Kuinka poistaa käytöstä Mailissa löydetyt yhteystiedot Macissa

Jos Mac-tietokoneellesi on asennettu Mail-sovelluksen uusin versio, löydät toiminnon, joka tarkistaa sähköpostisi ja löytää yhteystiedot, jotka voidaan joko lisätä yhteystietoluetteloosi tai päivittää. Vaikka ominaisuus on hyödyllinen, kun Mail-sovelluksessa saamissasi sähköposteissa on yhteystietoja, se on joskus epätarkka ja aiheuttaa ongelmia sen sijaan, että se auttaisi sinua.

Onneksi tämä "Sähköpostista löytyneet yhteystiedot" -ominaisuus voidaan kytkeä pois päältä, jotta sinua ei kehoteta lisäämään yhteystietoa aina, kun saat sähköpostin, joka sisältää yhteystiedot. Näin voit poistaa ominaisuuden käytöstä.

Et tarvitse kolmannen osapuolen sovellusta työn suorittamiseen, sillä se voidaan tehdä Yhteystiedot-sovelluksella, joka on esiladattu kaikkiin Maceihin.

Muista sulkea Mail-sovellus, ennen kuin suoritat näitä vaiheita.

1. Napsauta telakassa Launchpad, etsi ja napsauta "Yhteystiedot", niin sovellus käynnistyy puolestasi.

2. Kun sovellus käynnistyy, napsauta "Yhteystiedot"-valikkoa ja sen jälkeen "Asetukset...", jolloin pääset sovelluksen Asetukset-paneeliin.

3. Varmista, että olet Asetukset-paneelin Yleiset-välilehdessä. Täältä löydät vaihtoehdon, joka sanoo "Näytä Mailista löytyneet yhteystiedot". Tämä on vaihtoehto, joka käynnistää Mail-sovelluksen selaamaan sähköpostisi ja etsimään yhteystietoja ja ehdottamaan niiden lisäämistä yhteystietoluetteloosi.

Tämän vaihtoehdon poistaminen käytöstä estää Mail-sovellusta käymästä sähköpostisi läpi ja löytämään lisättäviä yhteystietoja. Poistaaksesi valinnan vaihtoehdon nimen edessä olevasta valintaruudusta.

4. Kun poistat valintaruudun valinnan, saat seuraavan kehotteen, joka kysyy, haluatko todella poistaa ominaisuuden käytöstä. Napsauta vain "Poista käytöstä".

Tästä lähtien aina kun käyt läpi sähköpostisi, et saa järjestelmästäsi tarjouksia, joissa kysytään, haluatko lisätä tietyn yhteyshenkilön.

Jatkossa, jos haluat ottaa ominaisuuden käyttöön, voit tehdä sen käynnistämällä Yhteystiedot-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-paneeliin ja valitsemalla valintaruudun, jonka valitsit aiemmin.

Johtopäätös

Jos satut saamaan useita sähköposteja, joissa on yhteystietoja, etkä halua saada tarjouksia, joissa heidät pyydetään lisäämään yhteystietoluetteloosi, voit käyttää yllä olevaa opasta, joka poistaa tämän ärsytyksen Macissasi. .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up