Kuinka poistua WhatsApp-ryhmästä ja poistaa kaikki ryhmät käytöstä

Kuinka poistua Whatsapp-ryhmästä, lopettaa ilmoitusten vastaanottaminen, deaktivoida kaikki ryhmät ja estää muut kutsut

WhatsApp-ryhmästä poistuminen on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertaista, ongelma ei ole niinkään kuinka poistua ryhmästä WhatsAppissa, vaan pikemminkin varmistaa, että ei enää lisätä tähän ryhmään ja siksi vältät paluuta ja ulos menemistä uudelleen, jolloin hukkaamme vain aikaa.

Lisäksi joissain tapauksissa se voi olla liike, josta muut ryhmän osallistujat eivät todellakaan pidä, varsinkin jos he ovat hyvin tuntemiamme henkilöitä, jotka saattavat olla pettyneitä kiinnostumattomuudestamme. Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka poistua WhatsApp-ryhmistä ja deaktivoi se palaamatta siihen koskaan.

LUE MYÖS -> WhatsApp-ryhmän vaihtoehtojen opas

Indeksi

    Kuinka poistua WhatsApp-ryhmästä

    Poistuaksesi ryhmästä, johon osallistut WhatsAppissa, avaa ryhmäkeskustelu ja kosketa yläreunassa olevaa otsikkoa päästäksesi Ryhmän tiedot, vieritä näyttöä alaspäin ja napauta sitten Jätä ryhmä. Jos käytämme WhatsApp Webiä, tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää painamalla näppäintä, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa.

    On selvää, että jos poistut ryhmästä, sitä ei voi piilottaa muilta ja viesti hylkäämisestämme näkyy kaikille. Ryhmästä ei voi poistua hetkellisesti, vaikka voit aina pyytää järjestelmänvalvojalta uutta kutsua ja sanoa, että olet väärässä.

    Poistu ryhmästä, jonka ylläpitäjiä olemme

    Voimme myös poistua ryhmästä vaikka järjestelmänvalvojana ja WhatsAppina; tässä tapauksessa järjestelmänvalvojan roolia ottaa satunnainen osallistuja. Jos olet WhatsApp-ryhmän ylläpitäjä, se voidaan peruuttaa, vaikka kaikki osallistujat on ensin poistettava.

    Jatka sitten avaamalla Ryhmän tiedot, kosketa ja pidä painettuna eri osallistujia ja poista heidät ryhmästä. Kun olemme kaikki poistaneet, tyhjennämme keskusteluhistorian (kuten näemme myöhemmin), nousemme uudelleen Ryhmän tiedot ja paina näppäintä poistaaksesi ryhmän pysyvästi.

    Entiset osallistujat voivat edelleen lukea ryhmän lähettämät viestit ennen peruutusta.

    Mykistä WhatsApp-ryhmä

    Ryhmästä poistumisen sijaan voit joissakin tapauksissa yksinkertaisesti poistaa sen käytöstä. WhatsApp-ryhmän poistaminen käytöstä tarkoittaa, että tietyn ennalta määritellyn ajan tai ikuisesti kyseisen ryhmän ilmoitukset hiljennetään eivätkä häiritse meitä, vaikka olisimme aina osa ryhmään.
    varten Hiljennä ilmoitukset WhatsApp-ryhmästä, johon emme todellakaan haluaisi osallistua, etsi keskusteluluettelosta ryhmät, jotka haluat poistaa käytöstä, ja napauta jokaisen kohdalla sen nimeä ja paina pitkään. Paina nyt yläreunassa yliviivattua kaiutinkuvaketta, jotta pääset vaihtoehtoihin, joiden avulla voit mykistää WhatsApp-ryhmiä. Välittömästi kuvakkeen napautuksen jälkeen pieni ponnahdusikkuna antaa mahdollisuuden poista kyseisen ryhmän ilmoitukset käytöstä 8 tunniksi, 1 viikoksi tai pysyvästi.

    Lisäksi juuri näiden vaihtoehtojen alta löytyy myös laatikko, jonka avulla voimme ilmoittaa, haluammeko myös laita ilmoitukset pois päältä kun uusia viestejä saapuu. Kun vastaava vaihtoehto on valittu, valitut WhatsApp-ryhmät eivät näytä ilmoituksia eivätkä lähetä ääniä tai värinää joka kerta, kun joku lähettää viestin.

    Mykistä useita WhatsApp-ryhmiä

    Voit myös poista kaikki WhatsApp-ryhmät käytöstä samanaikaisesti. Napauta chat-välilehdellä valikkopainiketta päästäksesi WhatsApp-asetuksiin, siirry kohtaan Ilmoitukset ja vieritä sitten alas löytääksesi osion ryhmät. Täällä voit napauttaa Ilmoitusääntä valitaksesi Ei mitään ja laittaa äänettömät ryhmäilmoitukset.

    Alla voit myös poistaa ilmoitusten värinän ja valon käytöstä, jotta ne katoavat kokonaan. Tällä tavalla kaikki WhatsApp-ryhmät hiljennetään ja poistetaan käytöstä, jopa poistumatta niistä.

    Poista valokuvien ja videoiden automaattinen lataus käytöstä

    Kun poistamme käytöstä tai piilotamme WhatsApp-ryhmän, älkäämme unohtako sitä poista valokuvien ja videoiden automaattinen lataus käytöstä vastaanotettu, muuten, vaikka emme näekään ryhmän ilmoituksia, puhelimen muisti on silti tukossa näillä jaetuilla tiedostoilla.

    Voit poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä pitämällä ryhmäkeskustelussa painettuna, painamalla kolmea pistettä yläreunassa, siirrytään ääneen Ryhmän tiedot, napsauta Median näkyvyys ja aseta se Ei.

    Jos haluamme käyttää tätä asetusta kaikkiin WhatsApp-keskusteluihin, valitse tämä polku Asetukset -> Tila ja tiedot ja paina kaikkia osion alla olevia kohteita Automaattinen median lataus, joten voit valita, lataatko multimediasisältöä mobiiliverkossa, Wi-Fi-verkossa vai verkkovierailussa.

    Kuinka piilottaa WhatsApp-ryhmät

    Jos haluamme piilottaa ryhmän chat-luettelosta, voimme käyttää toimintoa arkistointi, joka tehokkaasti piilottaa ryhmän ikuisesti chat-näkymässä. Jatka pitämällä chattia painettuna WhatsApp-pääliittymässä ja paina sitten laatikkokuvaketta ja ylänuolta alanuolta (näppäin Arkisto).

    Muista kuitenkin, että arkistointi WhatsAppissa tarkoittaa vain sen jättämistä sivuun ja ensimmäinen viesti, jonka saat kyseisessä ryhmässä, palaa luettelon kärkeen.

    Estä lisääminen ryhmiin WhatsAppissa

    Ryhmiä ei kuitenkaan voi estää kuten yhteystietoja estämme ryhmän ylläpitäjän, tämä ei voi enää lisätä meitä, kun olemme poistuneet. Jos ryhmällä on useita järjestelmänvalvojia, ne kaikki on estettävä.
    On kuitenkin amahdollisuus olla lisäämättä Whatsapp-ryhmiin ja voit siksi valita, ettet koskaan lisää sinua tietyiltä yhteyshenkilöiltä tai niiltä, ​​jotka eivät ole osoitekirjassamme.
    Jos ryhmän osallistuja on estetty, häntä ei estetä kirjoittamasta ryhmään ja hänen viestinsä näkyvät myös meille.

    Toisessa artikkelissa osoitimme sinulle myös kuinka estää ihmisiä WhatsAppissa, jotta meitä ei lisätä luotuihin ryhmiin tai ryhmiin, joihin he osallistuvat.

    Poista viestejä ryhmästä

    Turvallisuuden vuoksi se kannattaa aina tyhjentää ryhmän koko viestihistorian jonka olemme hylkäämässä tai jonka haluamme peruuttaa. Ennen kuin poistut ryhmästä tai poistat ryhmästä, avaa ryhmäkeskustelu, kosketa asetuspainiketta oikeassa yläkulmassa ja siirry valikkoon Muut ja sitten päälle Tyhjä chat.

    Peruutus koskee vain WhatsAppiamme, ei muita ryhmän osallistujia; Ilmeisesti tyhjentämällä ja poistamalla ryhmä lopullisesti kaikki viestit poistetaan, eikä niitä ole enää mahdollista palauttaa.

    Johtopäätökset

    WhatsApp-ryhmistä on nyt tullut elämän vakio ja uskon, että melkein kaikki niistä on lisätty johonkin kaveriporukkaan jakamaan yksityisesti (enemmän tai vähemmän) kuvia nauramaan tai kommentoimaan mitä tahansa.

    Vaikka on totta, että ne voivat olla hauskoja ja ovat tapa olla ystävien kanssa ilman tapaamista, on myös totta, että joskus ne voivat olla ärsyttäviä, varsinkin jos olet mukana useissa samantyyppisissä ryhmissä ja puhelin jatkaa aina vastaanottaa viestejä minuutin välein.

    Noudattamalla yllä olevia ohjeita voimme hylkää välittömästi ryhmät, joista emme pidä, peruuta luomamme ryhmät ja hiljennä ryhmät emme halua osallistua, mutta josta emme halua poistua (koska on sukulaisia ​​tai läheisiä ystäviä, jotka voivat loukkaantua).

    Toisessa oppaassa näytimme sinulle myös kuinka Piilota WhatsApp-viestit, chatit ja yhteystiedot, jotta voit hallita kaikkia WhatsApp-keskusteluja ja estää ärsyttävimmät viestit tai ihmiset.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

    Go up