Kuinka poistua WhatsApp-ryhmästä ja poistaa kaikki ryhmät käytöstä

Kuinka poistua Whatsapp-ryhmästä, lopettaa ilmoitusten vastaanottaminen, deaktivoida kaikki ryhmät ja estää muut kutsut

WhatsApp-ryhmästä poistuminen on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertaista, ongelma ei ole niinkään kuinka poistua ryhmästä WhatsAppissa, vaan pikemminkin varmistaa, että ei enää lisätä tähän ryhmään ja siksi vältät paluuta ja ulos menemistä uudelleen, jolloin hukkaamme vain aikaa.

Lisäksi joissain tapauksissa se voi olla liike, josta muut ryhmän osallistujat eivät todellakaan pidä, varsinkin jos he ovat hyvin tuntemiamme henkilöitä, jotka saattavat olla pettyneitä kiinnostumattomuudestamme. Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka poistua WhatsApp-ryhmistä ja deaktivoi se palaamatta siihen koskaan.

Kuinka poistua WhatsApp-ryhmästä

Poistuaksesi ryhmästä, johon osallistut WhatsAppissa, avaa ryhmäkeskustelu ja kosketa yläreunassa olevaa otsikkoa päästäksesi Ryhmän tiedot, vieritä näyttöä alaspäin ja napauta sitten Jätä ryhmä. Jos käytämme WhatsApp Webiä, tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää painamalla näppäintä, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa.

On selvää, että jos poistut ryhmästä, sitä ei voi piilottaa muilta ja viesti hylkäämisestämme näkyy kaikille. Ryhmästä ei voi poistua hetkellisesti, vaikka voit aina pyytää järjestelmänvalvojalta uutta kutsua ja sanoa, että olet väärässä.

Poistu ryhmästä, jonka ylläpitäjiä olemme

Voimme myös poistua ryhmästä vaikka järjestelmänvalvojana ja WhatsAppina; tässä tapauksessa järjestelmänvalvojan roolia ottaa satunnainen osallistuja. Jos olet WhatsApp-ryhmän ylläpitäjä, se voidaan peruuttaa, vaikka kaikki osallistujat on ensin poistettava.

Jatka sitten avaamalla Ryhmän tiedot, kosketa ja pidä painettuna eri osallistujia ja poista heidät ryhmästä. Kun olemme kaikki poistaneet, tyhjennämme keskusteluhistorian (kuten näemme myöhemmin), nousemme uudelleen Ryhmän tiedot ja paina näppäintä poistaaksesi ryhmän pysyvästi.

Entiset osallistujat voivat edelleen lukea ryhmän lähettämät viestit ennen peruutusta.

Mykistä WhatsApp-ryhmä

Ryhmästä poistumisen sijaan voit joissakin tapauksissa yksinkertaisesti poistaa sen käytöstä. WhatsApp-ryhmän poistaminen käytöstä tarkoittaa, että tietyn ennalta määritellyn ajan tai ikuisesti kyseisen ryhmän ilmoitukset hiljennetään eivätkä häiritse meitä, vaikka olisimme aina osa ryhmään.
varten Hiljennä ilmoitukset WhatsApp-ryhmästä, johon emme todellakaan haluaisi osallistua, etsi keskusteluluettelosta ryhmät, jotka haluat poistaa käytöstä, ja napauta jokaisen kohdalla sen nimeä ja paina pitkään. Paina nyt yläreunassa yliviivattua kaiutinkuvaketta, jotta pääset vaihtoehtoihin, joiden avulla voit mykistää WhatsApp-ryhmiä. Välittömästi kuvakkeen napautuksen jälkeen pieni ponnahdusikkuna antaa mahdollisuuden poista kyseisen ryhmän ilmoitukset käytöstä 8 tunniksi, 1 viikoksi tai pysyvästi.

Lisäksi juuri näiden vaihtoehtojen alta löytyy myös laatikko, jonka avulla voimme ilmoittaa, haluammeko myös laita ilmoitukset pois päältä kun uusia viestejä saapuu. Kun vastaava vaihtoehto on valittu, valitut WhatsApp-ryhmät eivät näytä ilmoituksia eivätkä lähetä ääniä tai värinää joka kerta, kun joku lähettää viestin.

Mykistä useita WhatsApp-ryhmiä

Voit myös poista kaikki WhatsApp-ryhmät käytöstä samanaikaisesti. Napauta chat-välilehdellä valikkopainiketta päästäksesi WhatsApp-asetuksiin, siirry kohtaan Ilmoitukset ja vieritä sitten alas löytääksesi osion ryhmät. Täällä voit napauttaa Ilmoitusääntä valitaksesi Ei mitään ja laittaa äänettömät ryhmäilmoitukset.

Alla voit myös poistaa ilmoitusten värinän ja valon käytöstä, jotta ne katoavat kokonaan. Tällä tavalla kaikki WhatsApp-ryhmät hiljennetään ja poistetaan käytöstä, jopa poistumatta niistä.

Poista valokuvien ja videoiden automaattinen lataus käytöstä

Kun poistamme käytöstä tai piilotamme WhatsApp-ryhmän, älkäämme unohtako sitä poista valokuvien ja videoiden automaattinen lataus käytöstä vastaanotettu, muuten, vaikka emme näekään ryhmän ilmoituksia, puhelimen muisti on silti tukossa näillä jaetuilla tiedostoilla.

Voit poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä pitämällä ryhmäkeskustelussa painettuna, painamalla kolmea pistettä yläreunassa, siirrytään ääneen Ryhmän tiedot, napsauta Median näkyvyys ja aseta se Ei.

Jos haluamme käyttää tätä asetusta kaikkiin WhatsApp-keskusteluihin, valitse tämä polku Asetukset -> Tila ja tiedot ja paina kaikkia osion alla olevia kohteita Automaattinen median lataus, joten voit valita, lataatko multimediasisältöä mobiiliverkossa, Wi-Fi-verkossa vai verkkovierailussa.

Kuinka piilottaa WhatsApp-ryhmät

Jos haluamme piilottaa ryhmän chat-luettelosta, voimme käyttää toimintoa arkistointi, joka tehokkaasti piilottaa ryhmän ikuisesti chat-näkymässä. Jatka pitämällä chattia painettuna WhatsApp-pääliittymässä ja paina sitten laatikkokuvaketta ja ylänuolta alanuolta (näppäin Arkisto).

Muista kuitenkin, että arkistointi WhatsAppissa tarkoittaa vain sen jättämistä sivuun ja ensimmäinen viesti, jonka saat kyseisessä ryhmässä, palaa luettelon kärkeen.

Estä lisääminen ryhmiin WhatsAppissa

Ryhmiä ei kuitenkaan voi estää kuten yhteystietoja estämme ryhmän ylläpitäjän, tämä ei voi enää lisätä meitä, kun olemme poistuneet. Jos ryhmällä on useita järjestelmänvalvojia, ne kaikki on estettävä.
On kuitenkin amahdollisuus olla lisäämättä Whatsapp-ryhmiin ja voit siksi valita, ettet koskaan lisää sinua tietyiltä yhteyshenkilöiltä tai niiltä, ​​jotka eivät ole osoitekirjassamme.
Jos ryhmän osallistuja on estetty, häntä ei estetä kirjoittamasta ryhmään ja hänen viestinsä näkyvät myös meille.

Toisessa artikkelissa osoitimme sinulle myös kuinka estää ihmisiä WhatsAppissa, jotta meitä ei lisätä luotuihin ryhmiin tai ryhmiin, joihin he osallistuvat.

Poista viestejä ryhmästä

Turvallisuuden vuoksi se kannattaa aina tyhjentää ryhmän koko viestihistorian jonka olemme hylkäämässä tai jonka haluamme peruuttaa. Ennen kuin poistut ryhmästä tai poistat ryhmästä, avaa ryhmäkeskustelu, kosketa asetuspainiketta oikeassa yläkulmassa ja siirry valikkoon Muut ja sitten päälle Tyhjä chat.

Peruutus koskee vain WhatsAppiamme, ei muita ryhmän osallistujia; Ilmeisesti tyhjentämällä ja poistamalla ryhmä lopullisesti kaikki viestit poistetaan, eikä niitä ole enää mahdollista palauttaa.

Whatsapp ryhmän poistaminen

WhatsApp-ryhmän poistaminen on helppoa ja nopeaa. Jos haluat poistaa itsesi WhatsApp-ryhmästä, sinun tarvitsee vain avata kyseinen ryhmä keskusteluissa ja napauttaa ruudun yläosassa näkyvää ryhmän nimeä. Sen jälkeen valitse "Poistu ryhmästä" ja vahvista valinta. Tämän jälkeen et enää vastaanota kyseisen ryhmän viestejä.

Kaikkien WhatsApp-ryhmien poistaminen onnistuu myös helposti. Avaa WhatsApp-sovellus puhelimessasi ja siirry asetuksiin. Valitse "Tili" ja sen jälkeen "Ryhmät". Täältä löydät listan kaikista WhatsApp-ryhmistä, joihin olet liittynyt. Voit poistua kaikista ryhmistä yhdellä kertaa valitsemalla "Poistu kaikista ryhmistä". Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen, jos haluat puhdistaa WhatsAppin ryhmistä kokonaan.

On kuitenkin huomattava, että kun poistut ryhmästä, menetät kyseisen ryhmän keskusteluhistorian. Jos haluat säilyttää keskusteluhistorian ennen ryhmästä poistumista, voit varmuuskopioida sen. Tämä onnistuu avaamalla ryhmäkeskustelu, napauttamalla ruudun yläosassa näkyvää ryhmän nimeä ja valitsemalla "Vie keskustelu". Voit tallentaa keskustelun esimerkiksi sähköpostiisi tai pilvipalveluun ennen ryhmästä poistumista.

WhatsApp-ryhmän poistaminen onnistuu myös ryhmän ylläpitäjältä. Jos olet ryhmän ylläpitäjä ja haluat poistaa koko ryhmän, sinun tulee avata kyseinen ryhmä keskusteluissa, napauttaa ruudun yläosassa näkyvää ryhmän nimeä ja valita "Ryhmän tiedot". Täältä löydät "Poista ryhmä" -vaihtoehdon. Vahvista poistaminen ja ryhmä poistetaan kaikilta jäseniltä.

Whatsapp-ryhmästä henkilön poistaminen

WhatsApp-ryhmästä henkilön poistaminen on helppoa ja nopeaa. Jos haluat poistaa jonkin henkilön WhatsApp-ryhmästä, voit tehdä sen muutamalla yksinkertaisella askeleella. Avaa WhatsApp-sovellus puhelimessasi ja valitse haluamasi ryhmäkeskustelu. Klikkaa ryhmän nimeä yläreunassa ja valitse "Ryhmäasetukset". Sieltä löydät vaihtoehdon "Poista jäsen". Klikkaa tätä vaihtoehtoa ja valitse se henkilö, jonka haluat poistaa ryhmästä. Vahvista toiminto ja henkilö poistetaan ryhmästä välittömästi.

On myös mahdollista poistaa itsesi WhatsApp-ryhmästä, jos haluat lopettaa osallistumisen keskusteluun tai et enää halua olla osa kyseistä ryhmää. Valitse haluamasi ryhmäkeskustelu ja klikkaa ryhmän nimeä yläreunassa. Valitse "Ryhmäasetukset" ja vieritä alaspäin, kunnes löydät vaihtoehdon "Poistu ryhmästä". Klikkaa tätä vaihtoehtoa ja vahvista toiminto. Tämän jälkeen et enää näe ryhmän viestejä etkä ole osa keskustelua.

Halutessasi voit myös poistaa kaikki WhatsApp-ryhmät käytöstä, jolloin et saa enää ilmoituksia ryhmäviesteistä ja ryhmät eivät näy etusivullasi. Voit tehdä tämän siirtymällä WhatsApp-sovelluksessa "Asetukset"-osioon ja valitsemalla "Ilmoitukset". Valitse "Ryhmät" ja poista ilmoitukset käytöstä. Tämän jälkeen et enää häiriinny ryhmäviesteistä ja voit keskittyä rauhassa muihin keskusteluihin WhatsAppissa.

Muista kuitenkin, että kun poistut ryhmästä tai poistat jonkun ryhmästä, kaikki ryhmän jäsenet näkevät tämän toiminnon ilmoituksena keskustelussa. Jos et halua aiheuttaa julkista huomiota tai loukata ketään, voit harkita yksityisviestin lähettämistä ryhmän ylläpitäjälle tai muille ryhmän jäsenille selittääksesi poistumisen syyn tai pyytääksesi heitä poistamaan sinut ryhmästä.

Whatsapp ryhmästä poistuminen

WhatsApp-ryhmästä poistuminen voi olla hyödyllistä monissa tilanteissa. Joskus ryhmäkeskustelut voivat olla liian vilkkaita tai häiritseviä, ja haluat ehkä poistua ryhmästä rauhoittaaksesi puhelintasi. Onneksi WhatsApp tarjoaa helpon tavan poistua ryhmästä.

Jos haluat poistua WhatsApp-ryhmästä, sinun tarvitsee vain avata kyseinen ryhmäkeskustelu sovelluksessa. Sitten napauta "Ryhmäasetukset" ja valitse "Poistu ryhmästä". Tämä poistaa sinut ryhmästä ja estää sinua vastaanottamasta lisää viestejä kyseisestä ryhmästä.

On tärkeää huomata, että kun poistut ryhmästä, ryhmän jäsenet voivat nähdä merkinnän siitä, että olet poistunut ryhmästä. Jos et halua, että muut näkevät tämän tiedon, voit myös valita "Poistu hiljaa" -vaihtoehdon. Tällöin poistut ryhmästä hiljaisesti ilman, että kukaan ryhmän jäsenistä saa siitä ilmoitusta.

Jos haluat poistaa useita WhatsApp-ryhmiä kerralla käytöstä, voit tehdä sen menemällä "Asetukset" > "Tili" > "Yksityisyys" > "Ryhmät" -välilehdelle. Täällä voit valita, kuka voi lisätä sinut ryhmiin. Valitse "Kuka tahansa" tai "Vain yhteystiedot" riippuen siitä, haluatko estää kaikkien vai vain tuntemattomien lisäämisen ryhmiin.

Johtopäätökset

WhatsApp-ryhmistä on nyt tullut elämän vakio ja uskon, että melkein kaikki niistä on lisätty johonkin kaveriporukkaan jakamaan yksityisesti (enemmän tai vähemmän) kuvia nauramaan tai kommentoimaan mitä tahansa.

Vaikka on totta, että ne voivat olla hauskoja ja ovat tapa olla ystävien kanssa ilman tapaamista, on myös totta, että joskus ne voivat olla ärsyttäviä, varsinkin jos olet mukana useissa samantyyppisissä ryhmissä ja puhelin jatkaa aina vastaanottaa viestejä minuutin välein.

Noudattamalla yllä olevia ohjeita voimme hylkää välittömästi ryhmät, joista emme pidä, peruuta luomamme ryhmät ja hiljennä ryhmät emme halua osallistua, mutta josta emme halua poistua (koska on sukulaisia ​​tai läheisiä ystäviä, jotka voivat loukkaantua).

Toisessa oppaassa näytimme sinulle myös kuinka Piilota WhatsApp-viestit, chatit ja yhteystiedot, jotta voit hallita kaikkia WhatsApp-keskusteluja ja estää ärsyttävimmät viestit tai ihmiset.

Miten poistaa whatsapp ryhmä

Kuinka poistua WhatsApp-ryhmästä ja poistaa kaikki ryhmät käytöstä

WhatsApp-ryhmästä poistuminen on helppoa, ja voit tehdä sen seuraavasti: Avaa WhatsApp-sovellus puhelimessasi ja siirry ryhmään, jonka haluat poistua. Napauta ryhmän nimeä näytön yläosassa ja vieritä alaspäin löytääksesi vaihtoehdon ”Poistu ryhmästä”. Kun napautat tätä vaihtoehtoa, sinut poistetaan automaattisesti kyseisestä ryhmästä.

Jos haluat poistua useammasta ryhmästä kerralla, voit tehdä sen yksinkertaisesti: Siirry WhatsApp-sovellukseen ja avaa ”Asetukset”. Valitse sitten ”Ryhmät” ja näet listan kaikista ryhmistä, joihin kuulut. Voit poistua ryhmästä yksitellen napauttamalla niitä tai voit valita ”Poistu kaikista ryhmistä” -vaihtoehdon, jos haluat poistua kaikista ryhmistä kerralla.

On myös mahdollista estää ryhmäkutsut kokonaan, jos et halua liittyä uusiin ryhmiin ilman lupaasi: Tämä on helppoa tehdä siirtymällä WhatsApp-sovellukseen ja valitsemalla ”Asetukset”. Sieltä valitse ”Tili” ja sitten ”Yksityisyys”. Löydät vaihtoehdon ”Ryhmäkutsut”, josta voit valita, kuka saa lisätä sinut ryhmiin.

Muista kuitenkin, että kun poistut WhatsApp-ryhmästä, menetät kaiken ryhmässä jaetuista viesteistä ja tiedostoista: Jos haluat säilyttää nämä tiedot, kannattaa ennen poistumista tallentaa ne itsellesi. Ryhmästä poistuminen ei kuitenkaan estä sinua liittymästä siihen uudelleen myöhemmin, jos haluat palata takaisin ryhmään.

Indeksi
 1. Kuinka poistua WhatsApp-ryhmästä
 2. Poistu ryhmästä, jonka ylläpitäjiä olemme
 3. Mykistä WhatsApp-ryhmä
 4. Mykistä useita WhatsApp-ryhmiä
 5. Poista valokuvien ja videoiden automaattinen lataus käytöstä
 6. Kuinka piilottaa WhatsApp-ryhmät
 7. Estä lisääminen ryhmiin WhatsAppissa
 8. Poista viestejä ryhmästä
 9. Whatsapp ryhmän poistaminen
 10. Whatsapp-ryhmästä henkilön poistaminen
 11. Whatsapp ryhmästä poistuminen
  1. Johtopäätökset
 12. Miten poistaa whatsapp ryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up