Kuinka pitää Mobile Hotspotit aktiivisina Windows 10:ssä? - Hotspot

Uusi Windows 10 -käyttöjärjestelmä on erinomainen käyttöjärjestelmä, jossa voimme suorittaa minkä tahansa ohjelmistotoiminnon yksinkertaisella tavalla, esimerkiksi voit päivittää BIOSin. Samoin Windows 10 lisää oletustoiminnon, jonka avulla sinulla on mahdollisuus luo Internet-yhteysosoite paikallisesti.

Jos aktivoit tietokoneesi mobiiliyhteyden, voit yhdistää laitteesi langattoman vyöhykkeen peiton kautta. Haluatko tietää, kuinka tämä toiminto suoritetaan? Pysy kanssamme ja tutustu miten se tehdään!

Indeksi

  Mitä ohjeita tulee noudattaa, kun muodostat yhteyden mobiilidataverkkoon ensimmäistä kertaa?

  Jotta voit luoda Hotspotin laitteeseen ja jakaa tietoja muiden kanssa, tarvitset ensin tietokoneen, tämä tulee olemaan reitittimen rooli. Toinen asia, jota tarvitset, on, että laite on tilattu minkä tahansa paikallisen operaattorin kanssa solmitulla datasopimuksella käyttämällä yrityksen sinulle antamaa SIM-korttia tai se voi olla myös yleistettävä langallinen verkko.

  Ja kolmanneksi, sinun on varmistettava, että reitittimen roolia täyttävässä laitteessa on tarpeeksi akkua kestämään yhteyden intensiteetti tai että siinä on virtajohto.

  Sinun pitäisi tietää, että jakamalla datayhteys muiden laitteiden kanssa, aiot luoda verkon, jolla on avain tai salasana, aivan kuten kotiverkossa. Meidän on annettava sinulle ulottuvuus, jotta varmistat, ettei se ole helppoa tai heikkoa. Koska verkkoa luodessaan muut laitteet pystyvät havaitsemaan signaalin ja pääsemään siihen erittäin helposti. On huomattava, että jos tämä joutuu hakkerin käsiin, se voi lähettää sinulle haittaohjelmia ja aiheuttaa ongelmia yhteytesi kanssa.

  Kuinka käyttää mobiiliverkkoasetuksia yhteysongelmien korjaamiseen?

  Monesti Windows 10 -käyttöjärjestelmämme WiFi-verkon päivityksen aloittaminen voi aiheuttaa ongelmia. Voimme kuitenkin löytää ratkaisuja näihin ongelmiin. Ennen kuin suoritat minkä tahansa monimutkaisen toiminnon sulkea pois perusverkkovirheet. Miten esimerkiksi varmistetaan, että yhteys on aktivoitu. Voit tehdä tämän napsauttamalla tehtäväpalkin oikealla puolella olevaa Ei internetyhteyttä -kuvaketta. Jos se on aktivoitu, muista, että laitteen lentokonetila on deaktivoitu.

  Yritä sitten muodostaa yhteys verkkoon, jonka tunnistamme, jos et saa yhteyttä, katkaise yhteys napsauttamalla verkon nimen alla, odota hetki ja muodosta yhteys uudelleen. Varmista myös se signaalin lähettävä kytkin on päällä. Jos olet sulkenut pois kaikki nämä mahdollisuudet ja yhteysongelma jatkuu, suoritamme "Verkon vianmäärityksen".

  Windows 10 PC:ssä

  Siirrymme tietokoneemme alkuun ja painamme käynnistyspainiketta, jolloin aiomme valita vaihtoehdon. Asetukset, sitten Internet-verkko ja sitten Tila. Muuta verkkoasetuksia -vaihtoehdossa paina vaihtoehtoa Vianetsintä. Mitä tahansa teetkin, sinun on noudatettava järjestelmän ohjeita. Tämä voi sisältää modeemin ja myös reitittimen uudelleenkäynnistyksen.

  Tämä auttaa meitä luomaan uuden yhteyden Internet-palveluntarjoajan kanssa. Se myös katkaisee tilapäisesti kaikki verkkoon liitetyt laitteet.

  Mitä tehdä, jos mobiilitukiasema-alue ei näy Windows 10:ssä?

  Kun käytämme Windows 10 -käyttöjärjestelmän Wi-Fi-vyöhykettä, se sisältää ylimääräisen yhteyden, jolla on omat lisäasetukset, joita voidaan jakaa. Toiminnassa parantaa tämän verkon suorituskykyä, Sinun on syötettävä järjestelmän verkkoyhteyksien asetukset. Voit tehdä tämän painamalla Windows + R -näppäimiä ja kirjoittamalla seuraavan komennon ncpal.cpl, paina lopuksi Enter-näppäintä.

  Seuraavaksi sinun on aktivoitava "Langaton peittoalue" ja syötä uuden verkon ominaisuudet. Siellä siirryt "Jaa" -osioon, jossa muutat "Jaettu Internet-yhteys" -ruudusta löytämämme ensimmäisen vaihtoehdon aktiiviseksi. Napsauta sitten OK-vaihtoehtoa tallentaaksesi tehdyt muutokset.

  kannettava Windows-järjestelmällä

  Toinen vaihtoehto on tarkistaa sovittimesta, tukeeko se Internet-jakamisasetuksissa sitä muiden verkkojen käyttäjät muodostavat yhteyden Internetiin tietokoneestamme. Tämä voidaan tehdä asetuksista, Verkko ja Internet-, Tila- ja Muuta sovittimen vaihtoehdoista. Aiomme valita verkon, johon olemme yhteydessä, painamalla hiiren oikeaa painiketta ja syöttämällä sen ominaisuudet. Napsauta sitten Käytä-osiota, jossa varmistamme, että vaihtoehto "Salli käyttäjät toisesta verkosta" on aktivoitu ja lopuksi tallennamme muutokset.

  Onko mahdollista luoda mobiilitukiasema missä tahansa Windows-versiossa?

  Microsoft luodessaan jokaista sen versiota Mitä tulee Windowsiin, se mukauttaa ohjelmat jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Tästä syystä luoda mobiiliyhteyspisteitä se ei ole mikään uraauurtava Windowsille. Sinun on kuitenkin käyttäjänä tiedettävä, että yhteytesi jaetaan vain kahdeksalle laitteelle. Windows 10:n innovatiivisen version ansiosta voit muuttaa tietokoneestasi mobiilin hotspotin. Mutta sisältääkö Windows 11 myös tämän työkalun toimintoihinsa? Otetaan selvää.

  Windows 11 ja sen vaatimukset

  Windows 11:n hotspoteissa on laajat toiminnot, ja ne auttavat meitä ratkaisemaan langattoman yhteyden ongelmia. Samalla tavalla se auttaa ratkaisemaan ongelmia, kun muodostamme yhteyden WiFi-verkkoon, Windows 11 -mobiilitukiasemaan, se antaa meille luo toissijainen verkko toisesta suorasta Internet-yhteydestä.

  Sieltä sen käyttökohteet voivat vaihdella. Windows 11:ssä on Wi-Fi-verkkotoimintojen osalta kyse useista aktivointitoiminnoista ja siten käyttöliittymästään ainutlaatuinen kokemus, voimme jopa poistaa Wi-Fi-verkkojen historian.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up