Sivustot, joista voit löytää ihmisiä ja valokuvia etsimällä heidän nimeään

Parhaat hakukoneet ja verkkosivustot, joiden avulla voit etsiä tietoja ja valokuvia ihmisistä ja ystävistä Internetistä etsimällä heidän nimiään

Loman tai ulkomaanmatkan aikana voi sattua tapaamaan ihmisiä, joiden nimet vain muistamme ja joihin haluamme ottaa yhteyttä verkossa, ehkä sosiaalisessa mediassa tai muissa telemaattisissa kanavissa.

Usein tällä henkilöllä on vähän tietoa, eikä häneen saa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tiedon puutteen, ujouden tai yksinkertaisesti halun puutteen tai laiskuuden vuoksi. Tosiasia kuitenkin on, että tietty uteliaisuus tietää lisää tästä henkilöstä, ja nykymaailmassa ei ole parempaa tapaa kuin käyttää Internetissä saatavilla olevia työkaluja.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitkä niistä Verkkosivustot, joiden avulla voimme etsiä ihmisiä ja valokuvia nimen perusteellavaikka kaikki ei olekaan niin sujuvaa kuin muutama vuosi sitten: asiat ovat taas vaikeutuneet syistä

Indeksi

  Vaatimukset henkilön löytämiseksi verkosta

  Ihmisten ja ihmisten valokuvien löytäminen verkosta edellyttää, että seuraavat vaatimukset täyttyvät, mikä ei aina ole itsestään selvää nykyään:

  • Tämä henkilö haluaa tulla löydetyksi internetistä, on rekisteröitynyt useampaan kuin yhteen sosiaaliseen verkostoon, käyttää etunimeään, ei valehtele alkuperästään ja on valinnut näkyväksi verkossa sosiaalisen verkoston asetuksissa.
  • Naiivisti hän kirjoitti jotain Internetiin sivustolle, jota käytiin usein hänen omalla nimellään, hän jätti sähköpostinsa näkyväksi blogien ja foorumien kommenteissa ja hän jätti tiedot näkyville vähemmän tunnetuissa sosiaalisissa verkostoissa, jotta Google voisi indeksoida kyseisen tietyn nimi.

  Kaikissa muissa tapauksissa on erittäin epätodennäköistä, että Internetistä löydetään tietoa henkilöstä, joka käyttää lempinimiä tai vääriä nimiä, joka ei julkaise henkilökohtaisia ​​​​kuvia, joka ei kirjoita mihinkään blogiin tai jolla on vähän verkkotoimintaa.

  Oli miten oli, yritä nähdä mitä tietoa ja kuvia löytyy hänestä, ystävästätyötoveri, sukulainen tai tyttö, jota et ole koskaan tavannut, voisi olla hyvä tapa tuhlata 10 minuuttia netin selaamiseen.

  1) Etsi ihmisiä Facebookista

  Sosiaalinen verkosto Facebook se on hyvä lähtökohta löytää ihmisiä, joiden etu- ja sukunimet muistamme vain. Pienellä tuurilla saamme listan ehdokkaista ja jos henkilöstä on valokuva, voimme myös tunnistaa sen ja lähettää kaveripyynnön.

  Asiat muuttuvat erittäin vaikeaksi, jos etu- ja sukunimi ovat yleisiäjos etsimämme henkilö on syöttänyt väärennetyn kuvan tai avatarin, mutta voimme rajata hakuja, jos tiedämme ainakin maan, jossa etsimämme henkilö on syntynyt, koska Facebookissa ainoa tieto, joka on aina julkista ja saatavilla on nimi, sukunimi ja syntymämaa.

  Ihmisten löytämiseen Facebookista voimme myös käyttää omistettuja hakukoneita, kuten Sosiaalinen etsijä, Facebookin tarkennettu haku Ja StalkFace.

  2) Etsi ihmisiä Googlesta

  Google se voi olla hyvä liittolainen etsimään ihmisiä, joiden nimet vain muistamme, koska se indeksoi kaikki tietyn henkilön jakamat julkiset tiedot.

  Aloita haku kirjoittamalla henkilön etu- ja sukunimi ja selaa tuloksia. Se on paljon hauskempaa etsi henkilöä Google-kuvista nähdäksesi, mitä kuvia tämä henkilö tai joku hänen ystävänsä on julkaissut, joka on "tagannut" hänet johonkin sosiaaliseen verkostoon.

  Kuten tiedämme, se on mahdollista haku Googlesta kuvan perusteellalataamalla valokuvan henkilöstä.

  3) Webmii

  Webmii on paras sivusto ihmisten löytämiseen verkosta etsimällä heidän nimeään. Tämän ilmaisen sivuston avulla voit kaivaa syvälle sosiaalisiin verkostoihin lajitella tulokset paremmin kuin Google.

  Kun nimi ja sukunimi on syötetty, sivusto etsii kaikkia vastaavia nimiä ja näyttää tuloksena verkkosivustot, joilla nimi esiintyy, PDF-dokumentteja missä nimi esiintyy, kaikki avatarit, kuvat ja valokuvat Käytetään eri sosiaalisissa verkostoissa profiilikuvana.

  Sivusto tukee myös hae lempinimellä tai lempinimellälöydät kaikki ne, jotka luulevat jäävänsä piiloon Internetissä pelkän käytön takia pseudonyymijoka on usein aina sama.

  4) PeekYou

  PeekYou on ihmisten hakukone, jolla on hyvä tarkkuus, koska se käyttää erilaisia ​​​​hakukoneita etsiäkseen kenen tahansa Internetistä.

  Kun sivusto on auki, voit etsiä sen avulla ystäviä tai tuttavia käyttämällä oikeaa nimeäsi, käyttäjätunnustasi, sijaintiasi, työpaikkaasi, kouluasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Tulokset ovat tarkkoja, mutta haku ei ole liian syvä, mikä johtaa usein epäselviin tuloksiin verrattuna Google-, Facebook- tai Webmii-hakuihin.

  5) TinEye

  Otimmeko kuvan etsimämme henkilön kanssa? Tässä tapauksessa voimme saada apua hakukoneelta TinEye, joka on erikoistunut käänteiseen hakuun (eli kuvasta alkaen). Palvelun avulla voit löytää etsimämme henkilön (tai jonkun, joka näyttää paljon meistä) leikkaamalla hänen kasvonsa ottamamme valokuvasta.

  Jos emme tiedä kuinka rajata valokuvaa tarkoitukseen, suosittelemme, että luet oppaamme ohjelmia kuvien muokkaamiseenjoten voit vain rajata kasvot ja ladata ne TinEyeen kuvahakua varten.

  Johtopäätökset

  Kuten oppaan johdannossa on määritelty italialainen ja päinvastoin.

  Jokainen, joka haluaa, voi aina etsi uusia ystäviä, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita Facebookista ja ota selvää menetelmistä katso yksityiset Facebook-profiilit.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up