Säästä tilaa iPhonessa iMyfone Umatella

iPhonen täyttäminen eri tiedostoilla on nykyään erittäin helppoa, koska laitteessasi on miljoonia asioita, jotka tietoisesti tai tietämättään ovat olemassa. Esimerkiksi jotkut sovellukset jättävät osan tiedostoistaan ​​laitteellesi, vaikka olet virallisesti poistanut sovelluksen.

On myös monia muita asioita, jotka vievät iPhonesi arvokasta tallennustilaa, ja on suositeltavaa, että suoritat nopean tarkistuksen tarpeettomien tiedostojen varalta silloin tällöin, jotta laitteessasi ei ole turhia tiedostoja. Voit käyttää tätä muistitilaa arvokkaiden tiedostojesi tallentamiseen.

iPhonen manuaalinen skannaus roskatiedostojen varalta ei ole helppoa, ja siksi on joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua tehtävässä.

Tulla sisään iMyfone Umate, työkalu sekä Windowsille että Macille, jonka avulla voit helposti puhdistaa iPhonesi ja säästää tilaa laitteessasi. Näin se toimii.

Indeksi
  1. Nopea skannaus
  2. Kuvan pakkaus vähentää tilankäyttöä
  3. Sovellukset ja niiden tietojen poistaminen
  4. Johtopäätös

Nopea skannaus

Heti kun lataat ja käynnistät sovelluksen, näet vaihtoehdon nimeltä "Quick Scan", jonka avulla voit nopeasti skannata iPhonesi roskatiedostojen varalta ja auttaa poistamaan ne. Tämäntyyppisen skannauksen suorittaminen ei vaadi paljon vaivaa, ja sinun tarvitsee vain napsauttaa yhtä painiketta.

Kun skannaus on valmis, sovellus näyttää, kuinka paljon tallennustilaa voi vapautua, jos poistat näytetyt tiedostot. Nämä tiedostot sisältävät roskatiedostoja, valokuvia ja sovelluksia. Vaikka se poistaa tiedostot sekä roskatiedostoista että sovelluksista, se tekee jotain muuta valokuville. Sitä kutsutaan pakkaukseksi, jonka näet yksityiskohtaisesti seuraavassa osiossa.

Kuvan pakkaus vähentää tilankäyttöä

Jotta voit säilyttää kuvat ja säästää muistitilaa samanaikaisesti, sovellus tarjoaa sinulle vaihtoehdon nimeltä pakkaus. Se pakkaa kaikki kuvat niin, että ne ovat pienempiä kuin alkuperäinen, mikä vapauttaa laitteesi muistitilaa. Saatat ihmetellä, onko kuvien pakkaamisella vaikutusta kuvien laatuun, mutta sovellus väittää, että kuvien pakkaaminen ei menetä laatua. Se nimeää sen häviöttömäksi pakkaukseksi.

Voit suorittaa kuvanpakkausominaisuuden käynnistämällä sovelluksen ja napsauttamalla vasemmassa paneelissa "Pakkaus".

Sovellukset ja niiden tietojen poistaminen

iPhoneen asentamasi sovellukset kuluttavat lopulta dataa ja siten niiden koko kasvaa. Esimerkiksi WhatsApp-sovellus App Storessa on vain noin 52,4 Mt, mutta iPhonessani siitä on nyt tullut noin 720 Mt. Tämä sovelluksen käyttämä ylimääräinen tallennustila sisältää mediatiedostoni ja kaiken muun, jonka olen jakanut tällä sovelluksella iPhonessani.

iMyfone Umate auttaa sinua tietämään iPhonesi sovellusten tarkan ja nykyisen koon ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden poistaa ne laitteeltasi. Sen avulla voit myös valita useita sovelluksia poistettavaksi kerralla, jotta voit vapauttaa valtavan osan muistitilaa kerralla.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan sovellus tekee sen, mitä se sanoo tekevänsä, ja se sopii sinulle täydellisesti, jos iPhonesi on tukossa useista asioista, eikä sinulla ole aikaa etsiä ja poistaa niitä manuaalisesti. Sovellus tekee sen puolestasi.

iMyfone Umate

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up