Kuinka luoda kaksi Gmail -tiliä ja lisätä ne samaan matkapuhelimeen, jotta ne voidaan avata samaan aikaan

Kun ajattelemme parhaita sovelluksia, joita voimme asentaa mobiililaitteillemme näinä aikoina, meidän on selvästi erotuttava segmenteittäin, ja yksi niistä segmenteistä, joihin käyttäjät useimmiten kiinnittävät huomiota, on aina sähköpostiohjelmat. Gmail, Googlen ilmainen sähköpostipalvelu, joka on kehitetty erityisesti Android -käyttöjärjestelmä, on yksi parhaista vaihtoehdoista, joita meillä on tällä hetkellä sähköpostiohjelmissa.

Aiemmin olemme jo puhuneet paljon tästä sovelluksesta, vaikka tällä kertaa halusimme erityisesti suorittaa yhden opetusohjelmista, joita käyttäjät ovat kysyneet meiltä eniten. Se on enemmän tai vähemmän kuin opettaa yksinkertaisella ja nopealla tavalla uuden Gmail -tilin lisääminen matkapuhelimeen. Ajatuksena on, että kun olet lukenut tämän vaihe vaiheelta, sinulla on mahdollisuus avata kaksi tiliä Gmail Android -puhelimellasi, jotta sinun ei tarvitse jättää toista päästäksesi toiseen.

Toisen Gmail -tilin lisääminen puhelimeesi voi olla todella houkutteleva uutinen henkilökohtaisesta tuottavuudesta, siltä osin kuin voit käyttää yhtä tiliä työhön ja toista henkilökohtaisiin asioihin, antaaksemme tästä erittäin perusteellisen esimerkin. Samalla tavalla sinun on tiedettävä, että sinulla voi olla jopa enemmän kuin kaksi Gmail -tilit Android -mobiililaitteellasi, vaikka sinun pitäisi joka tapauksessa lukea opetusohjelma. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tässä suhteessa.

Indeksi
 1. Kuinka saada kaksi Gmailia Androidilla
 2. Kuinka hallita useita Gmail -tilejä samanaikaisesti
  1. Vaihe 1: Valitse päätili
  2. Vaihe 2: Lisää toinen tili
  3. Vaihe 3: Syötä tiedot
  4. Vaihe 4: Kirjoita se, jota haluat hallita
  5. Vaihe 5: Kirjaudu tileillesi eri välilehdiltä

Kuinka saada kaksi Gmailia Androidilla

No, jos sinulla on Android -mobiililaite, jonka tämän käyttöjärjestelmän versio on 2.2 tai uudempi, alamme näyttää sinulle vaihe vaiheelta, mitä sinun on otettava huomioon toisen profiilin tai Gmail -käyttäjän lisäämisessä sovellus mobiililaitteellasi, ilman suuria ongelmia:

 • Avaa Gmail -sovellus, jos se on jo asennettu, tai asenna se ensin ja avaa se
 • Napsauta valikkopainiketta vasemmassa yläkulmassa gmail -sovellus
 • Avaa valikko ja määritä tilisi napsauttamalla tiliäsi
 • Lisää tili painamalla Lisää tili ja sitten Google Gmail -tili mobiililaitteilla
 • Valitse olemassa oleva tai uusi, kun sinulta kysytään, haluatko lisätä olemassa olevan tilin luo uusi Gmail -tilitietysti tapauksesi mukaan
 • Lisää uusi tili noudattamalla näytön ohjeita. Järjestelmä hoitaa kaiken
 • Kun prosessi on valmis, Gmail -tili linkitetään tiliisi Android -mobiililaite

Niin yksinkertaista kuin olemme aiemmin opettaneet, sinulla on sitten mahdollisuus käyttää kahta tai useampaa Gmail-tiliä millä tahansa Android-laitteella, joten kuten näet, se on melko yksinkertainen vaihe vaiheelta, jonka myös aloittelijat voivat suorittaa ilman ongelmia. Joka tapauksessa samalla tavalla sinun on muistettava, että aina kun sinulla on ongelmia tässä suhteessa, sinun tarvitsee vain jättää kommentti artikkeliin, jotta voimme vastataan mahdollisimman pian.

Oletko voinut lisätä toisen Gmail -tilin matkapuhelimeen tämän opetusohjelman avulla?

Kun sinulla on eri Gmail -tilejä Onko sinulle käynyt niin, että sinun on kirjauduttava sisään ja ulos voidaksesi käyttää kutakin niistä? tässä näytämme, kuinka voit hallita niitä samanaikaisesti uudella apuohjelmalla, jonka avulla voit pitää ajan tasalla tiedot tällä hetkellä.

Voit hallita Gmail -tilejäsi, olivatpa ne sitten työ- tai henkilökohtaiseen käyttöön. Tässä artikkelissa kerromme kuinka avata kaksi tai useampia tilejä Gmail samaan aikaan yksinkertaisella ja erittäin käytännöllisellä tavalla.

Kuinka hallita useita Gmail -tilejä samanaikaisesti

Valita ensin Gmail -tiliOttaen huomioon, että jos sinulla on Google Drive ja jaetut asiakirjat, se on ensimmäinen, jonka valitset, mitkä voit avata.

Vaihe 1: Valitse päätili

Kirjaudu sisään Gmail -päätililläsi ja käyttäjänimelläsi ja niin edelleen alat hallita useita tilejäsi helposti ja nopeasti. Tällä hetkellä Gmail ei salli sinun hallinnoida useiden tilien Google Drivea samanaikaisesti.

Vaihe 2: Lisää toinen tili

Olet jo sähköpostisi sisällä, kirjoita postilaatikkoon, sinun on valittava näytön oikeassa yläkulmassa, juuri profiilikuvasi yläpuolella, ja näet kuinka valikko tulee näkyviin; valitset vaihtoehdon "Lisää tili" Voit hallita useita sähköpostiviestejä samanaikaisesti yhtä helposti kuin napsautuksella, kuten näytämme liitteenä olevassa kuvassa.

Vaihe 3: Syötä tiedot

Sen jälkeen näet Gmailin päänäyttö, Siinä se pyytää sinua lisäämään uuden sähköpostiosoitteen ja tarkistettavan Gmail -salasanan. Täytä kaikki tiedot ja napsauta "Kirjaudu" saadaksesi kaikki tilit auki samanaikaisesti.

Vaihe 4: Kirjoita se, jota haluat hallita

Kun olet aloittanut uuden istunnon, voit vaihtaa sähköpostiviestien käytön valitse profiilikuvasta joka on linkitetty tiliin, jonka haluat avata.

Löydät kyseisen valokuvan aina näytön oikeasta yläkulmasta, ja kun valitset, näet, että kaikki avoinna olevat tilisi näkyvät ja merkitsevät haluamasi tilin yllä, ja voit siirtyä ilman, että sinun tarvitsee sulkea toista.

Voit lisätä kaikki haluamasi tilit ilman ongelmia, sinun on vain valittava vaihtoehto "Lisää toinen tili" ja voit tarkistaa sen.

Vaihe 5: Kirjaudu tileillesi eri välilehdiltä

Erittäin mielenkiintoinen ominaisuus Gmail on se, että kun valitset toisen tilin tarkistamisen, saman sivun päivittämisen sijaan avautuu uusi välilehti ja voit saada kaikki tarvitsemasi sähköpostitilit käyttämättä toista selainta.

On tärkeää pitää Gmail -sähköpostimme ajan tasalla, koska toinen ominaisuus on, että kun sähköposti saapuu postilaatikkoosi, Gmail varoittaa sinua suluissa olevasta numerosta, kuten näytämme seuraavassa kuvassa:

Vai niin! Mitä tapahtui? Nyt huomaat, että sinulla on useita sähköpostitilejä auki samanaikaisesti. Haluatko sulkea tilin ja et tiedä miten? Toisessa artikkelissamme näytämme sinulle, miten se tehdään. Piditkö teemastamme Gmail -tilin hallinta? Jos haluat, etsi lisää lisättäviä aiheita kaksi Gmail -tiliä mobiilissa helposti ja nopeasti tai monia muita tämänkaltaisia ​​aiheita, kirjoita blogiimme teknisiatemppuja.com ja sinulla on mahdollisuus oppia monia tämän kaltaisia ​​apuohjelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up