Kuinka peilata iPhonen tai iPadin näyttö Windows-tietokoneellesi

Olipa kyse puhelimista tai kannettavista tietokoneista, Applen tuotteet elävät melko suljetussa ekosysteemissä. Tämä varmistaa, että loppukäyttäjäkokemus on suunnilleen sama. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että joidenkin Apple-laitteiden saaminen toimimaan muiden kuin Apple-tuotteiden kanssa voi olla ongelmallista. Jos sinulla on iPhone, mutta käytät Windows-pohjaista tietokonetta, on todennäköistä, että tiedät tämän.

Yksi Applen ekosysteemin käytön eduista on kyky heijastaa näyttö laitteesta toiseen AirPlayn avulla. Ainoa ongelma on, että vain Applen tuotteet tukevat AirPlayta. Tämä tarkoittaa, että iPhonen tai iPadin näytön avaaminen Windows-tietokoneelle voi olla päänsärky. Tai ainakin se oli. Kanssa LonelyScreen käyttäjät voivat helposti luoda iPhonen tai iPadin näytön Windows-tietokoneelle.

Indeksi
  1. Mikä on LonelyScreen?
  2. Miksi haluaisin peilata iPhonen / iPadin näyttöä?
  3. Kuinka asentaa LonelyScreen
  4. Lonelyscreenin käyttö
  5. Ongelmien karttoittaminen

Mikä on LonelyScreen?

Kuten edellä mainittiin, Applen AirPlay-protokollan avulla käyttäjien on helppo projisoida iPhonen tai iPadin näyttö Apple TV: lle tai muille Apple-laitteille. Valitettavasti tämä jättää Windows-pohjaiset tietokoneet kylmään. Onneksi LonelyScreen on ohjelmisto, joka tarjoaa yhteensopivuuden Windows AirPlay -tietokoneesi kanssa. Tämän avulla voit nopeasti heijastaa (tai peilata) iPad / iPhone-näytön Windows-tietokoneen näyttöön.

Ennen kuin aloitat LonelyScreenin asentamisen tietokoneellesi, on tärkeää huomata, että ohjelmisto on saatavana ilmaisena kokeiluversioon. Kokeilujakson lopussa sinua pyydetään maksamaan 15 dollaria jatkaaksesi sen käyttöä.

Miksi haluaisin peilata iPhonen / iPadin näyttöä?

On useita syitä, miksi haluat iPhonen tai iPadin näytön heijastavan tietokonettasi. Ilmeisin asia on suoratoistaa iPhonen tai iPadin sisältö isommalle näytölle. Tämä on täydellinen videoiden katseluun tai jopa pelaamiseen. Voit myös haluta käyttää tietokoneesi näytön tallennusohjelmistoa iPhoneen suoritettujen vaiheiden kaappaamiseen. Lisäksi, jos teet luokkahuoneesityksen tai esittelyn, joka vaatii yleisöäsi näkemään iPhonella tai iPadilla suoritetut vaiheet, Lonelyscreen antaa sinun heijastaa heidät suuremmalle näytölle.

Kuinka asentaa LonelyScreen

Lataa ohjelmisto LonelyScreen ja suorita asennusohjelma. Ohjelmisto on pieni ja se tulisi asentaa melko nopeasti. Kun se on tehty, sinulla on todennäköisesti Windowsin palomuuri -ponnahdusikkuna, joka selittää, että pääsy LonelyScreeniin on estetty. Valitse "Yksityiset verkot" -valintaruutu ja paina "Salli käyttö" -painiketta.

Kun LonelyScreen käynnistyy, näet ilmoituksen siitä, että käytät ilmaista kokeiluversiota ja että sinun pitäisi ostaa lisenssi. Napsauta "Ehkä myöhemmin" jatkaaksesi ilmaista kokeilua. Sinun pitäisi nyt nähdä LonelyScreen AirPlay Receiver -näyttö. Ei ole paljon nähtävää, ainakaan vielä.

Lonelyscreenin käyttö

Kun LonelyScreen on asennettu ja käynnissä Windows-tietokoneellesi, tartu iPhoneen tai iPadiin. Avaa laitteen lukitus ja liu'uta sitä alhaalta palataksesi ohjauspaneelista. Täällä pitäisi nähdä painike nimeltä "Näytön peilaus". Jos napsautat tätä painiketta, luettelo kaikista AirPlay-yhteensopivista laitteista tulee näkyviin. Täällä sinun pitäisi nähdä LonelyScreen-tietokoneesi luettelossa. Napauta sitä aloittaaksesi kopioida iPad tai iPhone tietokoneellesi. Jos yhteys onnistuu, sinun pitäisi nähdä iPhonen tai iPadin näytön sisältö reaaliajassa tietokoneen näytöllä.

Valitettavasti LonelyScreen ei anna sinun hallita iPhonea tai iPadia tietokoneen kautta. Se tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tallentaa iPhonen tai iPadin näyttö sisäänrakennetulla työkalulla. Aloita tallennus napsauttamalla pientä valkoista nuolta LonelyScreen-ikkunan oikeassa alakulmassa. Tämä paljastaa punaisen painikkeen. Aloita nauhoittaminen napsauttamalla sitä ja lopeta se napsauttamalla uudelleen. Kaikki videot näkyvät Windows-tilin "Videot" -kansiossa, johon olet kirjautunut. Lopeta laitteen peilaus tietokoneellasi sulkemalla tietokoneen LonelyScreen-ikkuna tai poistamalla näytön peilausominaisuus iPhonesta tai iPadin Ohjauskeskuksesta.

Ongelmien karttoittaminen

LonelyScreen tekee Apple-laitteen heijastamisesta Windows-tietokoneeseen helppoa. Sinulla saattaa silti olla joitain ongelmia. Jos et saa sitä toimimaan, tarkista seuraavat.

  • Varmista, että sinulla on yhteensopiva laite: AirPlay on yhteensopiva iPhone 4S: n (tai uudemman), iPad 2: n (tai uudemman), iPad minin (tai uudemman) ja iPod Touch 5: n (tai uudemman) kanssa.
  • Varmista, että LonelyScreen ei ole Windowsin palomuuri estää .
  • Varmista, että iOS-laitteesi WiFi-yhteys on päällä ja kytketty samaan verkkoon kuin tietokoneesi.
  • Jos kaikki muu epäonnistuu, yritä käynnistää iOS-laite ja Windows-pohjainen tietokone uudelleen.

Tiedätkö toisen tavan peilata iPhonesi Windows-tietokoneeseen? Kerro meille kommenteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up