Kuinka minulla on kaksi Clash Royale -tiliä matkapuhelimessani tai matkapuhelimessani? Onko se mahdollista?

Clash Royale tulee joka päivä yhä suositummaksi käyttäjien keskuudessa, joilla on Android- ja iOS -älypuhelimet, ja useimmat heistä haluavat tietää, miten sinulla on kaksi Clash Royale -tiliä matkapuhelimissaan. Onneksi täällä kerromme sinulle yksityiskohtaisesti, mitä sinun pitäisi tehdä sekä Android- että iOS -matkapuhelimille. Opi pelaamaan laavakoiran, metsuri ja lokin kanssa ja sinulla on kaksi tiliä mobiililaitteella.

Kuinka saada kaksi Clash Royale -tiliä

Kaksi Clash Royale -tiliä Androidilla

Android -puhelimissa sinulla on oltava toinen Google -tunnus lisätäksesi sen ja hallitaksesi uutta Clash Royale -tiliäsi. Kun sinulla on jo toinen Google -tunnuksesi, sinun on toimittava seuraavasti:

1.- Sinun täytyy mennä valikkoon Asetukset -> Tilit -> Lisää tili -> Google ja kirjoita uusi Google -tunnus ja salasana.

2.- Sitten sinun täytyy avaa Clash Royale ja siirry asetuksiin ja napsauta Yhdistetty, jotta voit käyttää uutta tiliä.

3.- Nyt sinun on vaihdettava Google-tilisi Android-laitteellasi.

Sinun on pidettävä se mielessä jos peli merkitsee asetuksissa Offline se tarkoittaa, että et ole yhteydessä Google -tiliin. Jos et voi muuttaa Clash Royale -tiliä, tarkista Google Play -palvelujen versio ja yritä päivittää se.

Jos se ei päivity, et voi lataa toinen tili ja muuta sitä, niin kaikki Google -tilit poistetaan, joten ne on lisättävä uudelleen.

Kaksi Clash Royale -tiliä iOS: ssä

Toisaalta käyttäjät, joilla on iOS -matkapuhelimet heidän tarvitsee vain luoda uusi tili Game Center tai Apple ID uuden Clash Royale -tilin lisäämiseksi. Ennen uuden tilin lisäämistä sinun on kuitenkin varmistettava, että alkuperäinen tili on yhdistetty Game Center -tunnukseen. Tätä varten sinun on siirryttävä Game Centeriin ja tarkistettava, että Clash Royale -välilehti tulee näkyviin. Jos näin on, sinun on toimittava seuraavasti:

1.- Sinun on kirjauduttava ulos tätä varten sinun on siirryttävä kohtaan Asetukset -> Pelikeskus -> Tili -> Poistu.

2.- Sitten sinun on kirjauduttava sisään toisen kanssa Apple ID Game Center -tilille antamalla salasanasi ja käyttäjätunnuksesi.

3.- Nyt sinun tarvitsee vain avata peli ja tarkistaa, että olet saapunut toisen tilin kanssa.

Yleensä peli pyytää sinua lataamaan toisen tilin, kun olet muodostanut yhteyden uuteen. Jos näin ei tapahdu, niin sitten sinun on käynnistettävä matkapuhelin uudelleen, avaa Game Center ja ota Clash Royale käyttöön.

Vaihtoehto useammalle kuin yhdelle Clash Royale -tilille Androidilla:

Tilin vaihtamisen lisäksi on paljon helpompia tapoja saada kaksi tai useampia tilejä Clash Royale -laitteelle yhdelle laitteelle. Sinun tarvitsee vain ladata yksi mainitsemistani sovelluksista. Mutta sinun on pidettävä mielessä, että nämä sovellukset ovat vain Android -käyttäjille ja että niillä voi myös olla kaksi tiliä WhatsApp ilman juurtumista.

1.- App Cloner:

Tämä sovellus helpottaa sinua paljon, joten sinun ei tarvitse vaihtaa tilien välillä, koska luo toisen Clash Royale -sovelluksen matkapuhelimeesi. Tämän sovelluksen avulla voit kloonata pelin niin monta kertaa kuin haluat, kunhan sinulla on tarpeeksi tallennustilaa.

Toiseksi, App Cloner antaa sinun määrittää nimi ja väri jokaiselle sovellukselle, jotta et sekoitu. Jos haluat käyttää sitä, asenna se Android -matkapuhelimeesi, suorita App Cloner ja valitse sitten Clash Royale sovellusluettelosta. Sinun on vaihdettava tiedoston nimi ja asennettava se matkapuhelimeesi.

Kun olet asentanut sen, sinun on avattava kloonattu sovellus ja annettava uusi tilisi. Tällä tavalla sinulla voi olla kaksi Clash Royale -tiliä matkapuhelimellasi samanaikaisesti. Vastaanottaja Lataa App Cloner, sinun tarvitsee vain syöttää tämä linkki.

 

2.- Rinnakkainen tila:

Tämä on myös sovellus, jonka avulla voit luoda lisää tilejä pelattavaksi. Sovelluksesta on tullut erittäin suosittu monien käyttäjien henkilökohtaiseen käyttöön tai yrityksille. Tämä työkalu on erittäin käytännöllinen.

Sinun tarvitsee vain asentaa se matkapuhelimeesi, avata se ja napauttaa sitten painiketta "Kopio" joka on näytön vasemmassa alakulmassa ja sitten sinun on valittava Clash Royal sovellusluettelossa.

Kun olet avannut toisen tilisi ja kirjautunut siihen, voit varmistaa, että sinulla on kaksi tiliä Clash royale matkapuhelimellasi Androidilla. Lataa Parallel Space vain siirtymällä tähän linkkiin.

Voit saada nämä työkalut Google Playsta täysin ilmaiseksi, joten voit olla varma, että ne ovat virukseton, ja myös latausten määrä, kommentit ja tähdet puhuvat näiden sovellusten laadusta.

Kuten näet, se on todella helppo saada kaksi Clash Royale -tiliä puhelimellasi riippumatta siitä, onko se Android- vai iOS -matkapuhelin. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit jättää meille kommentin ja yritämme mielellämme auttaa sinua.

Ei vain muutama on kiinnostunut ajatuksesta saada kaksi Clash Royale -tiliä Minkä vuoksi? Kaikki varmasti tietävät sen. Alamme opettaa sinulle alla, kuinka sinun on tehtävä voidaksesi saada kaksi tiliä tässä hauskassa strategiapelissä, joka kerää miljoonia pelaajia ympäri maailmaa.

Sinulla on kaksi tiliä Clash Royalessa Androidilla

Niille, joilla on Android, heidän on lisättävä uusi Google -tunnus, jonka jälkeen siirryt peliin ja sinun on lisättävä uusi Clash Royale -tili. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti siirtymällä Asetukset -valikkoon, kun siellä sinun on mentävä kohtaan, jossa lukee "Tilit" sen jälkeen "Lisää tili"Ja sitten päättyy"GoogleTäällä sinun on lisättävä kyseinen uusi Gmail -tili.

Kun kaikki tämä on valmis, siirrymme peliin ja osaan Asetus Meidän on napsautettava painiketta, joka sanoo Yhdistetty uuden tilin lisäämiseksi.

Kuinka saada kaksi Clash Royale -tiliä iOS: ssä

IOS -käyttäjille sinun on tehtävä tili osoitteessa Pelikeskus tai Apple ID, tällä tavalla voit aktivoida molemmat. Sinun on vain siirryttävä kohtaan "Asetus"Sitten sisään"Pelikeskus"Ja sitten menemme"Laskuttaa”Napsauta tätä poistuttaessa.

Sinun on syötettävä toisen kanssa Game Centerin Apple ID ja heidän salasanansa uuden pelin luomiseksi.

Vaihtoehdot

Android -käyttäjille sillä on sovellus nimeltä App Cloner, joka on erittäin mielenkiintoinen, koska sen avulla voimme luoda sovelluksen, joka on identtinen tässä tapauksessa Clash Royalen kanssa, mikä parasta, että sovellus tunnistaa kloonatun sovelluksen toisella värillä. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain kloonata peli, avata se ja kirjautua sisään uudella tilillä ja voila, sinulla on kaksi Clash Royale -tiliä matkapuhelimellasi.

Toinen aiemmin mainitsemistani sovelluksista on Parallel Space, se on itse asiassa huomattavasti yksinkertainen, koska kun olet asentanut, kaikki mitä aiot tehdä, on avata se ja paina sitten kohtaa Kopioi valitaksesi kopioitavan sovelluksen ja siinä kaikki, valitse peli ja kun olet kopioinut, avaa se uudella tilillä ja siinä kaikki.

Lisäksi, jos haluat tietää enemmän tästä pelistä, suosittelemme lukemaan artikkelin parhaista Clash Royale -korteista, jotka olemme valmistelleet sinulle. Jos otamme huomioon, että kun puhumme Clash Royale -bändin parhaista pakkeista ja rosvoista, me periaatteessa viitataan yhteen pelin vahvimmista korteista,

Indeksi
 1. Kuinka saada kaksi Clash Royale -tiliä
  1. Kaksi Clash Royale -tiliä Androidilla
  2. Kaksi Clash Royale -tiliä iOS: ssä
 2. Vaihtoehto useammalle kuin yhdelle Clash Royale -tilille Androidilla:
  1. 1.- App Cloner:
  2. 2.- Rinnakkainen tila:
 3. Sinulla on kaksi tiliä Clash Royalessa Androidilla
 4. Kuinka saada kaksi Clash Royale -tiliä iOS: ssä
 5. Vaihtoehdot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up