Kuinka poistaa kaikki ilmoitushälytykset käytöstä Macissa

Ilmoituspalkista tulevat ilmoitukset voivat toisinaan olla ärsyttäviä. Riippumatta siitä, oletko juuri poistanut levyn tai sovelluksen, vaatii sinulta tietoja; Macisi lähettää sinulle ilmoituksen siitä. Jos näitä ilmoituksia saapuu useita kertoja tai jos ne tulevat, kun työskentelet jotain tärkeää Macillasi, menetät varmasti keskittymisesi ja olet ärsyyntynyt.

Vaikka Macissasi on "Älä häiritse" -ominaisuus, jonka avulla voit poistaa nämä ilmoitukset käytöstä, se sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua, ja sinun on kytkettävä se uudelleen päälle, jotta voit poistaa ilmoitukset käytöstä. Tämän ominaisuuden käyttöönotto on jo itsessään ärsyttävää, ja siksi olemme keksineet alla menetelmän, jonka avulla voit pitää Älä häiritse -ominaisuuden päällä koko eliniän, jotta ilmoituspalkki ei koskaan lähetä sinulle ärsyttäviä ilmoituksia. sinä.

Indeksi
  1. Poista kaikki ilmoitushälytykset käytöstä
  2. Johtopäätös

Poista kaikki ilmoitushälytykset käytöstä

Et tarvitse kolmannen osapuolen sovellusta työn suorittamiseen. sinun tarvitsee vain leikkiä Macin asetuksilla.

1. Napsauta Apple-logoa vasemmassa yläkulmassa ja valitse "Järjestelmäasetukset…", jolloin pääset Macin asetuspaneeliin.

2. Kun olet System Preferences -paneelissa, napsauta vaihtoehtoa, jossa lukee "Ilmoitukset", joka löytyy paneelin ensimmäiseltä riviltä.

3. Napsauta seuraavan näytön vasemmassa paneelissa "Älä häiritse".

Valitse nyt "Ota Älä häiritse" -osiossa valintaruutu, jossa lukee "Alkaen" ja aseta aika seuraavasti:

Aseta milloin tahansa "Lähettäjä"-ruutuun ja kirjoita "Alkaen -1" Vastaanottaja-kentässä. Jos Lähettäjä-ruudussa on kellonaika 22:05, Vastaanottaja-ruudussa tulee olla 22:04.

Tässä tapahtuu, että yllä määritetyt asetukset pitävät "Älä häiritse" -ominaisuuden päällä ikuisesti, eikä se sammu automaattisesti kuten ennen. Näin se estää kaikki hälytykset, jotka tulevat Macin ilmoituspalkista ja auttaa sinua keskittymään varsinaiseen työhön.

Jos haluat nähdä ilmoitukset, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun olet ottanut Älä häiritse -ominaisuuden käyttöön, voit tehdä sen liu'uttamalla ilmoituspaneelin yli oikealta.

Vaikka on olemassa tapoja poistaa ilmoituspalkki kokonaan käytöstä Macissasi, yllä oleva ratkaisu toimii hienosti päästämään eroon ilmoituksista ja jopa auttaa sinua palauttamaan ne halutessasi poistamalla valintaruudun järjestelmäpaneelissa.

Johtopäätös

Jos Mac-tietokoneesi jatkuva ilmoitushälytysten hyökkäys ärsyttää sinua, yllä olevan ratkaisun pitäisi auttaa sinua pääsemään niistä eroon välittömästi. Tämä on peruutettavissa, joten voit aina päästä oletusasetuksiin milloin haluat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up