Kuinka muuntaa HEIC JPG: ksi Windows 10: ssä

Yksi ärsyttävimmistä asioista tietokoneellasi on tiedostojen käyttäminen, joita tietokoneen sovellukset eivät voi käyttää. Jos näin on tapahtunut sinulle, tiedät kuinka turhauttavaa se voi olla.

Valitettavasti uudet iPhonet ja iPadit ottavat valokuvia tällä hetkellä uudessa HEIF (High Efficiency Image Format) -muodossa ja tallentavat kuvia HEIC-laajennuksella. Tämä muoto ja kaikki edut ovat Windows 10: n hengenveto. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että suurin osa sovelluksistasi ei tue tai pysty käyttämään näitä tiedostoja.

Koska se kykenee viemään hyvin vähän muistia, se tuntuu pitkäaikaiselta laajennukselta. Jos osut tiiliseinään katsomalla HEIF-tiedostoja Windows 10: ssä, tässä on joitain ohjelmia, joiden avulla voit muuntaa ne JPG: ksi.

1. Ilmainen HEIC-muunnin

Tämä on ilmainen ohjelma HEIC-kuvien muuntamiseksi JEPG: ksi. Tämän ohjelman avulla voit valita kuvanlaadun ennen muuntamista. Voit myös säilyttää tai poistaa Exif-tiedot muunnoksen aikana. Viimeisen ilmaisen HEIC-muuntimen ominaisuus on tuki erän koon muuttamiseen.

Voit valita 100% -vaihtoehdon, joka ei hämärtää valokuvia, mutta pitää ne samalla laadulla. Laadun ylläpitämiseksi on suositeltavaa valita yli 85%, jotta muunnettuihin kuviin ei vaikuta pakkaamisen jälkeen.

Tämä ilmainen työkalu toimii iPhone7: ssä tai uudemmassa, ja sen avulla voit muuntaa HEIC-tiedostot JPG / PNG-valokuviksi yksitellen tai erätilassa.

2. iMazing HEIC -muunnin

Tämä on helppokäyttöinen, mainokseton ja yksinkertainen työkalu. iMazing HEIC Converter, HEIC: n muuntaminen JPG-muotoon on hauskaa.

Voit lisätä sen vetämällä ja pudottamalla tai Tiedosto-valikossa. Tämä ohjelma mahdollistaa muuntamisen JPEG- ja PNG-muotoisiksi.

Tämän ohjelmiston ominaisuuksia ovat:

 • Muunna HEIC JPG: ksi
 • Muunna HEIC PNG: ksi
 • Vedä ja pudota tiedostoja tai kansioita.
 • nopea ja helppo käyttää
 • Säilytä EXIF-metatiedot
 • Tuki väriprofiileille, mukaan lukien suuri ramppi

3. HEIC-kuvanmuunnostyökalu

Tämä ilmainen sovellus on saatavilla osoitteessa Windows-kauppa. HEIC Image Converter -työkalu tukee JPG-, PNG- ja JPEG-muotoja. Tämän työkalun on vaikea nähdä sen haittapuolia, mikä tekee siitä erinomaisen tavan muuntaa.

Kuten iMazing, tämä on toinen helppokäyttöinen työkalu. Periaatteessa tarvitset nämä kolme vaihetta kuvien muuntamiseksi.

 • Valitse kuva
 • Valitse tulostusmuoto
 • Muunna kuva

4.iOS "automaattinen" siirtotila

HEIC-yhteensopivuusongelmat ovat ongelma, mutta ne eivät kiertele Applea. Toisin kuin edellä käsitellyt kolmannen osapuolen sovellukset, tämä on sisäänrakennettu iOS-asetus. Mahdollistaa automaattisen muuntamisen, kun tiedostoja siirretään Windows 10: een USB: n kautta.

Näiden asetusten käyttäminen tarkoittaa, että kun kuvat tuodaan Photos-sovelluksella, muunnos tapahtuu automaattisesti JPG-muotoon. Tämä menetelmä on täysin avoin.

5.CopyTrans HEIC for Windows

Jälleen, tämä on toinen ilmainen sovellus. CopyTrans HEIC -ohjelma on kehitetty auttamaan Windows-käyttäjiä käyttämään HEIC-kuvia Windows 7: ssä ja Windows 8: ssa. Näillä kahdella käyttöjärjestelmällä ei tietenkään ole HEIC-tukea, mutta CopyTrans HEIC voi muuntaa JPG: ksi, mutta ei PNG: ksi.

Windows 10: ssä CopyTrans HEIC voi toimia laajennuksena, jonka avulla voit avata HEIC-tiedostoja Windows Photo Viewer -sovelluksella.

6. Käytä sähköpostia

Saatat vain lyödä päätäsi ja ihmetellä, miksi et käyttänyt tätä ratkaisua heti. Et tarvitse mitään erityistä meikkiä tähän. Avaa Gmail ja liitä valokuvat. Ne muunnetaan automaattisesti JPG: ksi. Kun olet avannut postisi ja ladannut tiedostot Windows 10: een, voit mennä.

Heic tiedosto jpg

HEIC-tiedosto on uusi ja edistyksellinen kuvamuoto, joka on kehitetty Applen käyttöjärjestelmälle. Se tarjoaa paremman kuvanlaadun pienemmällä tiedostokokolla verrattuna perinteiseen JPG-muotoon. HEIC-tiedostot voivat kuitenkin aiheuttaa yhteensopivuusongelmia, koska monet laitteet ja ohjelmat eivät tue tätä formaattia.

Onneksi JPG on yleisesti tuettu ja yhteensopiva muoto, jota useimmat laitteet ja ohjelmat voivat käyttää. Jos sinulla on HEIC-tiedostoja ja haluat muuntaa ne JPG-muotoon, voit käyttää erilaisia ​​menetelmiä, kuten verkkopohjaisia ​​muunnostyökaluja tai erityisiä ohjelmistoja.

Windows 10 -käyttöjärjestelmässä voit muuntaa HEIC-tiedostot JPG-muotoon ilman erityisiä ohjelmistoja. Voit tehdä tämän avaamalla HEIC-tiedoston Windows-valokuvat -sovelluksessa ja napsauttamalla "Tallenna kopiona" -vaihtoehtoa. Tämä tallentaa tiedoston JPG-muodossa ja säilyttää alkuperäisen HEIC-tiedoston ennallaan.

Jos et halua käyttää Windows-valokuvat -sovellusta, voit myös käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja, kuten iMazing HEIC Converter tai CopyTrans HEIC for Windows. Näiden ohjelmistojen avulla voit muuntaa HEIC-tiedostot JPG-muotoon helposti ja nopeasti.

Heic kuvan muuntaminen jpg

HEIC-kuvan muuntaminen JPG:ksi Windows 10:ssä

HEIC on uusi kuvaformaatti, jota käytetään yleisesti iPhone-puhelimissa. Kuitenkin monet Windows 10 -käyttäjät saattavat kohdata ongelmia avatessaan HEIC-kuvia, koska Windows ei tue tätä formaattia suoraan. Onneksi on olemassa helppo tapa muuntaa HEIC-kuvat JPG-muotoon Windows 10:ssä.

Muunnoksen suorittaminen

Ensinnäkin, sinun täytyy ladata ja asentaa ILMAISEKSI HEIC-kuvan muunnin sovellus Windows 10:een. Tämä sovellus mahdollistaa HEIC-kuvien muuntamisen JPG-muotoon muutamalla yksinkertaisella napsautuksella. Kun sovellus on asennettu, voit avata sen ja valita muunnettavat HEIC-kuvat.

Valitse kohde

Kun olet valinnut haluamasi HEIC-kuvat, sinun täytyy valita kohdemuoto, eli JPG. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska haluat muuntaa HEIC-kuvat yhteensopivaan muotoon Windows 10:lle. Kun olet valinnut kohdemuodon, voit napsauttaa "Muunna" -painiketta ja odottaa, että sovellus suorittaa muunnoksen.

Tallenna muunnetut kuvat

Kun muunnos on valmis, voit tallentaa muunnetut JPG-kuvat haluamaasi sijaintiin tietokoneellasi. Voit valita tallennussijainnin ja antaa kuvat uudet tiedostonimet, jos haluat. Kun olet tallentanut kuvat, voit avata ne Windows 10:ssä ilman ongelmia.

Johtopäätös

Minun ei tarvitse suositella menetelmää. Sinun tulisi sukeltaa sisään ja kokeilla kaikkia haluamiasi vaihtoehtoja. Näin saat selville, mikä muuntomenetelmä on sinulle paras. Käytän henkilökohtaisesti nopeinta menetelmää, mutta kun kokeilet HEIC-tiedostojesi eri katselutapoja Windowsissa, sinusta tulee niiden tuomari.

Indeksi
 1. 1. Ilmainen HEIC-muunnin
 2. 2. iMazing HEIC -muunnin
 3. 3. HEIC-kuvanmuunnostyökalu
 4. 4.iOS "automaattinen" siirtotila
 5. 5.CopyTrans HEIC for Windows
 6. 6. Käytä sähköpostia
 7. Heic tiedosto jpg
 8. Heic kuvan muuntaminen jpg
 9. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up