Pelit Joypad- ja Controller-tuella Androidille ja iPhonelle

Parhaat Android- ja iPhone-pelit, joita on kauniimpi pelata ohjaimella ja jotka tukevat luonnollisesti joypadin näppäimiä

Android- ja iPhone-pelit on suunniteltu pelattavaksi suoraan näytöllä olevilla kosketusohjaimilla: painat tiettyä kohtaa näytöllä ja saat haluamasi komennon. Tämäntyyppiset pelit voivat sopia arkipeleihin, mutta jotkin mobiilipelit ovat niin hyvin muotoiltuja, että ne tarvitsevat paljon tarkemman ohjausjärjestelmän, kuten ohjaimen fyysisillä näppäimillä saavutettavan. Mutta mitä älypuhelinpelejä ohjaimella pelataan, ilman liikaa kokoonpanoja?

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä parhaat Android- ja iPhone-pelit ohjaintuella, jotta voit ladata välittömästi ne, jotka ovat yhteensopivia fyysisten painikkeiden kanssa. Jos emme tiedä, mitä ohjainta käyttää puhelimessa pelaamiseen, suosittelemme, että hankitPeliohjain älypuhelimeen (kuten toisessa artikkelissa selitetään).

Indeksi

  Rocket League Sideswipe

  Paras peli ohjaimella pelattavaksi on Rocket League Sideswipe, ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Rakettiliiga

  Tässä hauskassa pelissä ohjaamme pientä autoa, jonka tarkoituksena on lyödä erittäin isoa jalkapalloa ja tehdä mahdollisimman monta maalia vastustajan maaliin. Tämä peli on saatavilla myös PC:lle ja mukana tulee ohjainyhteensopivuus: yhdistämällä Bluetooth-ohjaimen voimme pelata tätä hauskaa pallopeliä autojen kanssa paljon tarkemmin kuin näytön kosketusohjaimilla.

  Ramppi

  Toinen peli, jota kannattaa pelata ohjaimella, on Ramppi, josta voimme ladata ilmaiseksi Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

  Ramppi

  Tässä pelissä meidän on suoritettava temppuja rullalaudalla erityyppisillä radoilla, kuten uima-altailla, rampeilla ja muilla pinnoilla, joilla on reunoja ja esteitä, hallitaksemme jokaisen liikkeen ja tullaksemme nopeasti todelliseksi rullalautailun kuninkaaksi. Kosketusohjaimet ovat jo nyt erittäin hyvät, mutta liittämällä ohjaimen saamme paremman hallinnan eri areenoilla suoritettavien temppujen määrään, mikä lisää hauskuutta merkittävästi.

  Sky: Valon lapset

  Seikkailupeli, jota voimme pelata ohjaimella Sky: Valon lapset, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Taivas valon lapset

  Tässä seikkailussa matkustamme seitsemän unelmamaailman läpi selvittääksemme päähenkilöiden mysteerin, ja voimme tutkia vapaasti ulottuvuuksien jokaista nurkkaa, olla vuorovaikutuksessa kaikkien hahmojen kanssa (mukaan lukien muiden pelaajien verkossa luomien hahmojen kanssa) ja muokata hahmon ulkonäköä. päähenkilöt. Peli tarjoaa hyvin yksinkertaisen ohjausjärjestelmän, mutta ohjaimen avulla voimme tutkia maailmoja suuremmalla osallisuudella.

  Call of Duty: matkapuhelin

  Erinomaisen räiskintäpeli on Call of Duty: matkapuhelin, ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Call of Duty: matkapuhelin

  Peli on klassinen online-räiskintäpeli, jossa kilpailet muita pelaajia vastaan ​​karttojen valloittamisesta. Tähän tarkoitukseen voimme käyttää laajaa valikoimaa perinteisiä aseita ja erikoisaseita, jotka laukaistaan ​​oikealla hetkellä. Näytön ohjaimia on hyvin lukuisia ja ne tekevät ohjaimesta melkein pakollisen valinnan, jos haluamme pelata hyvin: valitettavasti nimike ei tue kaikkia markkinoilla olevia ohjaimia, vaan se tarjoaa virallisen tuen vain Xbox-ohjain.

  Roblox

  Toinen peli, jota voimme pelata ohjaimella, on Roblox, ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Roblox

  Tässä pelissä meidän täytyy luoda hahmomme ja pelata yksin tai ystävien kanssa verkossa yhdessä monista saatavilla olevista minipeleistä tai maailmoista, jotta voimme viettää tuntikausia puhdasta hauskaa. Pelin avulla voit myös luoda oman maailman ja muokata sitä makujemme mukaan. Ohjaimen tuki on hyvä ja auttaa meitä liikuttamaan hahmoa pelimaailmoissa.

  AirConsole

  Jos meillä ei ole ohjaimia kaikille, voimme muuttaa puhelimista ohjaimia esimerkiksi sovelluksella AirConsole, ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

  AirConsole

  Sovellus voidaan liittää televisioon Chromecastin kautta ja sen avulla voit kytkeä kytkentämenettelyn jälkeen kaksi tai useampia ohjaimia ja pelata erilaisia ​​minipelejä sukulaisten tai ystävien seurassa, jotta sinun ei aina tarvitse pelata yksin. Puhuimme tästä sovelluksesta erityisesti oppaassa kuinka pelaa PC:llä tai televisiolla älypuhelimella (kuten Nintendo Switch).

  Johtopäätökset

  Mobiilipelit on optimoitu lukemaan kosketusnäytön komennot, mutta mikään ei estä sinua yhdistämästä Bluetooth-ohjainta ja konfiguroimasta näppäimiä pelaamaan ikään kuin olisimme konsolilla. Jotkut pelit tukevat natiivisti ohjainnäppäimiä ja ovat yksinkertaisia ​​asentaa, kun taas toiset vaativat syöttösovelluksen, kuten Mustekala, Android-sovellus, josta puhuimme myös ohjeessa liittää Androidin hiiriin, näppäimistöihin ja langallisiin tai langattomiin ohjaimiin.

  Vaihtoehtoisesti voimme yrittää yhdistää ohjaimemme tietokoneeseen ja käyttää Android-emulaattoria pelataksesi pelejä, jotka eivät tue ohjaimia. löytääksemme parhaan emulaattorin voimme myös lukea oppaamme kuinka pelaa Android-pelejä PC:llä emulaattorilla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up