Kuinka keskeyttää Windows 10 -päivitysten lataaminen? - Virheenkorjauksia

Windows 10:ssä päivitykset ladataan automaattisesti. Jotkut paketit voivat kuitenkin sisältää virheitä. Jos haluat hallita Microsoftin suosittelemia päivityksiäsinun on ensin opittava keskeyttämään lataa päivitykset Windows 10:stä? löytääksesi virheenkorjauksen.

Indeksi
 1. Kuinka poistan jo ladatut päivitykset?
 2. Mitkä ovat vaiheet päivitysten lykkäämiseksi Windows 10:ssä?
  1. Viikon
  2. Tietyn ajan mukaan
  3. lykätä niitä määräämättömäksi ajaksi
  4. Käytä Windowsin rekisterieditoria
  5. Komentokonsolista
 3. Kuinka määrittää hälytykset uusille Windows 10 -päivityksille?

Kuinka poistan jo ladatut päivitykset?

On keino poista päivitykset jotka on jo ladattu. Avaa ensin Windowsin "Asetukset" ja napsauta "Päivitä ja suojaus" -luokkaa. Valitse sitten "Windows Update" ja siirry kohtaan "Lisäasetukset". Napsauta siellä "Näytä päivityshistoria" ja paina "Poista päivitykset".

Näet välittömästi ikkunan, jossa on Windowsin ohjauspaneeliin kuuluva käyttöliittymä. Tämä ikkuna sisältää luettelon kaikista tietokoneellesi asennetuista päivityksistä. Jos haluat poistaa tietyn päivityksenvalitse sen nimi ja paina työkalupalkissa olevaa Poista asennus -painiketta.

Mitkä ovat vaiheet päivitysten lykkäämiseksi Windows 10:ssä?

Käyttöjärjestelmämme on oltava ajan tasalla. Microsoft tarjoaa tätä varten säännölliset päivityspaketit parannuksilla ja uusilla toiminnoilla. Jotkut päivitykset vaativat kuitenkin tietokoneen uudelleenkäynnistyksen tai ovat erittäin raskaita, mikä voi olla epämukavaa joillekin käyttäjille.

Tässä tilanteessa voit valita, milloin lataa ja asenna päivitykset Windows 10:een. Samoin vältyt virheellisiltä päivityksiltä, ​​jotka voivat muuttaa tietokoneen toimintaa. Voit lykätä Windows 10:n päivityksiä viikoksi, tietyksi ajaksi tai määräämättömäksi ajaksi.

Viikon

Jos haluat keskeyttää päivitykset Windows 10:ssä viikoksi, siirry Windowsin asetuksiin ja napsauta Päivitä ja suojaus. Valitse sitten "Windows Update" ja paina "Keskeytä päivitykset 7 päiväksi". voit palata aktivoida päivitykset painamalla "Jatka päivityksiä" -vaihtoehtoa.

Tietyn ajan mukaan

Voit lykätä Windows 10 -päivityksiä tietyn ajankohdan mukaan. Avaa järjestelmäasetukset ja valitse "Päivitys ja suojaus". Napsauta sitten "Windows Update" ja "Advanced Options". Etsi Keskeytä päivitykset -osio ja valitse päivämäärä. Sinä voit keskeytä päivitykset jopa 35 päivää.

lykätä niitä määräämättömäksi ajaksi

se on mahdollista lykätä Windows 10:n päivityksiä määräämättömäksi ajaksi. Tämän saavuttamiseksi avaa järjestelmän ohjauspaneeli ja napsauta "Järjestelmä ja suojaus". Valitse seuraavaksi "Hallintatyökalut" ja kaksoisnapsauta sekä "Palvelut" että "Windows Update".

Näet sitten uuden ikkunan. Valitse siellä Käynnistystyyppi-kohdasta Pois käytöstä -vaihtoehto ja tarkastele tarkasti Palvelun nimi (wuauserv), koska sinun on käytettävä sitä myöhemmin. Paina lopuksi "Käytä"- ja "OK"-painikkeita tallentaaksesi muutokset.

Käytä Windowsin rekisterieditoria

Käytä Windowsin rekisterieditoria. Etsi tästä työkalusta seuraava polku: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wuauserv. Napsauta hiiren kakkospainikkeella 'wuauserv'-kansiota ja paina 'Vie' tehdäksesi varmuuskopion ennen tämän kansion poistamista. Täten, estät järjestelmää lataamasta päivityksiä.

lopeta Windows 10 -päivitysten lataaminen hetkeksi

Tarkista jos alkaen rekisterieditori 'Uodate Orchestratos Service' -palvelu näkyy suoraan UsoSvc-kansiossa tästä polusta: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsoSvc. Paina lopuksi 'Poista' välttääksesi Windows Updaten pysähtymisen aiheuttamat haitat.

Komentokonsolista

On mahdollista keskeyttää Windows-päivitykset komentokonsoli. Voit tehdä tämän avaamalla komentokonsolin kirjoittamalla hakupalkkiin cmd. Napsauta sitten "Suorita järjestelmänvalvojana". Kirjoita konsolissa komennot net stop wuauser, net stop bits ja net stop dosvc. Muista painaa 'Enter' jokaiselle riville.

Jos haluat jatka päivityksiä cmd:stä, avaa komentokonsoli uudelleen järjestelmänvalvojatilassa ja kirjoita seuraavat rivit: net start wuauserv, net start bits ja net Start dosvc. Tämän seurauksena se käynnistää uudelleen "Windows Update" -palvelun sekä tämän palvelun siirron ja optimoinnin.

Kuinka määrittää hälytykset uusille Windows 10 -päivityksille?

Se on myös mahdollista määrittää uusien päivitysten hälytykset Windows 10. Suorita tämä painamalla Win+R-näppäinyhdistelmää ja kirjoittamalla Suorita-ikkunaan gpedit.msc ja painamalla OK. Laajenna "Tietokoneen asetukset", siirry kohtaan "Administrative Templates", valitse "Windows Components" ja "Windows Update".

keskeytä päivitykset Windows 10:ssä

näet pitkään tavaraluettelo sitä vastaavalla kuvauksella. Varmista, että kaksoisnapsautat Määritä automaattiset päivitykset -vaihtoehtoa. Valitse uudessa ikkunassa "Käytössä"-ruutu ja valitse "Asetukset"-kohdasta "Ilmoita latauksesta ja ilmoita asennuksesta". Paina lopuksi "Käytä" ja "OK".

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up