Osta verkkotunnus ja rekisteröi sivusto Google Domainsissa

Kuinka rekisteröidä verkkotunnus Google Domainsissa, joka on verkkotunnusten ostopalvelu Google-verkkosivustoille

Vaikka mainontaa ei ole paljon, Google tarjoaa yksinkertaisen palvelun Osta ja rekisteröi verkkotunnusSe on verkkosivuston osoite: sitä kutsutaan Google Domains ja vaikka tämä on ollut olemassa useita vuosia, on kulunut kauan siitä, kun se oli saatavilla Italiassa, mikä tekee verkkotunnusten ostamisesta erittäin helppoa, mikä on aina maukas ja välttämätön toiminta mille tahansa verkkoprojektille.

Jos meillä ei vielä ole verkkotunnusta ja haluamme ostaa sen, näytämme sinulle tässä oppaassa Kaikki vaiheet ilmaisen verkkotunnuksen valitsemiseksi ja aktivoimiseksimaksaa sen käytöstä. Tietysti verkkotunnuksen, jota aiomme käyttää, on oltava ilmainen, eikä sitä saa käyttää muilla verkkosivustoilla maailmassa. Siksi on parempi antaa mielikuvituksemme valloilleen ja yrittää antaa verkkosivustolle tarkka ja selkeä henkilöllisyys heti.

Indeksi
  1. Kuinka ostaa verkkotunnus Google Domainsista
  2. Osta domain
  3. Verkko osoite rekisteröinti

Kuinka ostaa verkkotunnus Google Domainsista

Verkkotunnuksen ostaminen tarkoittaa Rekisteröi uusi verkkosivusto ja siksi sinulla on mahdollisuus julkaista haluamasi Internetissä. Esimerkiksi voin ostaa henkilökohtaisen verkkotunnuksen nimenimi.com tai yrityksesi verkkotunnuksen tai mitä haluat. Verkkotunnus on sitten valmis käytettäväksi blogin tai verkkosivuston kanssa, jota voidaan isännöidä (isännöidä) millä tahansa alustalla. Verkkotunnus voidaan myös määrittää sähköpostiosoitteelle, jonka osoitteet voidaan räätälöidä esim. [email protected].

Google-verkkotunnuksia on helppo hallita, ja niitä voidaan käyttää automaattisten verkkosivustojen luomispalvelujen, kuten Wix, Weebly, Shopify ja erityisesti Blogger, Googlen blogiympäristö, joka on täysin yhteydessä palveluun Google Domains.

Kuinka löytää ilmainen verkkotunnus

Löydät ilmaisia ​​verkkotunnuksia, jotka ovat edelleen ostettavissa, avaamalla ne Google Domains ja kirjaudu sisään Google-tilillä.

Napsauttamalla linkkiä Hae Voit etsiä verkkotunnusta ja yrittää selvittää, mitkä ovat ilmaisia.
Verkkotunnuksia tuetaan .hän, .com, Verkko, .Tieto ja monet muut enemmän tai vähemmän usein. Eri verkkotunnuslaajennusten kustannukset vaihtelevat ja alkavat vähintään 12 eurossa vuodessa tavallisille laajennuksille, kuten .com tai .net.

Kun olet löytänyt rekisteröitävän nimen (mahdollisesti Googlen itse tekemien ehdotusten ja valitsemasi nimen analyysitietojen perusteella), voit Vahvista se, lisää se ostoskoriin ja maksa maksutiedoillasi ja luottokorttisi numerolla.
Tietosuojavaihtoehto on jo aktiivinen, joten verkkotunnuksen rekisteröivän henkilön nimi ei näy julkisessa Whois-luettelossa. Siksi kukaan muu ei voi löytää verkkotunnuksen omistajaa. On; Lisäksi voimme sovittaa verkkotunnukseen linkitetyn sähköpostiosoitteen (mukaan lukien Gmail) ja aktivoida automaattisen uusimisen.
henkilökohtainen sähköpostiosoite Se perustuu Gmailiin ja antaa sinulle pääsyn kaikkiin G Suite -työkaluihin.

Uuden verkkotunnuksen hallinta

Rekisteröity verkkotunnus on nyt luettelossahenkilökohtainen verkkotunnusluettelo ja ne voidaan määrittää eri tavoin.

Voimme myös aktivoida automaattisen uudelleenohjauksen toiseen verkkotunnukseen ja voit myös luoda aliverkkotunnuksia, jos haluat käyttää samaa verkkotunnusta verkkosivustomme eri alueilla.
Käyttöliittymää yksinkertaistetaan niin paljon kuin mahdollista, jotta voit heti nauttia uudesta verkkotunnuksesta jo aktiivisella verkkosivustolla (jos käytämme Bloggeria, niiden linkittäminen on vielä helpompaa).

Kuinka siirtää verkkotunnus Googleen

Jos meillä on jo verkkotunnus ja haluamme sen Siirrä se Google DomainsiinAvaa vain sivu Verkkotunnuksen siirto Google Domainsiin.

Tällä sivulla sinun tarvitsee vain syöttää jo meillä oleva verkkotunnus, seurata kaikkia ohjeita aloittaaksesi siirron tällä hetkellä käyttämästäsi rekisterinpitäjästä, odottaa turvatarkistusta, vahvistaa siirto sähköpostilla ja odottaa muutama tunti tälle DNS: lle päivitetään. Saadaksesi lisätietoja, suosittelemme lukemaan tämän Virallinen Google Domains -ohjesivu.

Kuinka maksaa Google-verkkotunnuksesta

Kun olet aktivoinut tai siirtänyt verkkotunnuksen Google Domainsiin, maksut käsitellään täysin automaattisesti: sinun on annettava maksutapa vain ensimmäisellä kerralla ja Odota vuosilaskua.

Avaa sivu Laskutus Google Domainsissa näemme kaikki jo maksetut laskut ja laskut, jotka on maksettava hallinnoimistamme verkkotunnuksista. Jos haluamme muuttaa maksutapaa, paina vain fonttia Maksukeskus tai saavuttaa heidät välittömästi Google Pay -sivu voidakseen muuttaa tai päivittää verkkotunnuksen tai verkkotunnusten omistajuuden maksutapaa.

Osta domain

Osta domain on prosessi, jossa hankitaan oma verkkotunnus internetiin. Verkkotunnus on osoite, jonka avulla käyttäjät voivat löytää sivustosi verkossa. Ostaessaan verkkotunnuksen, sinulla on mahdollisuus valita haluamasi nimi ja loppuliite. Tämä on tärkeää, koska se auttaa sinua erottumaan muista sivustoista ja brändäämään yrityksesi tai palvelusi.

Kun osta domain -prosessi on suoritettu, sinun tulee myös rekisteröidä sivustosi Google Domainsissa. Rekisteröinti on tärkeää, koska se varmistaa, että verkkotunnuksesi on sinun omistuksessasi ja että sinulla on täysi hallinta siihen liittyvistä asioista. Google Domains tarjoaa myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten helpon DNS-hallinnan ja luotettavan teknisen tuen.

Osta domain -prosessin aikana sinun tulee myös määrittää verkkotunnuksellesi sopiva loppuliite. Loppuliite voi olla esimerkiksi .com, .fi tai .net. Tämä on tärkeää, koska se vaikuttaa siihen, miten sivustosi näkyy hakukoneissa ja miten ihmiset muistavat verkkosivustosi osoitteen. Valitse loppuliite huolellisesti ja harkitse, miten se vaikuttaa brändiisi ja hakukonenäkyvyyteesi.

Osta domain -prosessi voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta Google Domains tekee sen helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi. Voit selata eri verkkotunnusvaihtoehtoja, tarkistaa verkkotunnusten saatavuuden ja ostaa haluamasi verkkotunnuksen muutamalla klikkauksella. Lisäksi Google Domains tarjoaa myös kattavan asiakaspalvelun, joten voit aina kysyä apua ja neuvoja tarvittaessa.

Verkko osoite rekisteröinti

Osta verkkotunnus ja rekisteröi sivusto Google Domainsissa

Verkko-osoitteen rekisteröinti on ensimmäinen askel oman verkkosivuston luomisessa. Google Domains tarjoaa helpon ja käyttäjäystävällisen tavan ostaa verkkotunnus ja rekisteröidä sivusto samalla alustalla. Voit valita haluamasi verkkotunnuksen ja tarkistaa sen saatavuuden kätevästi Google Domainsin verkkosivustolla.

Miksi valita Google Domains verkkotunnuksen rekisteröintiin?

Google Domains tarjoaa monia etuja verkkotunnuksen rekisteröinnissä. Ensinnäkin, saat luotettavan ja turvallisen palvelun, joka on integroitu Googlen muihin palveluihin. Tämä tarkoittaa, että voit helposti hallita verkkotunnustasi samassa paikassa kuin esimerkiksi sähköpostia ja verkkosivustosi hostingia.

Miten rekisteröidä verkkotunnus Google Domainsissa?

Verkkotunnuksen rekisteröinti Google Domainsissa on yksinkertaista. Siirry Google Domainsin verkkosivustolle ja etsi haluamasi verkkotunnus. Voit käyttää hakukenttää tarkistaaksesi saatavuuden ja nähdäksesi eri vaihtoehdot. Kun olet valinnut haluamasi verkkotunnuksen, siirry kassalle ja täytä tarvittavat tiedot. Voit valita myös lisäpalveluja, kuten WHOIS-suojan, joka pitää yhteystietosi yksityisinä.

Verkkotunnuksen rekisteröinnin jälkeen

Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen Google Domainsissa, voit aloittaa sivuston luomisen ja määrittämisen. Voit valita haluamasi verkkosivuston rakentamistyökalun, kuten WordPressin, ja aloittaa sivuston suunnittelun ja sisällön luomisen. Google Domains tarjoaa myös hosting-palveluja, joten voit helposti liittää verkkotunnuksesi ja sivustosi yhteen paikkaan.

Päätelmät

Google Domains on hyvin yksinkertainen palvelu, jota voidaan käyttää ja määrittää (myös niille, jotka eivät käytä näitä työkaluja päivittäin), jotta kaikki verkkotunnuksemme ovat hallinnassa, hyötyvät Google H24: n tuesta ja parhaasta suojasta Hanki työkalut. edistynyt kaikenlaisten ongelmien välttämiseksi. Verkkotunnuksen ostaminen voi olla hyvä idea, vaikka et rakentaisikaan verkkosivustoa, mahdollisesti varata nimen myöhempää käyttöä varten.
Google Domainsin avulla meillä ei tietenkään ole isännöintitilaa verkkosivustomme isännöimiseksi. Siksi meidän on valittava, missä verkkosivusto fyysisesti isännöidään verkkotunnuksen kanssa. Tietenkin web-isännöintisivusto ja verkkotunnuksen hallintasivusto voivat myös olla täysin erilaiset (esim. Aruba ja Google Domains). Jotta sivuston hallinta olisi mahdollisimman helppoa, suosittelemme käyttämään Bloggeria tai Google-sivustoja sivustoina, joista puhuimme oppaissamme Kuinka ansaita rahaa blogissa ja se toimii itään Avaa uusi verkkosivusto Googlen kanssa ilmaiseksi.
Voit myös haluta ostaa verkkotunnuksen Google Workspacella täydelliseen yrityshallintapaneeliin (jonka myös pienyritykset voivat järjestää).
Jos haluat oppia lisää mukautettujen verkkotunnusten eduista verkkosivustollemme, kehotamme sinua lukemaan artikkeleitamme Kuinka paljon mukautetulla verkkotunnuksella voidaan tehdä? itään Kuinka aloittaa Tumblr-verkkosivusto toisen tason verkkotunnuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up