Sovellus löytääksesi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset langattomat verkot kartalta

Sovellukset ja online-palvelut suojaamattomien, ilmaisten ja ilmaisten hotspottien löytämiseksi, joihin voit muodostaa yhteyden ja surffailla maksutta kaikkialta maailmasta

Jotta voimme surffata Internetissä ilmaiseksi, paras tapa on käyttää ilmaisia ​​ja ilmaisia ​​Wi-Fi-verkkoja, jotka ovat läsnä kaikissa suurissa kaupungeissa: meidän tarvitsee vain päästä puistoon tai ostoskeskukseen ja muodostaa yhteys ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon. verkko käytettävissä.

Niille, jotka matkustavat paljon, voi olla hyvä idea olla käsillä sovellus löytääksesi ilmaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteydenjotta voimme muodostaa yhteyden välittömästi ilman, että joudumme etsimään tyhjää, kun saavumme uuteen kaupunkiin tai naapurustoon.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset ilmaisen Wi-Fi:n ja ilmaisten langattomien verkkojen löytämiseksi kartalta, jotka voidaan ladata ilmaiseksi sekä Androidille että iPhonelle.

1) WiFi-kartta

Yksi parhaista sovelluksista löytää ilmainen ja ilmainen Wi-Fi WiFi karttasaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Tämän sovelluksen avulla meillä on pääsy karttaan, jossa on kaikki saatavilla olevat hotspotit Italiassa ja muualla maailmassa. Raportit ilmaisista Wi-Fi-verkoista saadaan yhteisön ehdotusten ansiosta, mikä mahdollistaa käytettävissä olevien hotspottien luettelon pitämisen ajan tasalla.

Sovellus voi ohjata sinut suosikkihotspot-pisteellesi, jotta voit hyödyntää sitä heti. Hotspot-hakutoiminnon lisäksi sen avulla voit hyödyntää VPN:ää (yhteyden suojaamiseksi), se voi suorittaa nopeustestin verkossa, johon olemme yhteydessä, sen avulla voit ladata yhteyspisteiden offline-karttoja (ulkomaille matkustaville) ja (vain iPhone XS:llä tai uudemmalla) mahdollistaa eSIM-kortin käytön navigointiin ympäri maailmaa edullisin hinnoin.

2) WiFi Italia

Jos etsimme ilmaista Wi-Fi-verkkoa Italiassa, voimme myös käyttää sovellusta WiFi Italiajonka on kehittänyt infrastruktuuriministeriö ja joka on saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPad.

Sovelluksen avulla voit tarkastella suoraan Italian valtion hallinnoimia julkisia hotspotteja kartalla: ne ovat lähes aina saatavilla puistoissa ja julkisissa paikoissa, mutta ne voivat olla myös tiloissa tai julkisen omaisuuden hallinnoimilla alueilla.

Pääset käyttämään ilmaista Wi-Fi-palvelua kirjautumalla sisään SPID-tunnuksella. sisäänkirjautumisen jälkeen valtuutamme pääsyn sijaintiin ja valitsemme hotspotin, johon yhdistetään suoraan sovelluksessa. Sovelluksen toiminnoista löytyy myös navigointi: on mahdollista ohjata haluttuun hotspotiin ja muodostaa yhteys automaattisesti heti, kun olemme sen peittoalueella.

3) WeFi Etsi Wi-Fi

Voimme käyttää sovellusta muodostaaksesi yhteyden pikaruokapaikkojen, ravintoloiden tai kuuluisien ketjukauppojen hotspot-verkkoihin WeFi Etsi Wi-Fisaatavilla ilmaiseksi vain laitteilla Android.

Sovelluksen avulla löydämme helposti Wi-Fi-tukipisteitä kaupoille ja pikaruokaketjuille, kuten McDonald's, KFC, Burger King, Starbucks ja monet muut kaupat. Kun olet löytänyt haluamasi verkon, valitse se muodostaaksesi yhteyden välittömästi ja hyödyntää nopeaa ja nopeaa yhteyttä.

4) osmino WiFi

Toinen erittäin hyödyllinen sovellus ilmaisen Wi-Fi:n ja ilmaisten langattomien verkkojen löytämiseen kartalta on osmino WiFiladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Kuten muutkin vastaavat sovellukset, se tarjoaa kartan (myös ladattavissa offline-tilassa), josta löydät sijaintiamme lähimmän hotspotin. Kun olet saanut tiedot hotspotista, aloita selaaminen painamalla sitä, jotta pääset valitun julkisen Wi-Fi-verkon peittoalueelle.

Toissijaisista toiminnoista löytyy myös kelvollinen nopeustesti, joka on hyödyllinen sen selvittämiseen, onko ilmainen Wi-Fi-verkko tarpeeksi nopea tarkoituksiinmme.

5) Fon WiFi -sovellus

Niille, jotka etsivät erittäin suurta ilmaista ja ilmaista Wi-Fi-tietokantaa, se on Fon WiFi -sovellussaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Kuten mainittiin, tällä sovelluksella on suurin tietokanta, joka sisältää tiedot kustakin hotspotista ja tarkan merkinnän Google-kartassa sen sijainnista, mukaan lukien verkon osoite ja nimi. Sovelluksen avulla voit navigoida hotspotiin ja muodostaa yhteyden nopeasti.

Ennen lähtöä voit ladata offline-kartan, jotta löydät ilmaisen langattoman yhteyden myös ilman Internet-yhteyttä (mikä voi olla ratkaisevaa, jos lähdemme ulkomaille ja meillä ei ole riittävä navigointisuunnitelma).

Lisää sovelluksia löytääksesi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden

Yllä nähtyjen sovellusten lisäksi voimme käyttää muita voimassa olevia palveluita ilmaisten Wi-Fi-verkkojen etsimiseen, kun olemme poissa kotoa ja tarvitsemme nopeaa Internet-yhteyttä.

 • Wiman tarjoaa ilmaisia ​​sovelluksia iPhone- ja Android-älypuhelimille tai -tableteille, joissa on kartta hotspoteista tai tukiasemeista, jotka tarjoavat ilmaisen pääsyn Internetiin Wi-Fi-yhteyden kautta ja myös niihin yksityisiin verkkoihin, joiden ylläpitäjillä on yhteiset salasanat.
 • Data Manager Androidille on sovellus, joka valvoo puhelimesi Internet-liikennettä, ja sen toimintoihin kuuluu myös ympärillä kohtaamasi ilmaisten tai yksityisten Wi-Fi-verkkojen muistaminen.
 • Instabridge on erinomainen sovellus Androidille ja iPhonelle, joka paikantaa sijaintimme ja näyttää meille kartalla ympärillämme olevat Wi-Fi-pisteet, sekä ilmaiset että avoimet ja suojatut. Jokaisesta löydetystä hotspotista näet lisätietoja sallitusta aikarajasta, tarvitsetko rekisteröityä palveluun, yhteyden nopeuden ja onko kyseessä suojattu verkko vai ei.
 • Palvelu on erinomaista kaikkialla maailmassa ja myös Italiassa Waifi joka raportoi kaikki ilmaiset hotspotit, joilla on ilmainen pääsy Internetiin langattomasti.
 • WiFi Finder varten iPhone tarjoaa luettelon ilmaisista wifi-pisteistä joka puolella maailmaa. Valitse osavaltio, sitten maakunta ja lopuksi kaupunki ja halutessasi postinumero tai postinumero. Tulos koskee tukiasemia, jotka ovat saatavilla hotelleista, baareista, ravintoloista, pankeista, lentokentistä ja niin edelleen.

Jos haluat etsiä lähistöllä olevia Wi-Fi-verkkoja, voimme lukea oppaamme kuinka näet käytettävissä olevat Wi-Fi-verkot.

Johtopäätökset

Vaikka puhelinoperaattorit tarjoavat nyt useita Gt navigointia, se voi olla hyödyllistä Ota selvää, missä kaupungissamme ovat ilmaiset ja ilmaiset Wi-Fi-hotspotit tai paikoissa, joissa vierailemme matkustaessamme (etenkin ulkomailla, missä se on erittäin kätevää Wi-Fi-verkkojen offline-kartat kaupungista tai kylästä).

Oppaassa näkyvien sovellusten avulla saamme kartan, jonka avulla voimme valita seuraavan hyödynnettävän ilmaisen Wi-Fi-verkon, erinomainen, jos haluamme säästää dataliikennettä alueille, joilla ei todellakaan ole vaihtoehtoa Internetissä surffaamiselle.

Parhaan turvallisuuden takaamiseksi julkista Wi-Fi-verkkoa käytettäessä suosittelemme lukemaan oppaamme surffaa turvallisesti julkisessa, ilmaisessa tai suojaamattomassa wifi-verkossa ja edelleen parhaat ilmaiset VPN:t nimettömään selaamiseen puhelimestasi.

Indeksi
 1. 1) WiFi-kartta
 2. 2) WiFi Italia
 3. 3) WeFi Etsi Wi-Fi
 4. 4) osmino WiFi
 5. 5) Fon WiFi -sovellus
 6. Lisää sovelluksia löytääksesi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up