Kuinka palata aiempaan Windows 11 -versioon (vanhentunut)

Kuinka päivittää Windows 11 ja palata edelliseen versioon palautuksen ja palautuksen avulla

Jopa Windows-päivitykset, olivatpa ne kuinka hyödyllisiä ja tarpeellisia tahansa, voivat aiheuttaa odottamattomia ongelmia tietokoneelle, jolloin tietokonetoimintojen jatkaminen on mahdotonta.

Tästä syystä Microsoft tarjoaa kaikille järjestelmässä vaihtoehdon, jonka avulla voit palaa päivityksen asentamisen jälkeenjotta voit tehdä Windowsin aleneminen ja palauttaa entisen tilanteen.

Tämä palautus- tai palautustyökalu se on saatavilla kaikissa Windows 11:n versioissa, mutta meidän on toimittava välittömästi päivityksen jälkeen, koska jos annamme kulua liikaa aikaa (yli 10 päivää), järjestelmä ei enää anna meidän palata virallisesti takaisin (todellisuudessa me voi palata takaisin, mutta vain komentokehotteesta).

Katsotaan yhdessä kuinka palata aiempaan Windows 11 -versioon (vanhentunut) käyttämällä sekä Windowsin asetuksissa olevaa menettelyä että palautuskonsolissa olevaa menettelyä (tarvitaan täysin estyneen ja käyttökelvottoman järjestelmän palauttamiseksi).

1) Palaa edelliseen versioon asetuksista

Jos havaitsemme ongelmia tai epävakautta Windows 11 -päivityksen jälkeen, paina näppäimistön WIN+I avataksesi asetuksetmennään valikkoon Windows päivitysjatkamme Edistyneet asetuksetnapsauta valikkoa Entisöinti ja paina lopuksi painiketta Taaksepäin (jos saatavilla).

Ennen päivityksen alkamista olemassa olevan Windows 11:n vanhan version palautusmenettely; jos meillä on siirtyi Windows 10:stä Windows 11:een Tämän vaiheen avulla voit nopeasti palata vanhaan käyttöjärjestelmään, peruuttaa kaikki uudessa tehdyt muutokset ja palauttaa siten toimivan järjestelmän.

2) Palaa edelliseen versioon palautuskonsolista

Jos päivitys aiheutti niin vakavan ongelman, että Windows 11 ei enää käynnistyälkäämme vaipuko epätoivoon: päivitysten peruutusmahdollisuus on myös palautuskonsolissa, jota voimme käyttää Windowsin pakottamalla uudelleenkäynnistys kolme kertaa peräkkäin (paina vain tietokoneen nollaus- tai sammutuspainiketta vähän ennen estoa).

Kun olet avannut palautuskonsolin, paina -painiketta Näytä palautuksen lisäasetuksetpainamme valikkoa ongelmien karttoittaminenjatkamme Edistyneet asetukset ja uudessa näytössä painamme valikkoa Poista päivitykset ja jatkamme Poista uusin laatupäivitys.

Jos tämä toimenpide ei riitä, toistamme kaikki vaiheet näyttöön asti Poista päivitykset ja tällä kertaa jatkamme Poista uusin ominaisuuspäivitys palataksesi Windows 11:n aiempaan versioon.

3) Palaa takaisin 10 päivää päivityksen jälkeen

Jos Windows PC -ongelma ilmenee 10 päivän kuluttua, yllä kuvattuja toimenpiteitä ei voi enää soveltaa. onneksi voimme pidentää paluuaikaa avaamalla Käynnistä-valikon ja etsimällä Komentokehotenapsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja käynnistä se järjestelmänvalvojana.

Kun kehote on auki, kirjoita seuraava komento:

DISM /Online /Get-OSUninstallWindow

Tämän komennon tulos näyttää rivin, jossa on kirjoitettu Asennuksen poistoikkuna: 10, eli meillä on 10 päivää aikaa palata; pidentääksemme tätä aikaa 30 päivään käytämme komentoa:

DISM /Online /Set-OSUninstallWindow /Value:30

odotusajan pidentämiseksi 30 päivään; enimmäisaikaa voimme pidentää 60 päivään. On syytä huomata, että komento:

DISM /Online /Remove-OSUninstall

Se poistaa kaikki mahdollisuudet palata edelliseen versioon asetetusta ajasta riippumatta.

4) Muita tapoja palata edelliseen Windows-versioon

Sille kuka haluaa päivitä Windows 11:een Windows 7:stä, Windows 8.1:stä tai Windows 10:stä on myös mahdollisuus käyttää ohjelmaa EaseUS System GoBack Mennä takaisin.

Meidän on luonnollisesti toimittava ennen järjestelmäpäivityksen suorittamista: avaamme nykyiseltä tietokoneelta EaseUS System GoBackin ja suoritamme Windows-järjestelmän varmuuskopio.

Kun olet päivittänyt Windows 11:een tai Windows 10:een, jos kohtaamme ongelmia tai emme ole tyytyväisiä uuteen päivitykseen palaa välittömästi edelliseen tilanteeseen ilman uudelleenasennusta avaamalla EaseUS System GoBack ja käyttämällä aiemmin luotua varmuuskopiota kaiken palauttamiseen.

Toinen ohjelma mahdollistaa sen peruuta päivitykset Windows 10 -virheen vuoksi, vaikka tietokoneesi ei käynnisty Ja Windows 10:n palautusjonka ovat luoneet samat kuuluisan ohjelmiston kehittäjät EasyBCD.

Tämän ilmaisen ohjelman avulla voit poista Windows 10 ja poista se tietokoneeltasi yhdellä napsautuksellavoit palauttaa tietokoneesi toiminnan jopa bugisen ja epäonnistuneen päivityksen tapauksessa tai jos tietokoneesi lakkaa toimimasta kunnolla Windows 10:n asennuksen jälkeen.

Periaatteessa, vaikka tietokone pysyisi paikallaan epätäydellisen päivityksen kanssa, joka tekee käynnistämisen mahdottomaksi, sitä voidaan käyttää Windows 10:n palautus epäonnistuneen tai osittaisen päivityksen peruuttamiseksikorjaa ongelma ja palauta järjestelmätiedostot sellaisina kuin ne olivat ennen.

Johtopäätökset

Windows 11:n päivittäminen on välttämätöntä PC-suojauksen korkean tason ylläpitämiseksi ja uusien ominaisuuksien saamiseksi, mutta koska Windows toimii miljardeissa eri tietokonekokoonpanoissa, ongelma on aina nurkan takana ja voi tehdä työnteon, opiskelun tai tietokoneen käytön mahdottomaksi.

Palautusjärjestelmien avulla voit palata edelliseen versioon 10 päivän kuluessa: siksi on suositeltavaa toimia mahdollisimman pian, jos ongelmia ilmenee.

Saat lisätietoja lukemalla sen tekemisoppaamme Laiteohjaimen varmuuskopiointi ja palautus Windows PC:ssä Älä viitsi kuinka palauttaa Windows tuoreella asennuksella menettämättä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Indeksi
  1. 1) Palaa edelliseen versioon asetuksista
  2. 2) Palaa edelliseen versioon palautuskonsolista
  3. 3) Palaa takaisin 10 päivää päivityksen jälkeen
  4. 4) Muita tapoja palata edelliseen Windows-versioon
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up