Parhaat sovellukset kuntoiluun ja hauskanpitoon Androidilla ja iPhonella

Haluammeko pysyä kunnossa pitäen hauskaa? Katsotaan yhdessä parhaat pelit ja sovellukset, jotka yhdistävät nämä kaksi toimintaa.

Kunto on erittäin tärkeä asia hyvän terveyden ylläpitämiseksi: meidän kaikkien on kävettävä vähintään kerran päivässä vähintään 7 000 tai 8 000 askelta pysyäksemme kunnossa ja välttääksemme painon nousua. Puhelimen kuntosovellukset ovat usein niin vakavia ja tylsiä, että ne estävät nuoria ja laiskoja ihmisiä harjoittelemasta. onneksi voimme myös uhrata joitakin hauskoja kuntosovelluksiajossa fyysinen aktiivisuus on piilotettu oikean pelin sisään (jossa sinun täytyy juosta tai kävellä tiettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat sovellukset kuntoiluun ja hauskanpitoon Android-puhelimilla ja iPhonella. Suosittelemamme sovellukset ovat kaikki ilmaisia, vaikka monet niistä sisältävät sovelluksen sisäisiä ostoksia pelin jatkamiseksi tai päivitysten hankkimiseksi.

Indeksi
  1. Zombies, juokse! 10
  2. Draconius GO
  3. Walkr
  4. Charity Miles
  5. Wokamon

Zombies, juokse! 10

Yksi parhaista sovelluksista juoksemiseen ja hauskanpitoon samanaikaisesti on Zombies, juokse! 10josta voimme ladata ilmaiseksi Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Tässä pelissä olemme hetken sankari, jonka pelastaakseen itsensä täytyy juosta mahdollisimman nopeasti, ennen kuin zombiaallot pääsevät tavoittamaan hänet. Itse asiassa jokaisesta kilpailusta tulee tehtävä, jossa voit kuulla zombien saapumisen suoraan kuulokkeissasi (suositellaan pelaamiseen).

Sovellus tarjoaa erilaisia ​​kuntoilutyökaluja, kuten kuljetun matkan, poltettujen kalorien ja suorituskyvyn laskemisen tietyllä reitillä, mutta tarjoaa myös uutta roolipelisisältöä, koska on mahdollista kerätä materiaaleja virtuaalipohjamme kasvattamiseksi ja zombien etenemisen hidastamiseksi.

Draconius GO

Toinen hauska kuntopeli on Draconius GOlöyhästi Pokémon GO:n inspiroima ja saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Tässä lisätyn todellisuuden sovelluksessa meillä on pääsy naapurustojemme ja kaupunkimme todelliseen karttaan ja voimme vangita uusia hirviöitä ja uusia legendaarisia olentoja (kuten voimakkaita lohikäärmeitä) yksinkertaisesti kävelemällä kadulla. Mitä pidemmälle kuljemme kävellen, sitä todennäköisemmin kohtaamme legendaarisia hirviöitä, jotta voimme tulla yhä vahvemmiksi.

Kuten olemme nähneet, pelimekaniikka on täysin samanlainen Pokémon GO: meidän on vangittava uusia ilmaisia ​​hirviöitä, taisteltava niitä vastaan, koulutettava hirviöitämme, kuorittava munia kävellen ja kohdattava uusia hirviöitä muiden hirviökouluttajien kuntosalilla.

Fitness-puolella sovellus tarjoaa vähän dataa, mutta hirviöiden vangitsemiseen ajettuja kilometrejä voi helposti seurata älynauhalla tai älykellollajotta voimme treenata samalla kun etsimme legendaarista lohikäärmettä pelikartalta.

Walkr

Löydämme parhaiden pelien joukossa kuntoiluun ja hauskanpitoon Walkrladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Tämä peli luotiin tavoitteena saada meidät kävelemään mahdollisimman paljon, koska suurin osa tehtävistä ja pelin tavoitteista voidaan saavuttaa kävelemällä vähintään 10 tuhatta askelta päivässä. Joka kerta kun kävelemme, lisäämme kävelyenergiaa, jota voimme käyttää 11-vuotiaan neron rakentamassa raketissa, käytä "kävelyenergiaasi" aluksen tehostamiseen ja siten löydä lisää 50 kiehtovaa eri planeettaa galaksissa.

Todennäköisesti paras sovellus muuntaa pitkät kävelyt todelliseksi polttoaineeksi avaruusaluksen liikuttamiseen ja siten matkustamiseen pelin tilassa pitäen meidät huippukunnossa.

Charity Miles

Se on kuntosovellus, jolla on todella jalo tarkoitus Charity Milesjonka voimme ladata ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovellus toimii askelmittarina, mutta muuntaa ajetut kilometrit automaattisesti rahaksi lahjoitettavaksi valitsemallesi organisaatiolle. Tällä tavalla on mahdollista muuttaa yksinkertaisimmatkin kävelyt tai kävelyt ulkona tilaisuudeksi kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen ja näin auttaa vaikeuksissa olevia ihmisiä.

Sovellus toimii vielä paremmin, jos meillä on ranteeseen asennettuna Mi Band tai mikä tahansa muu älynauha, jotta voimme tarkemmin seurata suoritettuja askelia ja muuntaa ne rahaksi lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen.

Wokamon

Toinen kuntosovellus, jonka voimme ladata puhelimeen pitääksemme hauskaa, on Wokamonsaatavilla ilmaiseksi alkaen Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Tämä sovellus tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa pieniä lemmikkejä (nimeltään Wokamon) kävelyenergialla. Itse asiassa, mitä enemmän kävelemme, sitä enemmän energiaa meillä on ruokkia, kasvattaa ja kerätä Wokamoneja, jotta voimme tutkia uusia valtakuntia ja uusia maailmoja, jotka ovat yhä kauniimpia ja värikkäämpiä.

Sarjakuvallinen ympäristö tekee tästä kuntopelistä erittäin mielenkiintoisen lapsille ja nuorille: mitä enemmän he liikkuvat, sitä todennäköisemmin he avaavat uuden Wokamonin, jotta he voivat jatkaa tutkimista.

Johtopäätökset

Fitness ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Nämä sovellukset toimivat erittäin hyvin fyysisen toiminnan askelmittareina, mutta tekevät kaikesta paljon paremman lisäämällä tehtäviä ja minipelejämikä onnistuu saamaan mukaan myös nuorimmat ja laisimmat.

Valitaan uusi suosikkipelimme ylläolevista ja muista aina ottaa vähintään 8 000 askelta päivässä (Walkr-pelissä suositellaan 10 000 askelta päivässä, jotta avaruusalusta voidaan siirtää).

Samasta aiheesta voimme lukea myös oppaitamme parhaat sovellukset harjoitusten, urheilun ja kuntoilun seurantaan ja paras sovellus kotona harjoitteluun kuntosalilla ja joogaharjoituksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up