Kuinka poistaa mustat tahrat matkapuhelimen näytöltä

Mietitkö kuinka poistaa mustat täplät matkapuhelimen näytöstä? Sinun on tiedettävä, että tämä ongelma koskee valitettavasti paljon enemmän käyttäjiä kuin uskotkaan. Totuus on, että seuraavilla riveillä aiomme opettaa sinulle kaikki tiedot, jotka sinun pitäisi tietää matkapuhelimien näytön mustista pisteistä, mikä ei ole vähäistä näissä tapauksissa.

Todennäköisesti monille on käynyt niin, että heidän matkapuhelimiensa näyttöön tulee musta piste, jopa useita joissakin tapauksissa. Totuus on, että se on ongelma, joka voi johtua erilaisista ongelmista. Huomaamme kuitenkin, että on kätevää tarkastella yksityiskohtaisesti kaikkea tämän ongelman takana, jotta seuraukset eivät ole vielä vakavampia.

Indeksi

  Poista tahrat matkapuhelimen näytöstä

  Lähes joka kerta, kun käyttäjä etsii tietoja näistä ongelmista, huomaamme, että älypuhelimiensa näytön mustan pisteen ongelma on melko tuore tai he ovat juuri löytäneet sen. Sinun on harkittava sitä onneksi on olemassa joitakin ratkaisuja, jotka auttavat meitä lopettamaan mustan täplän, ja näytämme sinulle useita niistä.

  Ensimmäinen asia, jota aiomme suositella, on se kuumaa, käyttämällä hiustenkuivaajaa, ruudulla oleva paikka, jossa tahra on erityisesti sijoitettu. Tämän opetusohjelman tavoitteena on lämpö, ​​joka aiheuttaa tahran hajoamisen ja poistaa sen kokonaan. Tämä ratkaisu toimii yleensä monissa älypuhelimissa, vaikka tietyissä tapauksissa ongelma voi olla toinen.

  Jos edellinen ratkaisu ei auttanut sinua liikaa, etsimme muita vaihtoehtoja. Sinun on sitten harkittava sitä Sinun on vaihdettava älypuhelimen näyttö kokonaan, koska se on varma, että se on vaurioitunut pysyvästi. Itse asiassa, jos lämpö ei poista tahraa, ongelma voi olla vakavampi kuin luultiin, ja näytön vaihtaminen on ratkaisu näissä tapauksissa.

  Jos haluat suojata matkapuhelimesi mustalta tahralta, jos tämä ongelma ei ole vielä vaikuttanut sinuun, mutta pelkäät sen tapahtuvan jossain vaiheessa, suosittelemme käyttämään suojaa. Melkein aina kyseessä olevat mustat täplät näkyvät yleensä kolhujen tai putoamisen seurauksena, ja On selvää, että suojaimen avulla saat, että monissa tapauksissa nämä vahingot eivät näy.

  Jotkut päähaut, jotka olemme löytäneet verkosta tämän tyyppisistä ongelmista, ja joiden kanssa voit tuntea olevansa tunnistettu, ne liittyvät suoraan seuraavaan: musta piste matkapuhelimeni näytöllä, musta piste, joka on suurennettu matkapuhelimessa, androidillani on mustia pisteitä näytöllä tai soluni putosi ja musta piste.

  Muut hyvin yleiset kyseisiä opetusohjelmia koskevat kyselymme liittyvät seuraavaan: muste läikkynyt matkapuhelimen näytölle, matkapuhelimessani on vesitahna näytöllä, violetti tahra matkapuhelimen näytöllä, läpinäkyvä tahra matkapuhelimen näytöllä, iphone 5 -näytön tahra, musta tahra matkapuhelimessa, paine tahra näytöllä tai mustalla paikalla iPhonen näytöllä. Jos sinulla on muita tähän liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä auttaaksemme sinua.

  Oletko onnistunut ratkaisemaan mustien pisteiden ongelman älypuhelimesi näytöllä?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up