Osta verkkotunnus ja rekisteröi sivusto Google Domainsissa

Kuinka rekisteröidä verkkotunnus Google Domainsissa, joka on verkkotunnusten ostopalvelu Google-verkkosivustoille

Vaikka mainontaa ei ole paljon, Google tarjoaa yksinkertaisen palvelun Osta ja rekisteröi verkkotunnusSe on verkkosivuston osoite: sitä kutsutaan Google Domains ja vaikka tämä on ollut olemassa useita vuosia, on kulunut kauan siitä, kun se oli saatavilla Italiassa, mikä tekee verkkotunnusten ostamisesta erittäin helppoa, mikä on aina maukas ja välttämätön toiminta mille tahansa verkkoprojektille.

Jos meillä ei vielä ole verkkotunnusta ja haluamme ostaa sen, näytämme sinulle tässä oppaassa Kaikki vaiheet ilmaisen verkkotunnuksen valitsemiseksi ja aktivoimiseksimaksaa sen käytöstä. Tietysti verkkotunnuksen, jota aiomme käyttää, on oltava ilmainen, eikä sitä saa käyttää muilla verkkosivustoilla maailmassa. Siksi on parempi antaa mielikuvituksemme valloilleen ja yrittää antaa verkkosivustolle tarkka ja selkeä henkilöllisyys heti.

Indeksi
 1. Kuinka ostaa verkkotunnus Google Domainsista
  1. Kuinka löytää ilmainen verkkotunnus
  2. Uuden verkkotunnuksen hallinta
  3. Kuinka siirtää verkkotunnus Googleen
  4. Kuinka maksaa Google-verkkotunnuksesta
  5. Päätelmät

Kuinka ostaa verkkotunnus Google Domainsista

Verkkotunnuksen ostaminen tarkoittaa Rekisteröi uusi verkkosivusto ja siksi sinulla on mahdollisuus julkaista haluamasi Internetissä. Esimerkiksi voin ostaa henkilökohtaisen verkkotunnuksen nimenimi.com tai yrityksesi verkkotunnuksen tai mitä haluat. Verkkotunnus on sitten valmis käytettäväksi blogin tai verkkosivuston kanssa, jota voidaan isännöidä (isännöidä) millä tahansa alustalla. Verkkotunnus voidaan myös määrittää sähköpostiosoitteelle, jonka osoitteet voidaan räätälöidä esim. [email protected].

Google-verkkotunnuksia on helppo hallita, ja niitä voidaan käyttää automaattisten verkkosivustojen luomispalvelujen, kuten Wix, Weebly, Shopify ja erityisesti Blogger, Googlen blogiympäristö, joka on täysin yhteydessä palveluun Google Domains.

Kuinka löytää ilmainen verkkotunnus

Löydät ilmaisia ​​verkkotunnuksia, jotka ovat edelleen ostettavissa, avaamalla ne Google Domains ja kirjaudu sisään Google-tilillä.

Napsauttamalla linkkiä Hae Voit etsiä verkkotunnusta ja yrittää selvittää, mitkä ovat ilmaisia.
Verkkotunnuksia tuetaan .hän, .com, Verkko, .Tieto ja monet muut enemmän tai vähemmän usein. Eri verkkotunnuslaajennusten kustannukset vaihtelevat ja alkavat vähintään 12 eurossa vuodessa tavallisille laajennuksille, kuten .com tai .net.

Kun olet löytänyt rekisteröitävän nimen (mahdollisesti Googlen itse tekemien ehdotusten ja valitsemasi nimen analyysitietojen perusteella), voit Vahvista se, lisää se ostoskoriin ja maksa maksutiedoillasi ja luottokorttisi numerolla.
Tietosuojavaihtoehto on jo aktiivinen, joten verkkotunnuksen rekisteröivän henkilön nimi ei näy julkisessa Whois-luettelossa. Siksi kukaan muu ei voi löytää verkkotunnuksen omistajaa. On; Lisäksi voimme sovittaa verkkotunnukseen linkitetyn sähköpostiosoitteen (mukaan lukien Gmail) ja aktivoida automaattisen uusimisen.
henkilökohtainen sähköpostiosoite Se perustuu Gmailiin ja antaa sinulle pääsyn kaikkiin G Suite -työkaluihin.

Uuden verkkotunnuksen hallinta

Rekisteröity verkkotunnus on nyt luettelossahenkilökohtainen verkkotunnusluettelo ja ne voidaan määrittää eri tavoin.

Voimme myös aktivoida automaattisen uudelleenohjauksen toiseen verkkotunnukseen ja voit myös luoda aliverkkotunnuksia, jos haluat käyttää samaa verkkotunnusta verkkosivustomme eri alueilla.
Käyttöliittymää yksinkertaistetaan niin paljon kuin mahdollista, jotta voit heti nauttia uudesta verkkotunnuksesta jo aktiivisella verkkosivustolla (jos käytämme Bloggeria, niiden linkittäminen on vielä helpompaa).

Kuinka siirtää verkkotunnus Googleen

Jos meillä on jo verkkotunnus ja haluamme sen Siirrä se Google DomainsiinAvaa vain sivu Verkkotunnuksen siirto Google Domainsiin.

Tällä sivulla sinun tarvitsee vain syöttää jo meillä oleva verkkotunnus, seurata kaikkia ohjeita aloittaaksesi siirron tällä hetkellä käyttämästäsi rekisterinpitäjästä, odottaa turvatarkistusta, vahvistaa siirto sähköpostilla ja odottaa muutama tunti tälle DNS: lle päivitetään. Saadaksesi lisätietoja, suosittelemme lukemaan tämän Virallinen Google Domains -ohjesivu.

Kuinka maksaa Google-verkkotunnuksesta

Kun olet aktivoinut tai siirtänyt verkkotunnuksen Google Domainsiin, maksut käsitellään täysin automaattisesti: sinun on annettava maksutapa vain ensimmäisellä kerralla ja Odota vuosilaskua.

Avaa sivu Laskutus Google Domainsissa näemme kaikki jo maksetut laskut ja laskut, jotka on maksettava hallinnoimistamme verkkotunnuksista. Jos haluamme muuttaa maksutapaa, paina vain fonttia Maksukeskus tai saavuttaa heidät välittömästi Google Pay -sivuvoidakseen muuttaa tai päivittää verkkotunnuksen tai verkkotunnusten omistajuuden maksutapaa.

Päätelmät

Google Domains on hyvin yksinkertainen palvelu, jota voidaan käyttää ja määrittää (myös niille, jotka eivät käytä näitä työkaluja päivittäin), jotta kaikki verkkotunnuksemme ovat hallinnassa, hyötyvät Google H24: n tuesta ja parhaasta suojasta Hanki työkalut. edistynyt kaikenlaisten ongelmien välttämiseksi. Verkkotunnuksen ostaminen voi olla hyvä idea, vaikka et rakentaisikaan verkkosivustoa, mahdollisesti varata nimen myöhempää käyttöä varten.
Google Domainsin avulla meillä ei tietenkään ole isännöintitilaa verkkosivustomme isännöimiseksi. Siksi meidän on valittava, missä verkkosivusto fyysisesti isännöidään verkkotunnuksen kanssa. Tietenkin web-isännöintisivusto ja verkkotunnuksen hallintasivusto voivat myös olla täysin erilaiset (esim. Aruba ja Google Domains). Jotta sivuston hallinta olisi mahdollisimman helppoa, suosittelemme käyttämään Bloggeria tai Google-sivustoja sivustoina, joista puhuimme oppaissamme Kuinka ansaita rahaa blogissa ja se toimii itään Avaa uusi verkkosivusto Googlen kanssa ilmaiseksi.
Voit myös haluta ostaa verkkotunnuksen Google Workspacella täydelliseen yrityshallintapaneeliin (jonka myös pienyritykset voivat järjestää).
Jos haluat oppia lisää mukautettujen verkkotunnusten eduista verkkosivustollemme, kehotamme sinua lukemaan artikkeleitamme Kuinka paljon mukautetulla verkkotunnuksella voidaan tehdä? itään Kuinka aloittaa Tumblr-verkkosivusto toisen tason verkkotunnuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up