Kuinka puhdistaa tai vapauttaa tilaa MacOS:n kiintolevyltä, jos se on täynnä

On hyvin yleistä, että käytämme hyvin usein elektronisia laitteita, kuten kannettavaa tietokonetta tai tietokonetta. Ja unohdamme täysin, että nämä tietokoneet voidaan täyttää tiedostoilla ja ohjelmilla, jotka vievät paljon tilaa kiintolevyltä.

Sitten joudumme dilemmaan, että kun haluamme tallentaa jonkin muun sovelluksen, meillä ei ole tilaa. Siksi seuraavassa artikkelissa selitämme kuinka puhdistaa tai vapauttaa kiintolevytilaa, jos se on täynnä macOS:ssä.

Olemme jo nähneet, että on mahdollista vapauttaa tilaa kiintolevyltä, jos poistamme väliaikaiset tiedostot tai välimuistin. mutta se on edelleen olemassa toinen tapa saada tilaa takaisin jos kiintolevy on täynnä, sillä meillä voi olla muun tyyppisiä tiedostoja. Ja on tarpeen tietää, kuinka ne poistetaan, jotta kiintolevy vapautuu ja muistia on muita sovelluksia varten.

Siksi kiintolevyn yleispuhdistuksen ja sen kapasiteetin tuntemisen pitäisi olla yksi prioriteeteistamme. Koska tämä tilanne voi aiheuttaa ongelmia, kun yritämme käynnistää tietokoneen. Tästä syystä ja tulevista ongelmista eroon pääsemiseksi on suositeltavaa oppia puhdistaa tai vapauttaa tilaa macOS-kiintolevyltä, jos se on täynnä.

Indeksi
  1. Kuinka vapauttaa kiintolevytilaa MacOS: ssa
  2. Muita menetelmiä kiintolevyn tilan vapauttamiseksi

Kuinka vapauttaa kiintolevytilaa MacOS: ssa

Koska tiedämme, että tarvitset kiireellisesti kiintolevytilaa, näytämme sinulle muutamia hyvin yksinkertaisia ​​tapoja, joiden avulla voit tehdä sen nopeasti. Joten aluksi osoitamme joitain toimia, joita voit soveltaa aloittaaksesi palauttaa tilaa MacOS:n kiintolevyltä.

Roskakori on yksi paikoista, jonne suuri määrä tekstitiedostoja, asiakirjoja, videoita, musiikkia ja vanhentuneita sovelluksia saapuu. Ja se on, että emme muista, mikä sen todellinen tehtävä on, ja pidämme itsestäänselvyytenä, että lähettämämme tiedostot tänne poistetaan automaattisesti, eikä se ole.

Muista, että roskakorin avulla voit säilyttää poistetut tiedostot, jos haluat palauttaa ne myöhemmin. Siksi ne ovat edelleen kiintolevylläsi vievät tilaa, ja sinun on tällöin tyhjennettävä roskakori poistaa tiedostot pysyvästi.

Muita menetelmiä kiintolevyn tilan vapauttamiseksi

On myös mahdollista nähdä, että se vie tilaa kiintolevyltä ja tätä varten meidän tarvitsee vain tehdä seuraava. Suuntasimme kohti macOS-valikkopalkki löytyy omenavalikosta. Ja uudessa ikkunassa valitsemme "Tallennus" -välilehden, sitten meidän on napsautettava "Hallinnoi" -vaihtoehtoa.

Seuraavassa ikkunassa meillä on etsimämme tiedot kiintolevyn täyttötilasta. Sinun on tarkistettava kaikki sisältö, aloitettava tiedostoista, on mahdollista, että sinulla on joitain, jotka vievät paljon tilaa ja sinun ei enää tarvitse tallentaa. Tallennetut varmuuskopiot voivat myös vie paljon levytilaa.

Siksi sinun on poistettava ne, jotta voit etsiä ne, sinun on mentävä osioon "iOS-tiedostot" Täältä löydät myös varmuuskopiot mobiililaitteistasi. Siksi sinun tulee tarkistaa ne ja poistaa vain ne, joita ei tarvitse tallentaa.

kannettava tietokone vapauttaa kiintolevytilaa

Toinen toimenpide, jonka voit tehdä, on poistaa vanhentuneet sovellukset Tai et varmasti käytä enää. Nämä voivat viedä paljon tilaa, ja saatat hämmästyä siitä, kuinka paljon gigatavua saat takaisin, jos käytät tätä yksinkertaista menetelmää. Ja tässä tapauksessa aiomme suositella käytännöllistä työkalua, joka auttaa sinua poistamaan nämä sovellukset ikuisesti.

Ja kyse on App Cleaner On ihanteellista, että voit poistaa kiintolevylläsi olevat tiedostot, mikä vie paljon tilaa. Joten tämä voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista saavuttamaan tavoitteemme. Ja se ei ole muuta kuin tilan vapauttamista täyteen kiintolevylle.

Muista, että sinun on myös poistettava väliaikaiset tiedostot ja välimuisti, jotta voit tehdä sen puhdistaa tai vapauttaa tilaa MacOS-kiintolevyltäni, jos se on täynnä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up