Kuinka päivittää Windows Phone helposti Windows 10 Mobileen? - Askel askeleelta

Mitä tulee mobiililaitteiden monipuolisuuteen, meillä on paljon valinnanvaraa nykyisten laajojen markkinoiden vuoksi. Lisäksi nykyään on paljon yrityksiä, jotka kilpailevat myynnin ja arvostelujen kärjestä, ja siitä on todella tullut erittäin kilpailluilla markkinoilla Siinä suhteessa.

Toisin kuin muutama vuosi sitten, jolloin vain Applen, Nokian ja Sonyn kaltaiset yritykset kilpailivat kärkisijoilla, ajan myötä muita, kuten Xiaomi, Alcatel, Huawei ja muut, ovat tulleet mukaan, mikä on jo nyt erittäin positiivista käyttäjille. että valittavana on enemmän tuotteita.

Kaikkien mobiilimarkkinoiden lanseeraamiseen ja nousuun pyrkineiden yritysten joukossa on Windows, ja ei ole yllättävää, että he ovat tehneet teknologiamarkkinoilla periaatteessa kaiken.

Windows ei ole lanseerattu laitteistobrändiksi, vaan ohjelmistobrändiksi, joka pyrkii kehittämään tiettyjä Tuotteet eri yritysten kanssa, joista yksi näkyvimmistä on Nokia ja Blu.

Mutta sen käyttöjärjestelmä on usein jäänyt sisäisen kehityksen varjoon Android ja iOS, mutta sillä on paljon pelastettavaa.

Matkapuhelimien Windows-käyttöjärjestelmää ei kuitenkaan ole jätetty jälkeen, ja se on jo jonkin aikaa pyrkinyt päivittämään kaikki Windows Phone -puhelimet Windows 10 Mobile yksinkertaisella tavalla markkinointityön kautta, jolla pyrittiin houkuttelemaan lisää käyttäjiä verkostoihinsa.

Se toimi suurelta osin sen tosiasian ansiosta, että Windows 10 Mobile on päätynyt pitämään joistakin käyttäjistä, erityisesti niiden seuraajien keskuudessa. Nokia Lumia. Tästä syystä, jos olet kiinnostunut päivittämään Windows 10 Mobileen matkapuhelimellasi, se voi olla mahdollista, jos noudatat tätä opasta.

Indeksi

  Mistä tiedän, voinko päivittää Windows 10 Mobileen?

  Käyttöjärjestelmät toimivat hyvin erityisellä tavalla, joten niitä ei voi käyttää vapaasti millään laitteella minkään käyttöjärjestelmän vaatimusten vuoksi..

  Tästä syystä näemme iOS-versioita, jotka juuttuvat vanhoihin iPhone-malleihin, koska ne eivät yksinkertaisesti pysty suorittamaan tai prosessoimaan kaikkea samalla tavalla mallissa, jonka tekniset tiedot ovat alhaisemmat.

  Jälkimmäistä ajatellen Windows on vain mahdollistanut päivityksen Windows 10 Mobile eri matkapuhelimien luetteloon. Suurin osa näistä puhelimista sattuu olemaan osa Nokian Lumia-mallistoa, mutta löydät myös joitain Blu-malleja ja muita.

  Mutta sen sijaan, että käyttäisit aikaasi luettelon nimien tarkistamiseen, voit tietää, onko matkapuhelimesi päivitettävissä uuteen järjestelmään siirtymällä laitteesi asetuksiin ja siirtymällä sitten Päivitykset-osioon.

  Samoin sinun pitäisi nähdä myös ilmoitus, joka ilmaisee mahdollisen päivittäävaikka jos näin ei tapahdu, voit aina ladata sovelluksen osoitteesta Windows 10 Upgrade Advisor, selvittääksesi, voitko ladata käyttöjärjestelmäpäivityksen.

  Mitä tarvitsen, jotta voin ladata Windows 10 Mobilen?

  Jos olet siinä tilanteessa, että matkapuhelimesi on päivitettävissä uuteen Windows 10 Mobileen aiemmin kerrotun mukaisesti, sinun on todella noudatettava tiettyjä vaatimuksia.

  Ensinnäkin sinulla on oltava Windows Phone 8.1 GDR1 QFE8 tai niitä aikaisempi versio, sinulla on myös oltava vähintään 1,4 Gt vapaata tilaa, jotta päivitys voidaan suorittaa oikein.

  Tämä, puhumattakaan siitä, että akun on oltava hyvin ladattu pitkää prosessia varten päivittää ja asennus, koska et voi käyttää matkapuhelintasi koko sen ajan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up