteet, joita et käytä; Napsauta sitten "Varmuuskopiot" löytääksesi kaikki varmuuskopiot päivämäärän ja koon mukaan.

  varten poista vanhentunut varmuuskopio, tarkista sen luontipäivä ja paina 'Poista varmuuskopio'. Näyttöön tulee vahvistusikkuna, jossa sinun on painettava 'Deaktivoi ja poista'. Tällä tavalla kopion sisältö poistetaan ja sen käyttämä tila palautetaan.

  poista icloud-varmuuskopiot ja vapauta tilaa

  Poista vanhat varmuuskopiot Macistasi

  Voit myös poistaa vanhat varmuuskopiot Macistasi. Voit tehdä tämän siirtymällä valikkopalkkiin ja napsauttamalla "Järjestelmäasetukset". Paina iCloud-kuvaketta ja avaa palvelua napsauttamalla Hallitse lataa kaikki sisältö. Valitse "Varmuuskopiot", valitse vanhat varmuuskopiot niiden päivämäärän perusteella ja paina "Poista" -painiketta.

  Käytä ulkoista työkalua

  Voit käyttää FoneEraseria, ulkoista työkalua, joka mahdollistaa tyhjentää laitteesi kaiken sisällön tilan vapauttamiseksi. Jälkeen lataa FoneEraser viralliselta verkkosivustoltaliitä iPhone tai iPad tietokoneeseesi USB-kaapelilla ja napauta Luota ja anna Apple ID.

  Kun FoneEraser havaitsee matkapuhelimesi, paina 'Poista kaikki tiedot'. Valitse poistotaso "Korkea" ja napsauta "Aloita". Tällä tavalla poistat paitsi vanhat varmuuskopiot myös kaikki muut tiedostot, jotka laitteesi tallentaa. Ryhdy varotoimiin etukäteen, jos haluat käyttää tätä poistotyökalua.

  Mitä sinun tulee tehdä poistaaksesi vanhat iCloud-varmuuskopiot automaattisesti?

  Kun poistat laitteellesi luodut vanhat varmuuskopiot, varmuuskopioiden luontimahdollisuus poistetaan käytöstä, joten ne säilyvät tallessa 180 päivää ennen kuin ne poistetaan automaattisesti. Tästä syystä sinun tulee varmistaa aktivoi varmuuskopiointivaihtoehto uudelleen asetuksista.

  poista vanhat icloud-varmuuskopiot ja vapauta tilaa

  Varmuuskopiot voidaan luoda automaattisesti, mutta niitä ei voi poistaa tällä tavalla. Itse asiassa Apple suosittelee säilyttää varmuuskopiotiedostot koska ne voivat olla erittäin hyödyllisiä tietojen tahattoman poistamisen jälkeen tai kun laitteessa ilmenee toistuvia vikoja ohjelmisto-ongelman vuoksi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up