Kuinka poistaa Siri käytöstä iPhonessa, iPadissa, Macissa ja Apple Watchissa

Siri on Applen tuottama ääniavustaja, joka on saatavilla kaikkiin Cupertino-yhtiön valmistamiin laitteisiin. Ääniavustajana se on erittäin hyvä, mutta joissain tilanteissa se aktivoituu ilman, että kukaan on pyytänyt mitään tai on vahingossa lausunut aktivointikomennon (ehkä sopusoinnussa jollain lauseella tai puhutulla sanalla).

Jos emme koskaan käytä äänikomentoja, voimme hyvin poistaa Sirin käytöstä iPhonessa, iPadissa, Macissa ja Apple Watchissa lukemalla tämän oppaan luvuissa olevat luvut. Deaktivoinnin jälkeen meillä ei ole enää Siri-tukea handsfree-toiminnoille, mutta emme enää ota riskiä aktivoida sitä vahingossa.

Indeksi
  1. Sammuta Siri iPhonessa ja iPadissa
  2. Sammuta Siri Macissa
  3. Sammuta Siri Apple Watchissa
    1. Johtopäätökset

Sammuta Siri iPhonessa ja iPadissa

Voit poistaa Sirin nopeasti käytöstä iPhonessa ja iPadissa avaamalla Asetukset -sovelluksen, siirtymällä Siri- ja hakuvalikkoon ja painamalla Ota käyttöön "Hei Siri" -vaihtoehdon vieressä olevaa kytkintä ja vahvistamalla Poista Siri käytöstä avautuvassa ikkunassa.

Nyt Siri ei enää vastaa aktivointikomentoonsa, mutta se on edelleen mahdollista aktivoida Koti-painikkeella (iPhonessa ja iPadissa Koti-painikkeella), sivupainikkeella (iPhone X ja uudemmat) ja lukitusnäytöltä.

Sirin poistamiseksi kokonaan käytöstä meidän on mentävä polkuun Asetukset -> Siri ja etsittävä jokin aika sitten nähty ja painettava kohteiden vieressä olevia kytkimiä Paina Sirin aloituspainiketta (tai Sirin sivupainiketta ) ja käytä Siriä kun estetty , vahvistus näkyviin tulevissa ikkunoissa. Tästä lähtien Siri ei ole enää käytettävissä Apple-laitteen millään näytöllä.

Sammuta Siri Macissa

Siriä voidaan käyttää myös Mac- ja MacBookeissa sillä erolla, että ääniavustaja tuskin aktivoituu ilman syytä tai käynnistämällä vahingossa aktivointiäänikomento kirjoitettaessa tai videopuhelun aikana.

Joka tapauksessa virheiden tai huonojen vaikutelmien välttämiseksi voimme poistaa Sirin käytöstä Macissa avaamalla System Preferences -sovelluksen alemmassa Dockissa, viemällä meidät Siri -valikkoon ja poistamalla Ota käyttöön "Kysy Siri" -kohdan käytöstä .

Vaihtoehtoisesti voimme pitää Sirin vain pikanäppäimenä ja sammuttaa puheaktivointikomennon avaamalla vähän aikaa sitten nähdyn valikon, jättäen Ota "Kysy Siriltä" käyttöön , mutta asetamme Ei Äänipalaute -kohdan viereen . Siri-pikanäppäin voidaan nähdä (tai mukauttaa) Pikanäppäin -merkinnän vieressä .

Sammuta Siri Apple Watchissa

Apple Watch , Applen älykello, tukee myös Siri - äänikomentoja; tässä laitteessa äänikomennot ovat todella hyödyllisiä, joten tuskin tunnemme tarvetta poistaa niitä käytöstä.

Jos todella haluamme poistaa Sirin käytöstä Apple Watchissa, meidän tarvitsee vain painaa kellon sivupyörää, avata watchOS- asetukset (hammaspyörän muotoinen kuvake), viedä meidät Yleisvalikkoon , painaa Siri ja lopuksi deaktivoida Hei vaihtoehto Siri .

Samasta näytöstä voimme myös deaktivoida Sirin aktivoivan vaihtoehdon yksinkertaisesti nostamalla Apple Watchia: jatkaaksesi tunnistamme kohteen Nosta puhumaan ja sammutamme sen vieressä olevan kytkimen.

Vaihtoehtoisesti voimme mukauttaa Sirin äänikomennon aktivointia Apple Watchista painamalla Äänipalaute ja valitsemalla jonkin käytettävissä olevista vaihtoehdoista: Aina aktiivinen , Ohjaus äänettömän tilan mukaan ja vain kuulokkeet .

Johtopäätökset

Siri on kelvollinen ääniavustaja Apple-laitteille, mutta jotkut käyttäjät eivät ehkä pidä siitä: jos kuulut tähän ihmisluokkaan ja/tai olet ostamassa uutta iPhonea, uutta iPadia, uutta Macia tai uutta Apple Watchia, kannattaa pitää mielessä tämä artikkeli, jotta voit poistaa Sirin käytöstä milloin tahansa ja millä tahansa ostamallasi Apple-laitteella .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up