Kuinka emuloida PS2-pelejä M1-, M2- tai M3-Macilla PCSX2:lla

Sinun ei enää tarvitse etsiä eBaysta kohtuuhintaista, hyvin hoidettua PS2-konsolia nauttiaksesi lapsuuden suosikeistasi tai tutkiaksesi ajattomia klassikoita ensimmäistä kertaa. Apple Silicon Macien vaikuttavien ominaisuuksien ja tehokkaan PCSX2-emulaattorin ansiosta PS2-emulaatiosta on tullut helpompaa ja tehokkaampaa. Tämä kattava opas näyttää, kuinka voit määrittää PCSX2:n M1-, M2- tai M3-Macissa, jotta voit viettää enemmän aikaa suosikkipeliesi pelaamiseen ja vähemmän käyttöoppaiden lukemiseen.

Miksi M1, M2, M3 ovat täydellinen pelien emulointiin

Applen M1-, M2- ja M3-prosessorit ovat todellisia pelien vahvuuksia. Heidän suorittimiensa suorituskyky on verrattavissa paljon suurempiin kannettaviin tietokoneisiin, ja niissä on enemmän GPU-tehoa kuin PlayStation 4:ssä.

Tämän vaikuttavan prosessointikyvyn avulla voit pelata visuaalisesti upeita alkuperäisiä macOS-pelejä, mutta se tekee myös vanhempien konsolien emuloinnista todellisuutta jopa ohuissa ja kevyissä tietokoneissa, kuten 13- ja 15-tuumaisissa MacBook Airissa.

Mutta laitteisto on vain yksi osa yhtälöä, koska PS2-emulointia ei ole ilman PS2-emulaattoreita. Onneksi Mac-käyttäjät voivat käyttää PCSX2:ta, luultavasti parasta nykyään saatavilla olevaa PS2-emulaattoria, helposti.

PCSX2-vaatimukset

Jotta voit käyttää PCSX2:ta Macissasi, sinun on täytettävä muutama järjestelmävaatimus. Varmista ensin, että Macissasi on macOS 11.0 (Big Sur) tai uudempi.

PCSX2:n vähimmäisvaatimukset sisältävät 8 Gt järjestelmämuistia, joka on kaikissa Apple Silicon Maceissa. Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi kehittäjät suosittelevat kuitenkin Macin käyttöä, jossa on 16 Gt järjestelmämuistia.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Vaikka voit ohjata emulaattoria näppäimistöllä, on erittäin suositeltavaa liittää peliohjain aidon ja nautinnollisemman pelikokemuksen saamiseksi. PS4-ohjain toimii loistavasti PCSX2:n kanssa, mutta voit myös käyttää Xbox-peliohjainta tai useimpia muita markkinoilla olevia peliohjaimia ja yhdistää ne Bluetoothin tai USB:n kautta.

Kuinka asentaa PCSX2

PCSX2:n määrittäminen M1-, M2- tai M3-Macissa tarvitset PS2 BIOS -tiedoston ja pelattavan PS2-pelin ROM-levyn. On aina parasta tyhjentää oma PS2-BIOS jollain työkalulla biosdrain. Säästä aikaa lataamalla PS2 BIOS -tiedostoja sivustoilta, kuten Internet-arkisto voi olla laitonta asuinpaikastasi riippuen.

Mitä tulee PS2-peliROM-levyihin, saatavilla on monia kattavia oppaita, joiden avulla voit kopioida omia pelejäsi, kuten julkaisussa julkaistu. Emulointi yleinen Wiki. Ei ole mikään salaisuus, että aivan kuten BIOS-tiedostot, PS2-ROM-levyt löytyvät myös verkosta. Kuitenkin ROM-tiedostojen lataaminen peleistä, joita et omista, on laitonta useimmissa maissa.

Kun sinulla on kaikki mitä tarvitset, lataa uusin iltajulkaisu PCSX2 for macOS sen viralliselta verkkosivustolta.

Kun olet ladannut PCSX2:n viimeisimmän yöjulkaisun macOS:lle, pura ladattu arkisto ja siirrä PCSX2-sovellus tietokoneellesi. Sovellukset kansio. Käynnistä PCSX2 joko avaamalla se suoraan Sovellukset-kansiosta tai käyttämällä Spotlightia. Kun sinulta kysytään, haluatko avata sen, valitse Avata.

Kun PCSX2 käynnistetään ensimmäisen kerran, asennuksen jälkeinen ohjattu toiminto opastaa sinut alkuasennuksen läpi. Ohjattu toiminto auttaa sinua valitsemaan kielen ja teeman, valitsemaan BIOS-kuvan, määrittämään pelihakemistoja sekä yhdistämään ja yhdistämään ohjaimesi. Klikkaus Suorittaa loppuun suorittaaksesi alkuasennuksen loppuun.

Valitse ja käynnistä peli PCSX2-pääikkunassa kaksoisnapsauttamalla sitä.

Päätin pelata Tom and Jerryä pelissä War of the Whiskers, joka on lapsuuden suosikkini. Peli käynnistyi välittömästi 16 Gt:n MacBook Airillani vuodesta 2020, ja se juoksi tasaisella nopeudella 60 kuvaa sekunnissa.

PCSX2-lisäasetukset emuloitaessa

Pelin pyörittäminen on vasta ensimmäinen askel. Melkein varmasti haluat tutkia asetusvalikkoa säätääksesi pelin kulkua.

Saatat esimerkiksi haluta lisätä pelin renderöintiresoluutiota alkuperäisten asetusten yläpuolelle ja määrittää liitetyn peliohjaimen. Pääset grafiikkavaihtoehtoihin siirtymällä osoitteeseen asetukset -> Grafiikka.

Ainoa välitön muutos, jota suosittelen, on sisäisen resoluution muuttaminen joko 1080p:ksi tai 1440p:ksi Renderöinti -välilehti, mikä parantaa huomattavasti pelin selkeyttä. Huomaa, että tähän liittyy suorituskykyhitti, joka voi olla liian raskas, riippuen tietystä pelistä.

Voit myös muuttaa kuvasuhdetta kohdassa Näyttö -välilehti. Monet PS2-pelit tukevat natiivisti modernia 16:9-kuvasuhdetta, ja joihinkin on olemassa laajakuvakorjauksia, jotka eivät tue.

Eri pelit saattavat vaatia erilaisia ​​säätöjä ja asetuksia toimiakseen oikein. On hyvä idea tarkistaa yhteisön yhteensopivuusluettelo nähdäksesi kuinka hyvin eri pelit toimivat ja tarvitsevatko ne erityistä säätämistä.

Asuinpaikastasi riippuen PS2-emulointi voi olla laillista, harmaalla alueella tai lain vastaista. Sinun vastuullasi on määrittää laillisuus alueellasi. Yleensä on laillista tehdä varmuuskopioita maksamistasi videopeleistä ja käyttää niitä emulaattorin kanssa, mutta jos lataat pelejä Internetistä maksamatta niistä, se on piratismia. Anna oman moraalisen kompassi olla oppaasi.

PS2-emulointi M1-, M2- ja M3-Macissa ei ole koskaan ollut helpompaa tehokkaan PCSX2-emulaattorin ansiosta. Kun olet hieman kärsivällinen, voit nauttia lapsuuden suosikkipeleistäsi tai tutustua uusiin klassikoihin modernilla Apple Silicon Macillasi. Ja jos PS2-pelit eivät riitä sinulle, tutustu oppaaseemme PS1-emulaatiosta Macissa.

Indeksi
  1. Miksi M1, M2, M3 ovat täydellinen pelien emulointiin
  2. PCSX2-vaatimukset
  3. Kuinka asentaa PCSX2
  4. PCSX2-lisäasetukset emuloitaessa
  5. Oikeudelliset näkökohdat emuloitaessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up