Kuinka ostaa Office verkossa ja säästää lisenssissä

Haluammeko ostaa tavallisen lisenssin Wordin, Excelin ja Powerpointin käyttöön? Katsotaan yhdessä kaikki tavat ostaa Microsoft Office

Microsoft Office -ohjelmat ovat välttämättömiä missä tahansa nykyaikaisessa tietokoneessa: kukaan ei voi kovin hyvin korvata Wordin, Excelin ja PowerPointin tarjoamia työkaluja ja joustavuutta toimisto- tai opiskeluun tarkoitettujen asiakirjojen käsittelyssä. Jos tähän mennessä olimme "tyytyneet" netistä saatuihin laittomiin Office-kopioihin (joka sisältää halkeamia ja niihin liittyviä viruksia), on tullut oikea hetki ostaa oma Office-kopio tai tilata tarpeitasi parhaiten vastaava tilaus.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka ostaa Office verkossasäästöjä silmällä pitäen: koska aiheutuvat kulut voivat joissain tapauksissa olla suuria, näytämme sinulle heti tapoja säästää rahaa ja saat aina uusimmat ominaisuudet luopumatta tehokkaan toimistopaketin, kuten Officen, tehosta.

Osta Microsoft 365 -lisenssi

Sille kuka haluaa Hanki alkuperäinen ja aina ajan tasalla oleva Office tietokoneellasi, suosittelemme lyömään vetoaMicrosoft 365 -tilausjoka tuo Officen PC:llemme erittäin alhaisella hinnalla joka kuukausi, sekä jaetaan muiden saman perheenjäsenten kanssa (kukaan ei kiellä ystävien tai työtovereiden lisäämistä).

Halvin liittymä on Microsoft 365 Personal joka al hinta 7€/kk Voit asentaa tärkeimmät Office-sovellukset kaikkiin yhteensopiviin laitteisiin käyttämällä yhtä Microsoft-tiliä ja hyödyntämällä 1 Tt tilaa OneDrivessa (Microsoft-pilvi on myös integroitu Windows 10:een ja Windows 11:een).

Jos haluamme antaa muiden perheemme jäsenten käyttää Officea tai jakaa sen muiden kanssa, voimme tilata palvelunMicrosoft 365 Family -tilaus joka al hinta 10€/kk voit jakaa edellisen tilauksen edut jopa kuudelle Microsoft-tilille, jotka voivat siten ladata Officen tietokoneilleen ja laitteilleen ilman lisäkustannuksia. Käytössä olevat Microsoft-tilit ovat riippumattomia, eikä niitä yhdistetä millään muulla tavalla kuin Perhe-tilauksen jakamiseen (ei yhteistä tilaa tai pääsyä tilisi luottamuksellisiin asiakirjoihin).

Lataa Office Microsoft 365:n kautta

Jotta voit ostaa Microsoft 365 -tilauksen, sinulla on oltava Microsoft-tili ja kelvollinen maksutapa: sekin on hyvä PayPal maksuvälineenä, jotta vältetään luottokortin tai prepaid-kortin suora käyttö. Jos meillä on kaikki mitä tarvitsemme, avaamme sivun Hallinnoi Microsoftin maksujakirjaudu sisään Microsoft-tililläsi, paina alas Lisää uusi maksutapa ja valitse käytettävä maksutapa (esim. PayPal, mutta laskut myös mobiililaitteilla ovat saatavilla).

Kun olet lisännyt haluamasi maksutavan, valitse jokin yllä olevassa luvussa näkyvistä tilauksista, aloita tilaus painamalla näppäintä ja vahvista käytettävä maksutapa; jos valitsisimme Microsoft 365 Family on oikeutettu 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoonilman uusimisvelvollisuutta (poista vain automaattinen uusiminen).

Maksun jälkeen voimme ladata Office-kopiomme PC- tai Mac-tietokoneelle avaamalla sivun Palvelut ja tilauksetja napsauta kohdetta Asenna premium Office -sovellukset; vaihtoehtoisesti voimme myös käyttää suora linkki luodaksesi mukautetun asennusohjelman.

Asennusohjelman latauksen lopussa kaksoisnapsauta sitä, hyväksy käyttöoikeusehdot ja odota asennuksen päättymistä. Vahvista vain seuraavan kerran Microsoft-tili verkkotunnukselle avaa kaikki Officen lisäominaisuudet nyt.

Jos olemme jakaneet tilin muiden ihmisten kanssa, heidän tarvitsee vain toistaa Officen lataamisen ja purkamisen vaiheet käyttämällä Microsoft-tiliään Officen lataussivu.

Osta alennettu Office 2021 -lisenssi

Jos tilauksen sijasta käytämme mieluummin vähittäismyyntiversiota Office 2021voimme säaccount.microsoft.com/…crosoft365/install ästää rahaa etsimällä Officen volyymilisenssit myydään Amazonissa hintaan 30 euroa.

Ostamisen jälkeen saamme lisenssiavaimen (Product Key) suoraan sisään Amazonin viestikeskuslisenssin toimittajan lähettämän viestin kautta.

Kun olemme saaneet lisenssin, siirrytään sisään Officen lisenssin lunastussivu paina Kirjaudu sisään yhdistääksesi Microsoft-tilimme välittömästi, anna tuoteavain pyydettäessä osti verkossa Amazonista ja paina Hanki sovelluksesi Lataa Office 2021 PC- tai Mac-tietokoneellesi nyt.

Jos nämä ohjeet eivät toimi, mistä löydät Microsoft 365 -tilauksesi nyt tekemällä hakuja ylähakupalkista toimisto.

Kauppa käyttää samoja maksutapoja kuin yllä ja antaa sinulle mahdollisuuden lataa (tilauksen ostamisen jälkeen) viralliset Word-, Excel- ja PowerPoint-sovellukset käymättä läpi virallista asennusohjelmaa, ikään kuin ne olisivat oikeita tietokonesovelluksia.

Johtopäätökset

Kaikilla näillä tehokkailla menetelmillä voimme Osta Office verkosta ja säästä paljonhylkäämme tietokonepiratismin ikuisiksi ajoiksi (todella turha nyt): 7 €:lla kuukaudessa meillä on Office, joka on aina päivitetty ja aina saatavilla, virukseton ja synkronoitu verkkopilvitilan kanssa (asiakirjojen kopioiden tai ota automaattinen tallennus käyttöön).

Jos keskitymmePerhetilauksen voimme "antaa" Officen viidelle muulle henkilölle, jotka voivat käyttää Microsoft-tiliään ladatakseen Officen ja käyttääkseen kaikkia ominaisuuksia; nämä toiminnot pysyvät luonnollisesti aktiivisina niin kauan kuin maksamme tilauksesta (itse asiassa vain yksi tilaus 6 Office-yhteensopivalle Microsoft-tilille).

Haluatko ilmaisen, elinikäisen kopion Office Retailista? On parempi keskittyä useita lisenssejä myydään Amazonissa alle 20 eurollajoten voit säästää paljon rahaa ja silti sinulla on Office-lisenssi, joka on voimassa ikuisesti.

Indeksi
  1. Osta Microsoft 365 -lisenssi
    1. Lataa Office Microsoft 365:n kautta
  2. Osta alennettu Office 2021 -lisenssi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up